Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

The Last of Us

Prezi työ The Last of Us pelistä.
by

Herman Huotari

on 28 August 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of The Last of Us

The Last of Us on peli miehestä ja tytöstä joiden pitää selviytyä tartunnan saanneilta ja maantierosvoilta.

Pelin päähenkilöt ovat Joel ja Ellie. Sivuhenkilöt ovat Tess, Tommy, Sam, Henry ja MarlenePelin traileri


Pelin juoni lyhyesti selitettynä:

Pelin alussa Joel saa huolittavakseen Ellien, joka piti saada tulikärpästen (Fireflies) luo. Alussa paljastuu, että Ellie on saanut pureman tartunnan saannelta (Infected), mutta ei ollut itse saanut tartuntaa. Siksi Marlene (Tulikärpästen johtaja) tahtoi Ellien heidän tukikohtaan. Jotta he saisivat Ellien kasvaimen jolla tulee immuuniksi tartunnan saanneille.

Kun Ellie ja Joel pääsevät vihdoin pitkän matkan jälkeen Tulikärpästen tukikohtaan. Niin Tulikärpäset haluavat Ellien leikkaukseen (joka tappaisi Ellien) jotta he saisivat kehitettyä lääkkeen jolla ihminen tulisi immuuniksi tartunnalle. Syksyllä Joel oli haavoittunut pahasti, ja Ellie oli hoitanut häntä (ilman Ellietä Joel olisi kuollut). Joel ei voinut antaa Tulikärpästen tappaa Ellietä, koska ilman häntä Joel ei olisi enää elossa. Joten Joel tappeli Tulikärpäsiä vastaan ja pelasti Ellien.


Peli on genreltään toiminta-seikkailu selviytymis kauhu peli (action-adventure survival horror game). Peli on 3rd person perspective:ssä kuvattu eli pelaaja ohjaa henkilöä kolmannesta näkökulmasta. Peli sijoittuu maailman loppua ennustavalle vuodelle 2033 U.S.A:ssa jota hallitsee sotapoliisit.


Pelin tekijä on Naughty Dog, joka on tehnyt monia hyviä pelejä jo kauan playstationille. Mm. Uncharted ja Crash bandicoot pelit.
Pelin maisemat ja musiikit tekevät pelistä mahtavan kokemuksen pelata. Mahtavan tarinan lisäksi.

Tässä hieman esimakua The Last of Us:n musiikista. The Last of Us:n theme song:n parissa.

Kannattaa jättää tämä
taustalle soimaan loppu
videon ajaksi.

Pelin pikku juttuja:
Pelin henkilöstöä:
Juoni
Multiplayer
:Pelin moninpelissä pitää liittyä joukkoon joko
Tulikärpäsiin (Fireflies) tai Metsästäjiin (Hunters)
Moninpelissä pelaaja pitää huolta omasta joukosta. Pelaajan pitää siis hankkia tavaroita pelattaessa matseja muita pelaajia vastaan. Moninpelissä pelaajan pää tehtävä on keskittyä joukkonsa hyvin vointiin ja kasvattaa joukkonsa määrää.

Arvostelut:
The Last of Us on yksi maailman parhaimmiksi arvosteltu peleistä. Ja tämän lisäksi peli on tämän vuoden nopeiten myydyin ps3 peli.
Tartunnan saaneitten tyypit:

Last of Us:ssa on neljä infected tyyppiä.
Clicker, Runner, Stalker ja Bloater.


Pelissä infectedien taudin aiheuttaa sieni (fungus). Sieni sai alkunsa Etelä-Amerikkalaisista sadoista. Sitä kautta, kun ihmiset söivät sitä ja heille kasvoi sisälle sieni joka muutti ihmiset ''zombeiksi'' ja ne rupesivat syömään toisia ihmisiä ja levitti tartuntaa.
Tartunnan alku:


Clickereillä on ollut pitkäaikainen altistuminen sienelle. Ja tämä tekee heistä voimakkaampia, kuin normaalista ihmisestä. Ja paljon vaarallisempia. Nimi clicker tulee siitä, kun sieni on vienyt koko clickerin kasvot ja tämä ei näe eteenpäin. Joten ne pitävät sellaista ''klikkaavaa'' ääntä ja niitten korvat toimivat kaikuluotaimina siten clicker pystyy juoksemaan törmäämättä mihinkään.
''They might still look like people, but that person is not in there anymore." -Ellie
Clikkerit (Klikkaajat):
Runner (juoksija):


Runner on infected joka on vasta saannut tartunnan. Runner näyttää vielä normaalilta. Ja käyttäytyy vielä, kuin normaali ihminen. Mutta Runnerit tunnistaa niiden silmistä jotka ovat muuttuneet punaisiksi, koska sieni on vasta kerennyt levitä silmiin.
Stalkers (vaanijat):


Stalkkerit clickereiden ja runnereitten hybridi versio. Eli stalkkerit juoksevat yhtä nopeasti kuin runnerit, mutta ovat silti yhtä voimakkaita, kuin clickerit. Stalkkereilla on on sieni kasvanut naamaan/päähän samanlailla, kuin clickereillä. Koska Stalkkeri on kahden infectedin sekoitus niin se on erittäin harvinainen tartunnan saanut pelissä. Niitä tulee vain kahdessa kohtaa peliä, mutta kuitenkin niiden ääniä voi kuulla muulloinkin. Äänten tarkoitus on parantaa pelin tunnelmaa.
Bloater (pullistuja):


Bloater on pelin isoin infected. Bloaterilla sieni on levinnyt koko vartaloon. Sienen leviäminen koko vartaloon kestää erittäin kauan, joten Bloater on harvinaisin infected pelissä. Koska sieni on levinnyt koko vartaloon se tekee bloaterista erittäin voimakkaan ja sieni suojaa paremmin kuin panssari,joten tämä tekee niistä vaikeita tapettavia. Mutta ne ovat helppo tappaa tulella.
4
Tekijä:
Full transcript