Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

TOP 5 könyv

No description
by

Anna Kelemen

on 6 April 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of TOP 5 könyv

TOP 5+1 könyv
Legjobb könyvek amiket valaha olvastam!
Köszönöm a figyelmet. :)
#5 Romantikus történet, két barátról, akik a szerencsétlen véletlenek következtében nem ismerik fel, hogy köztük talán több van mint barátság...a könyv az egymásnak, családtagjaiknak és barátaiknak küldött levelek gyűjteménye. Hihetetlenül vicces és megható történet, amelyben szó esik a családi és baráti kapcsolatok fontosságáról, és, hogy sose adjuk fel a küzdelmünket a céljainkért.

+1 Nagyon komoly témát dolgoz fel ez a regény. Egy fiú, megelégelve az őt ért bántalmazásokat, iskolai tömegmészárlást követ el. A helyzetet objektív szemlélőként figyelő rendőröket meglepi a brutalitás, később azonban az okokat felismerve felvetődik a kérdés: Vajon meddig képes az ember tűrni a megaláztatásokat, és, hogy jut oda egy fiatal, hogy kioltsa egy másik életét? Ki a valódi bűnös ebben a helyzetben?
#4 A több szálon futó cselekményben megismerhetjük egy hihetetlenül kitartó anya és annak elképesztő fantáziával megáldott fiának történetét, akik Amerikába szöknek a jobb élet reményében. A ranglétra legaljáról való kitörési vágy, ezzel párhuzamban az igaz "embernek" maradás kérdése vetődik fel a könyvben.
#3 A kedvenc írónőmtől való első könyv amit olvastam, egy tinédzser lány útkereséséről szól, aki háttérbe szorulva érzi magát legkisebb testvérként, gyönyörű és sikeres nővérei mellett. A mű fő témája a megfelelési kényszer a családnak, és a közösségnek, ahová tartozni akarunk.
#2 Szerintem a legszebb romantikus történet, amit valaha olvastam. . A regény mondanivalója, hogy nem számít honnan jöttünk, ha szeretünk valakit. Néha nem könnyű felismerni, hogy valaki a hibáink ellenére és azzal együtt szerethet minket, és bármikor kezdhetünk tiszta lappal egy új életet, csak akarnunk kell.
#1 A történet tanulsága itt ugyanaz, mint a Megváltó szeretetnél. Semmi sem számít, ha van valaki akit szerethetünk. és az viszont szeret minket. Lehetünk vagyonosak, szeretet nélkül semmit sem ér az a rengeteg pénz, amit felhalmozunk magunknak.
Full transcript