Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Turkish Airlines

No description
by

Bujar Morina

on 22 March 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Turkish Airlines

Historiku i "Turkish Airlines"

Analiza Financiare në mes
THY dhe Lufthansa
Lufthansa
Buxheti fillestar i organizatës kryesuar nga një prej aviatorëve të parë turk z. Fesa Evrensev, buxheti ishte 180 mijë lira turke dhe organizata kishte të punësuar gjithsej 24 punëtorë, të përbërë nga shtatë pilotë, mekanikë tetë, tetë oficerëve dhe një radio operator.

Turkish Airlines” filloi rrugëtimin e saj në vitin 1933 me vetëm 5 avionShpejtim Qerkini
Bujar Morina

Analysis of Financial Statements
Cash Flow
Bilanci i Suksesit
Bilanci i Gjendjes
Aktivi
Analiza e Pasqyrave Financiare
Pasivi
Misioni
Vizioni
Raporti i likuiditetit

Raporti i menaxhimit të mjeteve

Koeficientët
Raporti i profitabilitetit


Visioni I ri për THY u pranua në vitin 2003 dhe është ende në progres,dhe përkundër efekteve shkatërruese globale të vështiësive të fundit ekonomike ,kjo dekadë e investimeve është duke dhënë rezultate positive ,në drejtim të numrit të pasagjerëve si dhe në anën e përfitimeve,si dhe themelimin dhe zgjerimin e vazhdueshmë të rrjetit më të plotë në botë. THY është ende në rritje.
Drejtor i Bordit
"Është flotë e re, burimet njerëzore dinamike, Filiale me kompetenca të konsiderueshme në fushën e saj. THY do të vazhdojë të krijoj vlerë dhe të i shfrytëzoj mundësitë globale."
Partnerët

THY numron 1.38 miliardë aksione, te cilat e kanë vlerën 3.12 € / aksion, që rezulton me vlerën e kompanisë 4.31 miliardë € sipas
"Istanbul Stock Exchange".

Numri i të punsëuarve është 15,857

Në vitin 1995 vjen për herë te parë në Tiranë.
Ndërsa në 2002 në Prishtinë.
Zgjerimi i rrjetit
Zhvillimi i Teknologjisë
Qendrimi në Krye te Listave
Rritje e Qëndrueshme
Zero Aksidente
Nivelin e lakmueshëm të shërbimit Global
Minimizimi i Kostove për fluturim

Ne kemi rritur transferin Ndërkombëtar të numrit të pasagjerëve për 44% ose 9 milion.
2011
2012
2011
2012
Raporti i borxhit
2011
2012
2011
2012
Sponzorimi
Turkish Airlines
Full transcript