Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ORADEA

No description
by

denis bolos

on 10 May 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ORADEA

ORADEA
Té 206.614 habitantes,pero l'àrea metropolitana té prop de 240.000 habitants. Oradea és una de les ciutats més pròsperes de Romania.
Té diferents punts d'interessos com:
Băile Felix
Biserica cu Lună - Una església única a Europa amb un rellotge mecànic que indica les fases de la lluna
La més gran catedral barroca a Romania
Băile Felix
És un balneari d'aigües termals, el més gran de Romania i un dels més grans d'Europa. Està situat a 8 quilòmetres de la ciutat d'Oradea, al nord-oest del país. A l'hivern gaudix dels avantatges d'un "microclima" local temperat. El tarquim sapropélico és utilitzat en el tractament de les afeccions reumàtiques i dermatològiques. Les virtuts de les aigües termals, molt riques en oligominerales es completen amb les virtuts del tarquim sapropélico. Juntes, estes s'utilitzen per a tractar l'artritis reumàtica, el lumbago i les afeccions ginecològiques i nervioses."
Biserica cu Lună
Església de la Lluna , també coneguda com a Catedral de l'Assumpció és una església cristiana-ortodoxa ubicada en Oradea,construida entre 1784-1790. S'anomena així per un mecanisme únic en Europa,se troba en la torre de la iglesia,que servix per a fer girar una esfera amb un diàmetre d'1 m,con forma de luna,mitad pintada de negre i l'altra mitat d'oro.Esta esfera es mou a través del moviment de rotació de la lluna al voltant de la terra i ensenya totes les fases lunars ."
Catedrala barocă
Construïda entre 1752 i 1780, de marbre de Carrara, en particular, esta catedral és el més gran edifici religiós d'estil barroc de tota la Romania. Algunes de les seues pintures interiors daten de l'època de la seua construcció, es van afegir altres dels segles XIX i XX. Els fulards els seus grans òrgans."
Palatul Vulturul Negru din Oradea
Entre 1907 i 1909, dos arquitecte hongaresos, Marcell Komor i Dezso Jakab, van elevar este palau, un immens conjunt Modernista amb una decoració policroma i atrevides ondulacions
Full transcript