Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Les 7 meravelles del món

No description
by

Joana Alcoverro Bedós

on 18 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Les 7 meravelles del món

Les 7 meravelles del món Joana Alcoverro Bedós
Curs 2012-13
M.E. Informàtica
4tB Machu Picchu El Machu Picchu és una de les joies arquitectòniques i arqueològiques més importants de l'Imperi Inca en el Perú. Aquell que pugi a la serra sagrada del Wayna Picchu serà recompensat amb una vista del Machu Picchu des de dalt. Quan el sol es pon o s'aixeca, són els millors moments per apreciar la ciutat i els efectes de llum. Crist Redemptor El Crist Redemptor (en portuguès O Cristo Redentor), és una estàtua de Crist situada a la ciutat brasilera de Rio de Janeiro. L'estàtua mesura 39,6 metres i pesa al voltant de 700 tones. Està situada al cim del Mont Corcovado al Parc Nacional de Tijuca, de 700 metres, amb unes vistes privilegiades de la ciutat. El monument és un símbol per al cristianisme, però alhora ha esdevingut també una icona inconfusible per a la ciutat i per tot el país. Petra és un important enclavament arqueològic a Jordània, i la capital de l'antic regne nabateo. El nom de Petra significa pedra en grec.
El lloc de Petra es localitza en una vall estreta, a l'est de la vall de la Aravá, a uns 80 quilòmetres al sud del Mar Mort. Les restes més cèlebres de Petra són sens dubte les seves construccions llaurades en la mateixa roca de la vall, en particular, els edificis coneguts com la Tresoreria i el Temple dels lleons alats. Ciutat de Petra Muralla Xinesa La Gran Muralla Xinesa (en xinès , Pinyin Chángchéng, literalment muralla llarga) mesura 10.000 li (mesura xinesa) i és un antic conjunt de fortificacions i muralles de pedra i terra construïdes per tal de protegir la Xina dels atacs de les tribus mongoles i turques. La Gran Muralla és l'estructura més llarga del món construïda pels humans pel que fa a superfície i massa. La muralla s'estén, en forma d'arc i gairebé traça les fronteres del sud de Mongolia al llarg de 6.400 o 7.300 Km. Va des del congost de Shanhai (o Shanhaiguan) al golf de Bo Hai (a l'est), fins a Lob Nor a l'oest. Es compon de 6.259,6 km de seccions de muralla, 359,7 km de trinxeres i 2.232,5 km de barreres defensives naturals com ara turons i rius. Taj Mahal El Taj Mahal és un gran mausoleu a la ciutat d'Agra a l'Índia, a la vora del riu Yamuna. El va fer construir l'emperador mogol Xa Jahan en honor a la seva difunta esposa, l'emperadriu Arjumand Banu Begum, més coneguda com Mumtaz Mahal (l'escollida del palau), la qual va morir en donar a llum el seu catorzè fill. És considerat el més bell exemple d'arquitectura mogola, que sol combinar elements d'estil islàmic, persa, indi i turc. Se n'ha destacat especialment el caràcter romàntic de l'edifici. Va ser erigit entre el 1631 i el 1654 i es calcula que van caldre uns 20.000 homes per construir-lo. Tot i que la part més coneguda del Taj Mahal és el mausoleu cobert per una cúpula de marbre blanc, de fet es tracta d'un conjunt d'edificis integrats.
El 7 de juliol del 2007, el Taj Mahal va ser reconegut com una de les Set noves meravelles del món, una iniciativa privada sense el recolzament de la UNESCO. Colosseu El Colosseu o Coliseu (en llatí Colosseum, en italià Colosseo) és un amfiteatre de Roma que es va construir al segle I. Està situat just a l'est del Fòrum Romà, i va ser el més gran dels que es van construir a l'Imperi Romà. Conegut originalment com Amfiteatre Flavi (Amphitheatrum Flavium), passà a ser anomenat Colosseum perquè al seu costat hi havia una gran estàtua, el Colós de Neró, un monument dedicat a l'emperador Neró que posteriorment va patir transformacions i va arribar a desaparèixer. El Colosseu, juntament amb tot el centre històric de Roma va ser admès a la llista del Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 1980. El 7 de juliol de 2007, va ser reconeguda com una de les set noves meravelles del món modern. Chichén Itzá Chichén Itzá (grafia espanyola del maia Chich'en Itza, literalment «vora el pou dels itzàs») és una zona arqueològica de Mèxic a l'estat de Yucatán. Una de les ciutats més importants de la civilització maia, Chichén Itzá és molt visitada pels seus excepcionals exemples arquitectònics i ha estat considerada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Des del 2007, és considerada una de les set noves meravelles del món.
Full transcript