Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Asseco team building

No description
by

Marija Librenjak

on 17 April 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Asseco team building

Svi zadaci vezani su uz gastronomiju, povijest, običaje i zanimljivosti Istre.
Team building aktivnosti
Grupa je podijeljena u 10 timova. Zadatak timova je pronaći 10 točaka koje se nalaze u bližoj okolici Raspadalice ali su skrivene. Na točkama nalaze kostimirane moderatore koji im zadaju zadatke. Po obavljenom zadatku, kostimirani moderatori im pokazuju smjer prema slijedećoj točki.

Na svim točakama, timovi po obavljenom zadatku dobivaju zlatne grumenčiće, količina grumenja ovisi o brzini ili kvaliteti obavljenog zadataka ali i odonosu koji su razvili s „domaćinima“ tj. moderatorima na točkama. Svi zadaci zahtjevaju timsku suradnju. Pobjednik je tim s najviše zlatnog grumenja.


Vinarstvo
Timovi pronalaze vinara s 4 vrsta vina. Uz pomoć naputaka, pokušavaju prepoznati dvije vrste istarskih vina. No, jesu li sva ponuđena vina istarska ili?


23.-24.05.2014.
''Istarska posla''

Vol 1/ 2014
Istra
Kamp Raspadalica

Sve je tu blisko i prijateljsko: i priroda i naselja i ljudi.

Utrka na prstenac
Robinzonski kamp Raspadalica nalazi se na litici iznad Buzeta, na 550 metara nadmorske visine, na samom rubu zelenih prostranstava planinskog masiva Ćićarija. Jedini je istarski kamp takve vrste i među rijetkim hrvatskim. Prekrasni pejzaži, netaknuta priroda, mnoštvo aromatičnog i ljekovitog bilja, brojni speleološki objekti, planinarske i biciklističke staze kao i izvanredna konfiguracija terena za slobodno letenje, čine Ćićariju idealnom destinacijom za ljubitelje aktivnog turizma ali i one željne iskonskoga mira.

Tradiconalna istarska igra - sudionici nalaze mladića obučenog u istarsku nošnju, karijolu, dugi štap i alku obješenu na konopu. Jedan član tima sjeda u karijolu, dok ga drugi član vozi, pokušava štapom skinuti alku. Svi članovi tima moraju se iskušati u alkarenju i sakupiti što više zlatnika.
Asseco SEE team building
Rezanje pršuta
Hotel Valamar Bellevue ****
Rabac

Savršen spoj planine i mora!

Valamar Bellevue hotel smješten je iznad niza bijelih šljunčanih plaža i bogate zelene mediteranske prirode u mjestu Rabac. Nalazi se na 100 metara od plaže i 1 km od središta Rapca. Sa širokim izborom moderno uređenih soba u hotelu odličan je izbor za sve koji svoj odmor žele učiniti nezaboravnim. Gostima su na raspolaganju restoran, klimatizirane smještajne jedinice, vanjski bazen, kada s hidromasažom i teniski tereni.

Dobro došli u Istru!
Piće dobrodošlice (istarske rakije biska i medenica, čaj od ljekovitog bilja, kava, kroštule) biti će posluženo na uzletištu za parglajdere s kojeg se pruža pogled na cijelu centralnu Istru.
Primjeri aktivnosti
Sudionici nalaze proizvođača pršuta, nakon priče o istarskom pršutu i važnosti pravilnog rezanja pršuta, zadatak svakog člana tima je što tanje i ljepše narezati pršuta na drveni pladanj. U rezanju moraju sudjelovati svi članovi a pobjedit će tim s nakvalitetnije narezanim i serviranim pršutom. Nakon rezanja zadatak timova je pojesti pršut.
Dobar tek!
team building
powered by
Full transcript