Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

NEC produkt gennemgang

No description
by

Rasmus Brushøj

on 9 April 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of NEC produkt gennemgang

NEC display produkter Informations system Hiperwall Touchløsninger Hiperwall er en ultra-høj opløsning software pakke til en endeløs række af skærme Integreret touchfunktion på NEC skærme fra 22" til 65” Touchløsninger Visionline Denne serie er kransekagefiguren inden for professionelle skærme.

Den har stort set mulighed for tilslutning af alle videokilder, samt mulighed for at bygge en PC direkte ind i skærmen. Den har ligeledes alle funktionerne fra V-serien og flere til. Alle modeller i serien er garanteret til, at kunne køre 24 timer i døgnet i 3 år – Non stop! Det gør den perfekt til kontrolrum eller andre meget krævende opgaver.

Fås også med en speciel forstærket front til meget hårde miljøer.

Findes i 40”, 46”, 55”, 70” og 82” Denne serie af skærme giver rigtig god performance, uden at koste en formue.

NEC V-serien indeholder alle de vigtigste professionelle funktioner man kan ønske sig. F.eks. kan skærmen selv tænde og slukke, samt skifte input efter en kalender. På den måde skal man ikke selv huske at tænde og slukke den, for at spare strøm.

Den har ligeledes tilslutningsmulighed for de fleste videosignaler.

Alle modeller i V-serien er godkendt til drift i op til 16 timer i døgnet. Hvilket gør den perfekt til de fleste mødelokaler, receptioner samt de fleste Digital skiltningsopgaver.

Findes i 32", 42”, 46”, 55” og 65” Denne serie er sidste skud på stammen inden for professionelle skærme. Det er en 24/7 fuld professionel serie, nøjagtig som P-serien.

Denne er blot baseret på den nyeste LED-teknologi, og er derved meget tyndere end de almindelige professionelle fladskærme. Faktisk mere end 50% tyndere.

Den er knap så ”fysisk” stærk, som det meget stærke metalkabinet som P-serien leveres i, og den leveres ikke med forstærket front. Men set på ydelsen, er den fuldt på højde med P-serien, og der er samme 24/7 garanti i 3 år. Funktionsmæssigt svare den også til P-serien.

Vil typisk bruges til meget krævende Digital skiltnings opgaver, hvor skærmene skal køre hele døgnet, eller til nogle kontrolrumsopgaver. X-Serien af skærme, er en serie af meget specielle skærme.

Her findes der bla. skærme med en enorm høj lysstyrke, til brug i f.eks. vinduesfacader. Der findes skærme stort set uden ramme, som kan bruges til at sammensættes til store videovægge.

Der findes også skærme med almindelig bredde, men kun halv højde. Også kaldet ”bar-type” skærme. De bruges typisk i forbindelse med reklamer i f.eks. butikker, hvor de passer perfekt over en hylde eller kølemontre.

Skal man bruge en skærm til en lidt speciel opgave, så er det X-serien, der giver en masse muligheder. Hvad kan jeg gøre ? Desktop
V-serien single touch
V-serien 2 touch
X og P serien single touch
VL7000
Gæste registrerings standere FIeld Analyst I-touch nu ProReact & U-Touch V-series P-series XS-series X-series Stører touchløsninger
Touch bord
Integrer med Hiper Wall
Touch gennem butiksvinduer EA294WMI 29" skærm erstater 2 skærme på skrivebord
Opløsning 2560x1080
Højkant, indbygget højtallere
Forhandler pris 5.300,- Spectraview 552 24/7 godkendt
S-PVA panel til præcis farve præsentationer
Forhandler pris ca. 25.000,- Det nye slim look på V-serien Stadig 16 timers godkendt
Tyndt kant på 1,8 cm
tykkelse ned på ca. 6 cm E-serien
Full transcript