Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Spreekbeurt Justin Drew Bieber.

No description
by

debora koster

on 10 December 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Spreekbeurt Justin Drew Bieber.

Spreekbeurt Justin Drew Bieber.
Familie
Justin zijn ouders zijn gescheiden, Zijn moeder heet Patricia “Pattie” Mallette. En zijn vader heet Jeremy Bieber. Bij zijn vader heeft Justin een half broertje en zusje genaamd Jazmyn en Jaxon. De overgroot opa van Justin Bieber was een Duitser die emigreerde naar Canada. Justins moeder zat aan de drugs, en ze hadden niet veel geld.

Debuutalbum.
Biebers eerste album, genaamd My World, is in Amerika uitgekomen op 17 november 2009. Het album kwam in Nederland al op 13 november uit. Zijn eerste single en videoclip, One Time, is in juli 2009 uitgekomen. De single bereikte de 12e plek in de Canadian Hot 100 en een 20e plek in de Billboard Hot 100.
Over Justin Drew Bieber
Justin Bieber is opgegroeid in Canada. Hjj is geboren op 1 maart 1994 Stratford, Onario . De bijnamen van Justin zijn ;Justin, Bieber, The Biebs, JBiebz, JB. Justin Bieber zijn manager is scooter braun. De ouders van Justin zijn gescheiden. Hij woont met zijn moeder in Atlanta, en met zijn vader in Canada. Bij zijn vader heeft hij nog een jonger halfzusje en een jonger halfbroertje, genaamd jazmyn en jaxon. Toen Justin 2 was, begon hij met drummen, kort daarna begon hij met gitaar spelen. Zo heeft hij zichzelf drums, piano, trompet en gitaar leren spelen. Op zijn twaalfde begon hij met zingen en deed hij mee aan een lokale zangwedstrijd, waar hij als tweede eindigde.

Hoe Justin beroemd is geworden.
Toen Justin ouder werd en meehad gedaan aan een zangwedstijd en tweede werd zette Bieber filmpjes van zijn deelname aan een lokale zangwedstrijd op YouTube

voor familie en vrienden die niet bij zijn optredens konden zijn. Een medewerker van Ushers Platenlabel Island Def Jam , Scooter Braun, liet hem overvliegen van Atlanta om te zien wat Usher van hem vond. In oktober 2008 tekende Justin Bieber een platencontract bij Island Records.
Full transcript