Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

free running

No description
by

mirko woesthuis

on 3 March 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of free running

free running
gemaakt door mirko
woesthuis
waar komt het vandaan
Het komt uit Parijs.De man die het verzonnen heeft heet George Herbert.Hij zat op turnen en werkte bij de brandweer.Hij had vrienden en die leerden het dus ook en toen hadden ze een clubje op gericht en die hete 'les traceurs'.
wat je moet weten over free running en parkour
Vriendschap
De vriendschap binnen freerunning en parkour is onvoorstelbaar. Overal ter wereld trainen we met mensen, en kunnen we terecht voor een slaapplaats en fantastische momenten. Door freerunning en parkour leer je veel nieuwe mensen, uit binnen- en buitenland kennen, die we allemaal die vriendschappelijke mentaliteit delen.
Veiligheid
Je leert snel inschatten of je een sprong veilig kan uitvoeren of niet. Het is heel belangrijk dat je hier goed leert luisteren naar je lichaam en jezelf niet te ver pusht. Ook externe factoren kunnen de veiligheid in het gedrang brengen. Controleer daarom ook steeds of je omgeving veilig is om in te bewegen
Progressie
Het is belangrijk dat we geleidelijk aan progressie maken binnen freerunning en parkour. Deze progressie gaat niet om steeds verder te kunnen springen maar om meer controle te krijgen over de bewegingen. Oude en nieuwe sprongen gecontroleerd kunnen uitvoeren is het uiteindelijke doel van onze training. Hiervoor nemen we onze tijd en laten we ons lichaam geleidelijk aan mee evolueren.
trick's
Er zijn flicks en kicks en dachs en leaps enz.De meeste grond trickszijn moeilijker dan lucht tricks zo als monkeys en fealds enz.en hiernog een filmpje over lucht tricks en grond tricks.
je kan het bij fysion in Nijverdal doen.Maar je kan het ook in Zwolle doen maar in Zwolle zijn er veel grotere jongens dan hier in Nijverdal
waar kan je het doen
einde
en voor het eind resultaat nog een filmpje!!!!!!!!!!!!!
Full transcript