Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

'Sneeuw Blind' boekbespreking

No description
by

Roel Gielissen

on 23 May 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of 'Sneeuw Blind' boekbespreking

Charlie Higson Sneeuw Blind 1: de Schrijver

2: De Hoofdpersonen

3: De Samenvatting

4: wat ik er van vond

5: vragen???? inhoud: De schrijver van dit boek heet: Charlie Higson. Hij is geboren in Engeland op 27 April 1958. Hij is Acteur, Producer, Schrijver en Komiek. Zijn eerste boek was 'The Enemy' een triller. Na dat boek werd bekend dat Charlie Higson een serie ging schrijven over James Bond.
daar zijn op dit moment 5 delen van uit.
ik heb de 5e 'Sneeuw Blind' 1. De schrijver 1. James Bond: is de echte hoofdpersoon. het boek draait vooral om hem. het is een jongen van 13 jaar. is een slimme en vooral sportieve jongen en een echte meiden veroveraar.

2. Roan: Roan is het knappe kamermeisje die James Bond leert kennen op de Vakantie in Zwitserland, James heeft het gevoel dat hij alleen Roan kan vertrouwen.

3. Dandy: Dandy is de geheimzinnige vriend van Roan, in het verhaal doet hij of het een goede vriend is van James, maar heeft hij eigenlijk hele andere plannen met James... 2. De Hoofdpersonen Het verhaal begint bij James zijn skivakantie in Zwitserland waar hij leert skiën. Al gauw raakt hij in de problemen door een eigenwijze medeleerling die beslist schnaps (drank) aan James te geven tijdens een storm. Tijdens dit avontuur bewijst James dat hij niet zo makkelijk klein te krijgen is, ook niet door een gletsjer. Uiteindelijk wanneer hij naar het veilige Engeland terugkeert wordt hij gepest door een ouder huishoofd van James' kostschool. Om het pesten te voorkomen zoekt Redenen om niet naar school te hoeven. Hij leert het knappe kamermeisje Roan kennen. Ze lijkt wel de enige persoon die hem begrijpt en genoeg uitdaging geeft. Ondertussen krijgt James het idee dat hij achtervolgd wordt door iemand die het op hem gemunt heeft. Dandy, de geheimzinnige vriend van Roan, helpt James om deze mysterieuze stalker te ontmaskeren. Zonder dat James zich ervan bewust is, is hij al beland in een geheimzinnig 'spel' waarbij niemand is wie hij lijkt... om te weten hoe het verder gaat moet je het zeld maar lezen... 3. De Samenvatting ik vond het een boek waar je je heel erg in moet verdiepen om het te kunnen begrijpen want er lopen meerdere stukken van het boek door elkaar, maar het is een heel erg leuk boek en er gebeuren veel spannende dingen in met af en toe veel actie, zoals we bij 007 gewend zijn! 4. wat ik er van vond zijn er verder nog vragen of opmerkingen?








bedankt voor jullie aandacht! 5. vragen????
Full transcript