Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

clash of clans

No description
by

robbe bosman

on 20 March 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of clash of clans

clash of clans
Het Stadhuis is het hart van je dorp. Door je Stadhuis te upgraden naar het volgende level krijg je meer mogelijkheden. Je kan dan meer verdedigingswerken plaatsen, je krijgt meer goudmijnen, elixirpompen enz. En je mag al deze bouwwerken naar een hoger level upgraden.
je stadhuis (dit stadhuid level 9)

Stadhuis level 1: -
Stadhuis level 2: 1.000 goud, 5 minuten
Stadhuis level 3: 4.000 goud, 3 uur
Stadhuis level 4: 25.000 goud, 1 dag
Stadhuis level 5: 150.000 goud, 2 dagen
Stadhuis level 6: 750.000 goud, 4 dagen
Stadhuis level 7: 1.200.000 goud, 6 dagen
Stadhuis level 8: 2.000.000 goud, 8 dagen
Stadhuis level 9: 3.000.000 goud, 10 dagen
Stadhuis level 10: 4.000.000 goud, 14 dagen
Hoeveel goud kost het om een Stadhuis te upgraden? En hoelang duurt de upgrade?
goudmijn
De goudmijn produceert goud. Upgrade de goudmijnen om de productie van goud en de opslagcapaciteit te vergroten.

Goud heb je o.a. nodig voor het bouwen en upgraden van:

Stadhuis
Clankasteel
Elixirpompen
Elixirtanken
Kanonnen
Boogschutterstorens
Mortieren
Tovenaarstorens
Luchtafweer
Verborgen tesla’s
X-bogen
Infernotorens
Muren
Valstrikken:
Bommen
Veervallen
Reuzenbom
goudkluis
Goudkluizen bevatten het ingewonnen goud nadat je het goud uit je mijnen hebt verzameld. Upgrade de goudkluizen om de hoeveelheid goud die je kunt opslaan te verhogen.

Zorg ervoor dat je waardevolle goud niet wordt gestolen door die groene monsters!
elixirpomp
Elixir wordt via de leylijnen onder het dorp opgepomt. Upgrade je elixirpompen om de productie te maximaliseren.

Je hebt elixir o.a. nodig voor maken en upgraden van:

goudmijnen
goudkluizen
kazernes
troepen
legerkampen
duister elixir tank
duister elixir boor
laboratorium
spreukenfabriek

elixirtank
Elixirtanks bevatten het opgepompte elixir nadat je het elixir uit je pompen hebt verzameld. Upgrade de elixertanks om de hoeveelheid elixir die je kunt opslaan te verhogen.

Zorg ervoor dat je waardevolle elixir niet wordt gestolen door die groene monsters!
Legerkamp - Clash of ClansHet legerkamp is waar je troepen terecht komen als ze klaar zijn met hun training. Barbaren, Boogschutters en Gobelins nemen één plek in van de beschikbare ruimte. Troepen zoals Reuzen, Muurbrekers, enz. nemen meer dan één plek in. Een reus neemt 5 plekken in, een Draak zelfs 20 plekken.

Je moet je legerkampen upgraden met elixir om
legerkamp
Met de Kazerne kan je troepen trainen waarmee je andere Clash of Clan-ners kan aanvallen. Het trainen van troepen kost je elixir en de getrainde troepen komen daarna in je legerkamp terecht.
kazerne
barbaar
boogschutter
gobelin
reus
muur breker
ballon
tovenaar
heler
draak
p.e.k.k.a.
Barbaar: Deze dappere krijger vertrouwt op zijn spierballen en opvallende snor om de boel op zijn kop te zetten in vijandelijke dorpen. Zet een horde barbaren in en geniet van de chaos!
Boogschutter: Deze scherpschutters blijven het liefst een beetje op afstand. Niets maakt ze gelukkiger dan het uitschakelen van hun doelwit.
Gobelin: Deze rottige wezentjes hebben slechts oog voor één ding: BUIT! Gobelins zijn sneller dan een veerval en hebben een eindeloze zucht naar grondstoffen.
Reuzen zijn grote troepen die door hun hoge gezondheid in staat zijn om lang onder vuur te liggen van verdedigingswerken. Reuzen zijn echter niet in staat om enorme schade toe te brengen. Ze zijn krachtig, maar relatief wat langzaam in hun handelen. Reuzen richten zich hoofdzakelijk op verdedigingswerken zoals mortieren, kanonnen, boogschutterstorens enz.. Pas als die allemaal zijn uitgeschakeld, dan richt de Reus zich op andere bouwwerken in het dorp
De Muurbreker’s verschijning is die van een klein skelet met een bruine vliegermuts. De Muurbreker heeft een klein litteken over zijn rechteroog en draagt een grote bom. Een Muurbreker heeft maar één doel, muren opblazen! Zodra de Muurbreker wordt losgelaten gaat hij opzoek naar een muur en blaast deze kamikaze-stijl op.
Ballonnen zijn een soort gepromoveerde Muurbrekers. De Muurbrekers met hun grote bommen vallen nu aan vanuit een luchtballon. Ballonnen gaan als eerste af op verdedigingswerken, net zoals Reuzen, en laten hier hun bommen op vallen.
De Tovenaar is een magische eenheid die een kapmantel, een leren riem met gouden gesp en bijpassende laarzen draagt​​. De Tovenaar maakt grote vuurballen en vuurt deze af op alle bouwwerken. De Tovenaar heeft geen voorkeur voor een bouwwerk en gaat op het dichtsbijzijnde bouwwerk af. De vuurballen van de Tovenaar richten veel schade aan, maar de gezondheid van de Tovenaar is laag en hij kan dus gemakkelijk gedood worden door verdedigingswerken.
De Heler is een vliegende eenheid die alle grondtroepen tijdens een aanval geneest. De Heler zelf heeft geen aanvallende capaciteiten, dus als er niets te genezen valt, dan doet ze niets. Wanneer de Heler is ingezet, verschijnt een pulserende cirkelvormige aura om haar heen.
De Draak is een geduchte vliegende eenheid en valt zowel grondeenheden als luchteenheden aan. De vuurspugende Draak heeft een hoge gezondheid en brengt veel schade toe aan bouwwerken
s P.E.K.K.A een ridder? Een samoerai? Een robot? Niemand die het weet! P.E.K.K.A’s pantser kan de sterkste aanvallen absorberen, maar is gevoelig voor electriciteit.
De Barbarenkoning is een held! De Barbarenkoning is de sterkste van alle troepen. Door zijn consumptie van duister elixir is hij groter dan de reuzen uitgegroeid. Hij kan vijandelijke dorpen aanvallen, of je eigen dorp beschermen.
barbarenkoning
De Boogschutterskoningin is een heldin! De Boogschutterskoningin is een krijger met een arendsoog die een aangepaste, mini-uitvoering van de x-boog hanteert. Ze kan vijandelijke dorpen aanvallen of jouw eigen dorp beschermen
boogschutterskoningin
Full transcript