Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Enjoy the show!

No description
by

Celine Schertiger

on 2 October 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Enjoy the show!

Enjoy the show!
Elever og forældre i 9.B og 7.C!
Warning! Vi er 3 lærerstuderende på 2. år fra Vordingborg seminarium, som skal i praktik i 9.B og 7.C, og vi har sammensat en lille præsentation. Vi advarer mod stærke billeder...
Præsentationer
Ej, bare rolig...
Vi ser sådan ud til hverdag:
Celine
Jeg hedder Celine Schertiger og er 24 år gammel. Jeg studerer dansk på 2. år og har aldersspecialisering i år. Jeg har her valgt udskolingen. Derudover er jeg lige startet på engelsk og skal også læse til kristendomslærer.
I min fritid arbejder jeg frivilligt med stille og ensomme unge i Ventilens afdeling i Næstved (mine stillinger er næstformand og PR-ansvarlig) og jeg er vejleder for andre studerende på mit uddannelsessted. Jeg bor desuden her i Næstved sammen med min kæreste, som læser til pædagog.
Jeanne
Jeg hedder Jeanne Bendtsen og er 20 år gammel. Jeg studerer dansk på 2. år og har også specialisering i udskolingen. Jeg har derudover valgt samfundsfag, som jeg studerer i år samtidig med dansk, og til næste år skal jeg også starte op på historie.
Når jeg ikke er på seminariet i Vordingborg, arbejder jeg som støttelærer på en friskole i Næstved, hvor jeg både underviser i de små og store klasser. Der er jeg normalt to til tre gange om ugen, og har været der i lidt over et år snart. Jeg bor også her i Næstved sammen med min kæreste.
Maria
Jeg hedder Maria Balsfeldt og er 20 år gammel. Jeg studere dansk på 2. år og er i gang med en specialisering på udskoling, samtidig med dansk, studere jeg engelsk. Udover engelsk og dansk overvejer jeg at læse til idrætslærer. Jeg er lige blevet ansat som tilkaldevikar på sydbyskolen i Næstved. I Næstved bor jeg sammen med min kæreste.
Forventninger
Vi forventer af jer elever, at I forbereder jer til undervisningen, ligesom vi også bruger meget tid på at forberede os og, at I forældre ligeledes vil hjælpe til med at huske børnene på det. Vi glæder os meget til at møde jer, lære jer at kende og samarbejde med jer!
Full transcript