Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Lakimi i emrit

No description
by

Luftar Braha

on 13 December 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Lakimi i emrit

Lakimi i emrave
Rasat gjinden në pyetje të ndryshme të cilat janë;
Cila Emërore
I,e cilës Gjinore
Cilës Dhanore
Cilën Kallëzore
Prej cilës Rrjedhore
Lakimi i emrave në numrin shumës
Rasa. T.e pashquar T.e shquar
E. disa ëndrra ëndrrat
GJ. i,e disa ëndrrave i,e ëndrrave
DH. disa ëndrrave ëndrrave
K. disa ëndrra ëndrrat
RR. prej disa ëndrrave prej ëndrrave
T. e shquar dhe e pashquar
Shkruaj emrat në trajtën e shquar
nxënës nxënësi
lule lulja
mësuese mësuesja
shokë shoku
vajzë vajza
motër motra
Lakimi i emrit
Rasa T.e pashquar T.e shquar
Emërore një lule lulja
Gjinore i,e një luleje i,e lules
Dhanore një luleje lules
Kallëzore një lule lulen
Rrjedhore prej një luleje prej lules
RASAT
Punoi; Elisa Braha
Full transcript