Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Eldfågeln

No description
by

Anna Althen

on 16 December 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Eldfågeln

Eldfågeln
Av Annika Thor

2000
En gång, mitt barn, skall jag berätta för dig om Eldfågeln. En gång, då du blivit gammal nog att lyssna och förstå. Du ser på mig med dina mörka ögon, svartblå som din mors. Din blick är klok och fast. Kanske är du visare än vi. kanske vet vi redan allt då vi föds, mer än Gud vill att någon människa ska veta. så glömmer vi, och mödosamt lära oss på nytt.
Den här boken är inte den bästa boken jag har läst. Dom som vill ha en spännande action äventyr bok kanske inte borde läsa den här. Men när jag läste den här boken så tyckte jag i början att den var tråkig och att jag inte skulle läsa mer.
Men handlingen i boken fick mig att vilja läsa vidare och se hur det skulle sluta för karaktärena i boken. om det skulle luta bra eller dåligt om nån tex: skulle dö.
Den här boken handlar om en pojke som heter Mathias. Mathias och hans familj bor i lübeck. När Mathias är fjorton år så bestämmer hans pappa att han ska skickas till bergen som är en plats i Norge för att tjäna pengar.
Den här boken är lättläst men den använder nåra gamla ord som jag inte har hört förut. Men boken blev inte svårare att läsa för det.
Jag rekommenderar den här boken till en person som vill ha nåt lättläst och som att det inte tar allt för lång tid att läsa. om man villl ha en handling som gör att du vill veta mer så är det här en bra bok för det.
Full transcript