Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ACTIC Bàsic C2

No description
by

telecentre Tic

on 7 February 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ACTIC Bàsic C2

ACTIC
COMPETÈNCIA 2 IBM va ser el la primera empresa que treure un PC en una mida i preu reduït Sistemes Operatius -Windows
-GNU/Linux
-Macintosh PC Perifèrics Entrada
Ratolí
Teclat
Micròfon
Escaner
Joystick
CD/DVD
Web cam Sortida
Monitor
Impresora
Altaveus Entrada/sortida
Memòries USB
CD RW
Lectors Monitors: Les seves dimensions venen definides per les polsades =25.4m m
CRT: són els que funciona amb el tub de raig catòdic, tenen un consum més elevat
LCD: són les anomenades pantalles planes, la resolució ve donada per la quantitat de pixels per polsada. Aquestes monitors contenen un connector HDMI per alta definició OCR(Reconeixement Òptic de Caràcters): realitza el reconeixement de text, en general són aplicacions dirigides a la digitalització de textos TIC Les TIC ens permeten la connexió entr les diferents dispositius com TV, PC, mòbil, i també les gestions telemàtiques , la televisió o telefonia IP. Streaming: consisteix en la distribució d'àudio o vídeo per Internet sense descarregar Llicències És la facultat o permís atribuït a una persona per exercir una activitat, o gaudir de certes llibertats o concessions fora de les ordinàries, per situacions particulars. Tenim diferents tipus de llicencies que són: Són els drets d'autor de manera molt restrictiva que pràcticament només permet l'ús d'aquest. Aquesta llicencia està aplicada durant un determinat temps sobre les coses tangibles. Estan absents d'aquest les idees o conceptes.
(Programari privatiu) Copyright Copyleft És la part oposada de les copyright, manté l'autoria i ens permet la lliure distribució, modificació o utilització d'una obra. Per defecte venen amb el nom de GPL inventada per Richar Stallman (son les més utilitzades d'aquest tipus).
(Programari lliure) Creative Commons Assigna el dret de les obres amb certes restriccions, reconeixement del autor, lliure distribució però no és pot modificar el original per distribuir-lo Programa informàtic:
és un conjunt d'instruccions que una vegada executades realitzaran una o diverses tasques en un ordinador Richart Stallman Programari lliure Està orientada principalment a protegir la lliure distribució, modificació i ús de programari Avantatges Milions de persones ajuden a la millora i desenvolupament del programari
Inconvenients La incompatibilitat amb algun maquinari CD =700MB
DVD=4'7 GB
USB=128MB a 60GB
HD= 80GB a 2 TB L'escriptori:
és la pantalla principal de treball present en els sistemes operatius com Windows, Linux, Mac, entre altres. l'escriptori sol mostrar icones d'aplicacions, arxius i accessos directes més utilitzats per l'usuari. També sol ser totalment personalitzable en els seus colors, fons, lletres i icones. La barra d'eines:
És el component de la interfície gràfica del usuari, mostrada usualment en pantalla a manera de fila, columna, o bloc que conté icones o botons que, en ser pressionats, activen certes funcions d'una aplicació Codec:
Descriu una especificació desenvolupada en programari, maquinari o una combinació d'ambdós, capaç de transformar un arxiu amb un flux de dades (stream) o una senyal Oscar Sanromà
Full transcript