Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Untitled Prezi

No description
by

Maria Colomina Falgueras

on 24 May 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Untitled Prezi

San Francisco Barcelona El Pont del Golden Gate LLOCS IMPORTANTS DE SAN Francisco ALCATRAZ Alcatraz es una illa davant de la costa de San Francisco. Es una presó actualment tancada, hi havia els presos perillosos.
Diuen que 2 presoners es van voler escapar però mai s'ha sapigut si ho van aconseguir. PUJADES I BAIXADES A Sant Francisco trobem moltes pujades i baixades que es poden recorrer amb tramvia. TEMPERATURES La gent allà esta acostumada al fred, perquè les temperatures màximés arriben als 21ºC.
Es una zona de catàstrofes naturals. Les cases Victorianes LA POBLACIÓ A San Francisco hi ha molts rodamons, perquè l'ajuntament va oferir un sou a la gent que no tenia sostre, i per tot això van arribar-hi rodamons de tot EEUU. RODAMONS EURO O DOLAR San Francisco, és una de les ciutats més riques del món. Ells no utilitzen l'euro sinò que fan servir el dolar.
En els anys 50 i 60 va ser un ciutat amb molts hippies. CIUTAT DE REFERENCIA DE HIPPIS ATRACCIÓ TURISTICA Una de les atraccións turístiques són els lleons marins, del moll Pier 39. En aquests moments hi ha 805.235 habitants. Es un lloc on es barregen moltes cultures, en el barri de Xinatown hi podem trobar la població xinesa més gran fora de la Xina. PREGUNTES
Full transcript