Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Klerenhanger Proces

No description
by

Annemarie Oerlemans

on 10 February 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Klerenhanger Proces

Proces
Kennismaking
Offerte
Monster 1
Monster 2
Levering
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen. Klerenhanger streeft ernaar om vanaf het begin duidelijkheid te scheppen. We helpen u hiermee door middel van standaardinvullijsten.
Naar aanleiding hiervan benaderen we een geschikte fabrikant en maken voor u een offerte. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Aan het einde van het kennismakingsproces hebben we alle specificaties van het product in kaart gebracht.
Nadat u de offerte hebt goedgekeurd, geven wij de opdracht aan de fabrikant voor een monster. Als Klerenhanger streven we ernaar een monster te maken om de wensen van de klant vast te leggen. Het monster is een referent voor de productie.
Zodra het eerste monster binnen is controleren wij of hij overeenkomt met de afgesproken specificaties. Wij sturen het monster naar u door of maken een afspraak. De eventuele feedback communiceren wij met de fabrikant. Indien alles naar wens is ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging voor productie.
Na aanleiding van de terugkoppeling stuurt de fabrikant een uiteindelijk monster om te accorderen voor productie. Wij vragen u 50% aan te betalen voordat de productie start.
Eerste contact
U neemt contact met ons op via contactformulier, Whatsapp of per e-mail.
Binnen
24 uur neemt Klerenhanger contact met u op.
Productie
De productie gaat van start.
Wij informeren u precies wanneer de productie zal starten, de fabriek verwacht deze af te ronden en de goederen getransporteerd zullen worden.
De productie is afgerond en de producten zijn klaar voor levering. Klerenhanger vraagt u het resterende deel van het bedrag te voldoen zodat de fabriek de producten kan verzenden. De producten worden bij aankomst door Klerenhanger gecontroleerd volgens de specificaties. Vervolgens wordt de levering naar u verstuurd.
Full transcript