Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Untitled Prezi

No description
by

Adi Leka

on 19 March 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Untitled Prezi

Roli i elementeve kimik ne organizem Nentema : Roli i kationeve Na+, K+, Mg2+, Fe2+, Ca2+, Cu2+, Zn2+
dhe i anioneve I-, Cl-, S2-, N3+ në organizmin e njeriut. Objektivat 1.Të listojmë burimet natyrore dhe artificiale të elementeve kimikë. 2.Të përshkruajmë rolin e elementeve më të domosdoshëm për metabolizmin në organizmin e njeriut. 3.Të tregojmë llojet e sëmundjeve që prekin organizmin nga mungesa e një ose disa elementeve. 4.Të përdorim skema, tabela, postera demostrues për të treguar rolin pozitiv dhe negative të disa elementeve. 5.Të sensibilizojmë nëpërmjet shembujve opinionin publik dhe komunitetin përreth.
Full transcript