Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Hakemuksesta projektiksi

Steg för steg.
by

Kulturkontakt Nord

on 7 May 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Hakemuksesta projektiksi

Tee hakemus netissä Käytä hakemuksesssasi sähköistä hakemuslomaketta. Lomakkeen löydät Pohjoismaisen kulttuuripisteen verkkosivuilta, kun hakukierros on avoinna. Hakemusta ei tarvitse kirjoittaa valmiiksi yhdellä istumalla, vaan voit tallentaa sen ja täydentää tietoja hakukierroksen ajan. 1 Rekisteröinti Pohjoismainen kulttuuripiste rekisteröi saapuneet hakemukset ja lähettää ne edelleen asiantuntijoiden arvioitaviksi. Rekisteröinti kestää noin viikon. Saat sähköpostitse vahvistuksen siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Vahvistus on myös käyttäjätililläsi, samoin pdf-versio hakemuksestasi. 2 Hakemusten arviointi Hakemukset arvioidaan asiantuntijaryhmissä, joissa on edustajia eri taiteen ja kulttuurin aloilta ja alueen kaikista maista sekä itsehallintoalueilta. Arviointi kestää noin seitsemän viikkoa. Asiantuntijat arvioivat hakemukset ja valitsevat projektit, jotka parhaiten täyttävät ohjelmien kriteerit. Tärkein valintakriteeri on taiteellinen laatu. Mailla tai taiteen aloilla ei ole omia kiintiöitä.
3 Rahoituspäätökset Pohjoismainen kulttuuripiste lähettää sinulle sähköpostitse tiedon hakemuskäsittelyn tuloksesta. Ilmoitus tallennetaan myös käyttäjätilillesi. Ole kärsivällinen. Lähetämme tiedot rahoituspäätöksistä samaan aikaan kaikille hakijoille. Julkaisemme tiedot rahoitetuista projekteista myös verkkosivuillamme.
4 Projekti Projekti alkaa, kun täytät käyttäjätiliin pankkitietosi ja samalla hyväksyt sopimuksen Pohjoismaisen kulttuuripisteen kanssa. Ensimmäisen rahoituserän maksamme heti kun olet hyväksynyt sopimuksen. Saat joko 85 tai 45 prosenttia kokonaissummasta, riippuen myönnetyn tuen määrästä. Projektiin voi matkan varrella tehdä muutoksia, kunhan sovit niistä Pohjoismaisen kulttuuripisteen kanssa 5 Raportti Kaikista projekteista tehdään loppuraportti. Suuret projektit lähettävät lisäksi väliraportin projektin puolivälissä. Lähetä raporttisi Pohjoismaiselle kulttuuripisteelle viimeistään kolmen kuukauden kuluttua projektin päättymisestä. Kun raportti on hyväksytty, maksamme tilillesi loput 15 prosenttia rahoituksesta. 6 www.kulturkontaktnord.org Hakemuksesta projektiksi:
askel askeleelta
Full transcript