Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Romeo i Julieta

Una història, d'amor amb un tràgic final. Si t'agrada això no dubtes en llegir-lo!! :)
by

jorge galán

on 4 June 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Romeo i Julieta

Romeo i Julieta RESUM!! PERSONATGES!! FINAL ALTERNATIU... Romeo arribà a la tomba on reposà el cos de Julieta. La veu morta, i fa l'intent d'ingerir el verí. En eixe moment Julieta despertà.
-Julieta: Què fas Romeo!
-Romeo: Pensaba que tu estaves morta, i volia llevar-me la vida. Perquè sense tu jo no puc viure.
Els dos fan l'intent de besar-se, quan apareix el Senyor Montesco i el Senyor Capuleto.
-senyor Capuleto: Apartat de la meva filla!
-Senyor Montesco: No que s'aparte la vostra filla, que és la provocadora de tot el que ha passat..
-Senyor Capuleto: Si tens algún problema solucionemo com homens.
-Senyor Montesco: Què així siga!
Els dos comçen a lluitar amb les espaçes, ferin-se els dos i morint així.
-Julieta: Pare! Oh no! els dos son morts.
-Romeo: No et precupes no estàs sola a aquest món. Jo et protegiré fins el fi.
Els dos es besen i estan junts per sempre. Romeo i Julieta va ser escrit per willliam shakespeare. Existeixen molt pocs fets documentats en la vida de William Shakespeare. El que es pot afirmar, és que va ser batejat a Stralford-Upon-Auon, el 26 d'abril de 1564 i que va morir el 23 d'abril de 1616, segons el Calendari Juliano, poc abans de cumplir els 52 anys. Va contraure matrimoni amb Anne Hathaway de 26 anys, originaria de Tample Grafton, localitat pròxima a Stralford. Biografía de William Shakespeare: Romeo, Julieta, Mercucio, Senyor Montesco, Senyora Montesco, Príncep, Benvolio, Senyor Capuleto, Senyora Capuleto, Dida, Paris, Fra LlorenÇ, Samsó, Tibald, Gregori, Gent del Poble, Abraham, El Cor, Un Vell, Escalus, Un Criat de la família capuleto, Un Altre Criat de la família Capuleto, Pere, Un Company de Tibald, Un Patge de Mercucio, Ciutadans de Verona, Baltasar, Un Apotecari de Màntua, Fra Joan, Un patge de Paris, El Cap de la Ronda, Un guàrdia, Un Altre Guàrdia, Acompanyants del príncep, Máscares, Dames i Cavallers, Servents de la casa Capuleto, Músics i Guàrdies. En el poble de Verona vivíen dos famílies enfrontades, per raons oblidades. Ací comença l'història de Romeo i Julieta, que és, en essència, l'història de dos joves enamorats. OPINIÓ PERSONAL!!!!!! :

Aquesta hitòria m'agradat molt. Ès molt entretinguda amb moments divetits i romàntics. És fácil de llegir perquè t'enganxa des de l'inici fins al fi. Li dóne l'enhorabona a William Shakespeare !!! Verona és una ciutat de 265.083 habitans, situada al nord d' Itàlia, capital del mateix nom, una de les set provincies de la regió del veneto.

Verona constitueix, un punt geogràfic important. Ha sigut sempre punt de referència dels sistemes de transport, terrestre i acuàtic, del noroest d'Itàlia. El seu punt geogràfic en Itàlia és 46º 26" N 10º 59" E.

És una ciutat molt atractiva, i interesant d'Itàlia. Propera a els llocs de major interés turístic del nord del país, per tant es molt visitada. També, un dinámic centre económic. VERONA!! lo
millor! PRESENTACIÓ:

En aquest treball anem a conèixer la vida de william shakespeare i la seva obra de Romeo i Julieta. Espere que vos agrade a tots. Començem la nostra visita... Un amor que les seves respectives famílies no aprobaven. La família dels Capuleto per part de Julieta i la família dels Montesco per part de Romeo.
Aquesta tragèdia escrita per William Shakespeare acaba amb la mort dels dos joves per suicidi. El globo de Londres: El teatre " The Globe" (El Globo) va ser construït per Peter Street, es trobava a les orilles del riu Tàmesis a les afores de la ciutat de Londres; es creu que era una circunferència d'aproximadament 30 metres de diàmetre. Aquest tamany permitía el ingrés d'un total de 3.351 espectadors, l'escenari era rectàngular, mitja aproximada de 13 metres d'ample per 8 metres de profunditat i un metre i mig d'altura. TEATRES D'ABANS: Abans els teatres no eren com ara, el sol era de terra i eren redons. Un exemple és el globo de Londres. Les obres se representaben als ecenaris, que sempre eren rectangulars i tenien trampilles per a fer escenes que per exemple eixiren sers fantàstics, com el fantasma en l'obra teatral Hamlet.
Full transcript