Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ANIMALS EN PERILL D'EXTINCIÓ

No description
by

joan porta puig

on 22 May 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ANIMALS EN PERILL D'EXTINCIÓ

ANIMALS EN PERILL D'EXTINCIÓ
LINX IBÈRIC
El linx és un animal que viu per Catalunya. Ell és un animal nocturn.Es molt difícil de veure’l al dia. També es el més amenaçat del món.
Els linxs s’alimenten de petits animals com ratolins o llebres.


kakapo
el kakapo es un ocell que viu a Nova Zelanda. Són de color verd i també són molt petits. Com que no saben volar es molt fàcil caçar-los. Menjen plantes. Només en queden uns 100.
PERESOS
El peresos es un animal que viu a les selves d'Amèrica de sud. Menjen fulles dels arbres. Queden molts pocs animals d'aquesta especie en llibertat.
òs polar
l'òs polar viu al pol nord.
s'alimenta de foques peixos com el salmó i algunes balenes que es queden a les glaceres. Està en perill d'extinció perque el seu habitat es desfa.
Àguila Real
L'àguila real es un au repinyaire. És una au molt representativa en els estas units. Viu pels boscos d'Amèrica del nord. S'alimenta de petits animals. es una au molt gran.
JAGUAR
El jaguar viu a les selves de mexic. Són carnivors.
el seu pelatge es de color taronja amb taques negres per camuflar-se.
orangutà
l'orangutà viu a Borneo i Sumatra. Són de color altarongat . Menjen fruites. Els homes trafiquen aquests animals. Això fa que estigui en perill d'extinció. ells quan tenen calor es posen fulles grans per protegir-se del sol. es com si portessin un gorro e palla
camell bactria
el camell bactria és un animal que viu a Asia. Té dos geps on guarda els greixos. els hi agrada molt l'aigua. Els caçadors els cacen per la seva pell. Nomes en queden aproximadament 1000 camells
Sifaka
El Sifaka viu a madagascar. menja fruits dels boscos. És molt divertit ja que fan com espectacles pels boscos i tambe es posen en postura de resar. Els caçadors els maten per vendren la pell. els sifakas fan balls molt estranys
Koala
El koala viu a Austràlia. S'alimenta unicament de fulles d'eucaliptus. Passen moltes hores dalt dels arbres així es proteigeigen dels depredadors que hi ha. A més els koalas no són gaire ràpids. Estan en perill d'extinció per culpa de la desforastació.
Tigre de Bengala
El tigre de bengala es un animal que viu per el sud de Àsia. Ell es carnivor i menja els antilops que hi ha a la selva. És l'animal terrestre carnivor més gran del món. Té el pelatge de color taronjos amb ratlles negres. A diferencia d'altres felins al tigre li agrada molt banyar-se. El caçaven per la seva pell i això fa que avui en dia en quedin poc més de 5000 tigres en llibertat.
"GLOTÓN"
El "glotón" viu als boscos glaçats de Russia. És carnivor però no caça gairebé mai sinó que es menja els animals que caçen altres carnivors. Té un pelatge molt gruixut de color marró. té una cua molt llarga i peluda.
ÓRIX
L'órix es una mena de cèrvol però molt més gran. Viu en el desert d'Aràbia (Àsia). És de color blanc però la panxa i les potes són més marronoses. Viu en manades. Té unes grans banyes rectes i afilades per protegir-se dels enemics. Tot i que cada cop n'hi a més encara estàn molt amenaçats i en queden uns 1500.
Monstre de Gila
El Monstre de Gila és un llangardaix molt gran de color taronja i ratlles negres per tot el cos. És un animal verinós.té un pelatge dur i rugos que el fa servir camuflar-se entre les roques. Els seus ous són molt grans en comparació amb el cos. Es agafat per vendrels ilegalment i això fa que només en quedin uns 3000 en llibertat.
L'Ase Salvatge
L'ase salvatge viu als deserts de l'índia. Té el pelatge de color blanc i marró. És una mica més gran que un ase domestic. viuen en grups petetits. Aquests ases els caçen per la carn, però també per esport ja que és un animal que es mou molt ràpid. Apart d'això, com que als deserts es dificil viure hi ha uns 4000 ases en llibertat.

nutria marina
La nútria marina és un animal que viu al nord d'Amèrica. És un animal que s'alimenta de peixos, crustacis i estrelles de mar. El seu pelatge és de color blanquinos i pelut per protegir-se del fred. En el passat es caçaven aquestes nutries per la pell.
iguana marina
La iguana marina viu a les illes Galàpagos al sud d'Amèrica. Aquest animal canvia de color segons si està humit o sec. el seu aliment és algas que queden a la sorra de la platja. Només queden 35.000 exemplars en el món.
Tortuga Verda
Les tortugues verdes són tortugues marinas que viuen per tots els oceans del món. Mengen petits peixos i alguns crustacis. El problema per el qual estan en perill és que tot i que estan protegides encara hi ha caçadors furtius que en cacen ilegalment. Això fa que estigui en perill d'extinció.

Rinoceront negre

El rinoceront negre viu a la sàbana Africana. S'alimenta de diferents especies de plantes. Aquest rinoceront pot arribar a pesar 1500kg i es que les cries en neixer ja pesen 60kg. aquest animal és el quart mamífer més gran d'Àfrica. Avui en dia en queden uns 4500 rinoceronts negres en llibertat a causa de que els caçen i que els hi destrossen el seu hàbitat.
Rinoceront Blanc
Aquest és el parent del rinoceront negre. el rinoceront blanc és més gran i molt més tranquil en diferència del rinoceront negre
Ós Formiguer Gegant
L'Ós formiguer gegant viu a les praderes d'Amèrica del sud. l'Ós formiguer s'alimenta de petits insectes com formigues i termites. No necessiten beure gaire aigua ja que en les 30000 formigues que es menja al dia ja porta suficienta humitat. Aquests animals són uns experts del camuflatge ja que porten les cries a l'esquena i no se les veu.
Aquests són uns dels molts animals que estan en perill d'extinció i la majoria d'ells per culpa dels humans, hauriem de fer un esforç i cuidar una mica més el planeta per el bé de tots.
Esperem que us hagi agradat el nostre prezi!!!!!!!
Guepard
El guepard viu a les sabanes d'Àfrica. el guepard s'alimenta de gaseles, impales, nyus i altres antilops. són de color marrò taronjos amb taques negres.És l'animal terrestre més ràpid del móm, pot arribar a correr a 112km/h, però només durant uns 300metres. En aquests moments només en queden 10000 en llibertat per la falta d'aliments ja que han de compartir territori amb altres animals més grans.
Pantera de les neus
Les panteres de les neus viuen en les muntanyes glaçades d'Àsia, alguns viuen a l'Everest. Són de color blan grisós amb taques negres. Té una cua llarga, gran i peluda. S'alimenten dels antilops de la muntanya com cabres montesses... poden capturar preses dos cops més grans que ells. Són grans escaladors. Aproximadament en queden uns 7500 en llibertat. Els caçadors furtius en segueixen caçant per la seva pell.
Turó "Patinegro"
Aquest animal viu a les praderes d'Amèrica del nord. El turó té la vista i la oida molt desembolupada al qual li serveix per caçar petits rosegadors, com ara rates i també per escapar-se dels depredadors.Els turons es passen la majoria del dia dintre del cau i al nit surt. Està en perill d'extinció perquè on vivien els turons ara s'han plantat molts camps de cultius.
Full transcript