Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

L'APARELL REPRODUCTOR

No description
by

Carlos Mora

on 21 March 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of L'APARELL REPRODUCTOR

L'APARELL REPRODUCTOR
URETRA
La uretra es comunica amb l'exterior.
Durant l'ejaclació es contreu, i impulsen els espermatozoides
BUFETA
URINARIA
La bufeta urinària és un òrgan buit múscul-membranós que forma part del tracte urinari i que rep l'orina dels urèters i l'expulsa a través de la uretra a l'exterior del cos durant la micció.
MEMBRES DEL GRUP
-Carlos Mora Clavero

-Luis Covas Pilco

-Natalia Calzada De Cara

-Naira Rodriguez
APARELL REPRODUCTOR MASCULÍ
APARELL REPRODUCTOR FEMENÍ
GRUP
2
Les vesícules o glàndules seminals són unes glàndules productores del 60% del volum del líquid seminal situades darrere de la bufeta urinària, davant del recte i damunt de la pròstata, amb la qual estan unides pel seu extrem inferior.
PENIS
L'escrot és la bossa que cobreix i allotja als testicles fora de l'abdomen.
És una bossa de pell rugosa i prima que serveix d'embolcall extern dels testicles. Aquesta zona de la pell està coberta de borrissol de tipus genital.
ESCROT
La principal funció de la pròstata és emmagatzemar i secretar un fluid alcalí (10%-30% del volum del líquid seminal que, juntament amb els espermatozoides, produits als testicles, constitueixen el semen). Les vesícules seminals produeixen la resta del líquid seminal. L'alcalinitat del líquid seminal neutralitza l'acidesa del tracte vaginal, prolongant la vida dels espermatozoides.
PRÒSTATA
TESTICLES
Els testicles són cadascuna de les gònades masculines, productores d'espermatozous i d'hormones sexuals masculines (androgens), principalment testosterona.

Són uns òrgans glandulars que formen part de l'aparell reproductor masculí.
VESÍCULES
SEMINALS
El penis és un òrgan que presenten els homes.
El penis es empleat per la copulació y per la micció.
CONDUCTES DEFERENTS
Són uns tubs envoltats de múscul llis, cada un de 30 cm aproximadament, que connecten, l'epidídim amb el conducte ejaculador, per tal de transportar el semen. Durant l'ejaculació els tubs llisos es contrauen, enviant el semen als conductes ejaculadors i després a la uretra, des d'on és expulsat a l'exterior.
VESÍCULES SEMINALS
PREPUCI
El prepuci és la porció de pell que cobreix el gland del penis. En alguns casos s'extirpa en una operació anomenada circumcisió, ja sigui per motius culturals (en països com Estats Units és bastant freqüent), religiosos (com per exemple el cas del judaisme) o mèdics (per exemple en pacients de fimosi).
prepuci
GLAND
El gland és l'estructura bulbosa sensible al final del penis. També es coneix com "cap" del penis. El prepuci serveix per protegir aquesta estructura coberta d'una membrana mucosa delicada.

Quan el penis està flàccid queda cobert total o parcialment pel prepuci, excepte en els homes que han estat plenament circumcidats.
GLAND
gland
VAGINA
La vagina és un òrgan de l'aparell reproductor femení.
Aquest s'utilitza per expulsar la menstruació, realitzar el coit i eventualment per a donar a llum. En el cas de les dones, aquest conducte s'utilitza també en altres pràctiques sexuals que poden no estar orientades a la reproducció.
BUFETA
URINÀRIA
CLÍTORIS
El clítoris és un òrgan erèctil femení localitzat en la part superior de la vulva. S'hi concentren multitud de terminacions nervioses que produeixen plaer sexual. La seva estimulació es fa generalment de manera indirecta i preferiblement amb lubricació. El punt G es troba situat aproximadament entre a uns 5 centímetres de l'entrada vaginal, a la cara anterior del cos.

La majoria de les dones arriben a l'orgasme a partir de l'estimulació del clítoris (punt G).
VULVA
La vulva és la part més externa dels genitals femenins que envolten l'obertura de la vagina
ÚTER
L'úter és l'òrgan encarregat de la gestació de l'aparell reproductor femení en els mamífers. Està situat entre la vagina i les trompes de Fal·lopi.
L'úter és capaç d'acceptar un òvul fertilitzat, o zigot, que s'implanta en l'endometri i que serà nodrit per a poder passar posteriorment a l'estat d'embrió i poder completar l'etapa de gestació d'un individu. Quan l'úter conté un embrió o fetus és un úter gràvid.
OVARIS
L'ovari és una part interna dels organismes sexuals femenins. Els ovaris són part de l'aparell reproductor femení. Habitualment una femella disposa de dos ovaris.

Les seves funcions són produir oòcits i secretar hormones femenines que, entre altres coses, controlen el cicle menstrual o uterí
TROMPES DE FAL·LOPI
En les trompes de Fal·lopi es produeix la fecundació d'un espermatozoide i un òvul. Normalment l'òvul ha d'estar fecundat el primer dia o el segon, perquè el tercer dia l'òvul ja està molt malament i després l'òvul mor i, quan ja fa uns dies que és a l'úter, s'expulsa. Aquest procés dura aproximadament cinc dies i s'anomena menstruació.
URETRA
La uretra és el conducte pel qual discorre l'orina des de la bufeta urinària fins a l'exterior del cos durant la micció.

La uretra d'una famella és mes curta que la del home, i per aixo es més probable que la famella agafi una malaltia a la uretra
La bufeta urinària és un òrgan buit múscul-membranós que forma part del tracte urinari i que rep l'orina dels urèters i l'expulsa a través de la uretra a l'exterior del cos durant la micció.
L'epidídim és un òrgan de l'aparell reproductor masculí. És un tub molt llarg, fi i enrotllat i està damunt de cada testicle. Dins de cada epidídim s'emmagatzemen i maduren els espermatozoides.
EPIDÍDIM
Full transcript