Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Oreneta 42

La revista digital de l'Escola Cooperativa El Puig
by

Edmund Hillary

on 26 February 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Oreneta 42

Oreneta 42 Des de l'escola Infantil Primària Oreneta Digital
El 24 de gener de 2013, s’ha constituït el nou Consell Escolar, amb la representació de pares, mares, docents, alumnes, personal no docent i titularitat. Cada any nous nens començen el seu camí a l'Escola a la classe dels Cargols. El Biel, Joel, Gabriel, Aina, Aleix, Ariadna, Laia, Marti H, Jordi, Victòria, Aran, Marta, Martina, Martí Ll, Aitor i David, començen la seva ruta.
Els nens de Primària venen 150 gorres d'AFANOC en la campanya "Posa’t la gorra" per ajudar la gent amb càncer. Us convidem a passar una bona estona llegint
la innovadora Oreneta Digital. Secundària
L'escola participa en La Marató de TV3. Es recullen 613,78 € per la marató de TV3. Moltes gràcies a tots els participants. CONSELL ESCOLAR LA MARATÓ S’incorporen dues noves professores, la Lídia Roca a Secundària i la Mariona Pérez a Primària. NOVES PROFESORES "Aquests motius potser provenen de la voluntat d'expressar una aproximació al misteri de l'existent" L'ESCOLA DÓNA SUPORT AL CÀNCER TEATRE AMB ANGLÈS El 20 de desembre representació en anglès als alumnes de 1r i 2n d’ESO. JORNADA DE LA CIÈNCIA Dins de la Setmana de la Ciència, els alumnes de 2n d'ESO han preparat uns tallers sobre energies renovables pels alumnes de 5è i 6è de Primària. Els nois i noies de 1er d’ESO com cada any han triat un nom de promoció: han estat batejats com a promoció Neil Amstrong. PROMOCIÓ NEIL AMSTRONG ELS CARGOLS Els nois i noies de 4t d’ESO fan un intercanvi amb una escola de Dinamarca. L’estada serveix per practicar l’anglès i viure l’experiència de conviure amb una altra cultura. INTERCANVI AMB DINAMARCA JOAN JUNYENT El Joan Junyent, company de l'escola, de la classe dels Conills, perd la vida en un accident de cotxe. La classe del Gegant ajuda a recaptar diners per la campanya que van proposar Mossos d'Esquadre i Creu Roja. EL GRAN RECAPTE, UN PETIT ESFORÇ PER UNA GRAN AJUDA VÍDEO: VÍDEO: RAMI GRIFELL La Rami, una ex-professora de l'Escola, ens ha deixat als 80 anys després de no haver superat la darrera operació. L’Escola organitza el "I Cicle de tallers"
per a pares i mares: Educar els fills,
un repte emocionant (17 de gener,
14 de febrer, 21 de març, 25 d’abril i 16 de maig). CICLE DE TALLERS Gràcies per haver gaudit de
la lectura de l'Oreneta 42.
Esperem que seguiu participant amb nosaltres dels projectes de l'Escola.
Full transcript