Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Dyremishandling

No description
by

Morten Jensen

on 11 May 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Dyremishandling

I Danmark er det for det meste mink og hunde. Mink er især udsat, de bliver lukket ind i små burer, bider hinanden, de bliver på en måde sindsyge. Hunde bliver slået, sparket altså bare med et kort ord 'TÆVET'!
Danmark
Køer bliver ikke dræbt som i Danmark men bliver pint til døden. De bliver slæbt hen af jorden, de bliver mishandlet i stor grad! Men nu er det jo ikke lige sådan at 3 børn kan gøre noget mod dyremishandlingen, men man kan støtte forskellige fonder som kan gøre noget mere end vi kan....
Køer/Tyre
Kina er det sted hvor der biver begået mest dyremishandling bla. hunde, katte, køer. Faktisk næsten alle dyr bliver mishandlet i Kina!
Kina
Grise verden rundt bliver mishandlet, men det kommer også an på hvor grisene befinder sig. F.eks hvis de er et godt sted i USA har de det godt, og hvis de er et dårligt/fattigt sted i USA har de det dårligt og bliver mishandlet, f.eks. i mexico hvor dyr bliver pint ihjel. Nogle grise bliver skoldet.
Grise
I Spanien er der en speciel sport "Tyrefægtning" en stor dyremishandlings sport, fordi man stikker sværd og spyd ned i tyrens nakke, så den bløder ned af nakken og ud af munden.
Spanien
Heste bliver mishandlet meget i verden. Der er sporter f.eks dressur og spring. Der bliver pisket og trukket på deres ryg, mave og i deres nakke. De fodrer dem heller ikke, de lader dem rådne op og stikker deres øjne ud imens de er levende og derefter lader de dem rådne.
Heste

Tyre i Spanien
Katte
Katte bliver også mishandlet i f.eks Kina.
De bliver holdt fanget i bure helt proppet med andre
katte. De bliver sparket og slået, kastet rundt med, til sidst lider de en grusom død, hvor de ligger på jorden med brækkede ben, og kan ikke gå og bevæge sig ordenligt og derfor rådner, de op eller bløder ihjel.
Sportsgrene
Hunde
Hunde er de dyr der bliver mest mishandlet. De bliver oftest mishandlet i Kina. Der bliver de trukket hen over jorden hvor de hænger fast i biler/traktorer. De bliver også skindet (levende) og bliver smidt ud i en bunke efter processen, også ligger de der og lider til døden. De bliver også hevet fra hindanen dvs. at deres ben og arme bliver revet fra kroppen og derefter bliver liggende på vejene og bløder ud. I Kina er det næsten ulovligt at have hund, og hvis man ser en hund ville man melde det til politiet og de ville komme og dræbe dem/den.
denne hests hoved er så vredet rundt at, dens nakke vender sig til det!!
Dogfighting er noget hvor to hunde dræber hinanden i en lilllearena!!
Dyremishandling
Full transcript