Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Marion Kremer

Mijn "droom" cv
by

Marion Kremer

on 29 April 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Marion Kremer

Hoe brengen we elkaar tot grote hoogte? Samen klimmen Ga je mee?! Marion Kremer cv De top http://marionkremer.wordpress.com Mijn passie 2012 tot heden
http://marionkremer.wordpress.nl
Om mij nog beter te profileren, ben ik mijn eigen weblog begonnen waarin ik schrijf over mijn dagelijkse ervaringen als oudere werkzoekende. Twee vliegen in één klap, want ik schrijf graag! Inmiddels zijn er blogs van mij gepubliceerd op het NederlandsMediaNetwerk.nl (Sanoma Media) en RecTec.nl (Recruitment, Technologie en -Arbeids- Communicatie). 2012 tot heden Mijn cv is mijn appeltaart! Studie Mijn loopbaan Ik ben actief bij deze landelijke organisatie, gespecialiseerd in jobfinding en netwerken van hoger opgeleide werkzoekenden van 45 jaar en ouder.

Waarom?
Het houdt mij scherp, actueel en vooral enthousiast. Mijn enthousiasme haal ik uit het stimuleren van elkaar, positief te blijven in de zoektocht naar een bij voor een ieder passende leuke baan. 2012 tot heden - Deelname Talent Plus. Ik heb mijn zoon geholpen met het opzetten van zijn bedrijf en mij daarbij bezig gehouden met marketing, communicatie en P&O. Mede dit heeft geresulteerd in de groei van zijn bedrijf, dat binnen een jaar is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle in zijn branche, Valet Parking.

Moedertrots:
Dit klusje hebben we samen geklaard en hij kan en gaat verder.
Airport Goodparking is dan ook nog lang niet uitgegroeid. 2011 tot heden
Sales & Marketing Manager (onbezoldigd) Airport GoodParking Ik was medeverantwoordelijk voor commerciële groei, toename productie en de netto groei in de portefeuille van de top intermediairs, had de zorg voor een goede relatie met het intermediair en de zorg voor een klantgericht en commercieel beheer van de portefeuilles. Daarnaast het voeren van een actief retentiebeleid en zorg voor afhandeling van processen voortkomend uit klantcontact.

Harde cijfers:
Doelstellingen behaald: above target 117,6% en hitratio uitgebrachte offertes 86,8%.

De voor mij belangrijkste aspecten:
Voortkomend uit klantbeheer, heb ik verstoorde relaties tussen diverse intermediairs en Nationale Nederlanden hersteld, met als resultaat behoud van bestaande zaken en het sluiten van nieuwe posten.

Op eigen initiatief:
Ik heb twee onderzoeken uitgevoerd en verslagen (incl. presentatie) uitgebracht, met als doelstelling het optimaliseren en verbeteren van de onderlinge samenwerking:
1.betreffende taakafbakening ter verbetering van het functioneren van serviceteams
2.betreffende het teamplan voor interne accountmanagers en offertemedewerkers.

Waar ik trots op ben:
Ondanks de grote tegenstand en de aversie van collega’s tegen de nieuwe van buitenaf gekomen interne collega’s, heb ik al vrij snel mijn plekje gevonden en mijn collega’s kunnen overtuigen dat deelname aan mijn onderzoeken, zou resulteren in een beter samenwerking. De deelname onder collega’s was 100% en de doelstelling is behaald. 2009 tot 2011
Intern Accountmanager
ING – Nationale Nederlanden.
Line of Business Intermediair Leven & Pensioen Ik ben als 18 jarig meisje, samen met mijn toenmalige partner begonnen met dit grote avontuur. Het bedrijf is uitgebreid van één standplaats tot een succesvol bedrijf, bestaande uit vier verkooppunten, één winkel en een bedrijfs-/distributiepand.

Uitgelicht:
•Als erkend stagebedrijf van het ROC Amsterdam, heb ik mogelijkheden en kansen kunnen bieden aan vele (vooral kansarme) jongeren tijdens hun stage. Dit op zowel werk- als privévlak. Met veel van hen heb ik nog steeds contact en ben ik trots op hoe zij zich staande hebben weten te houden en met wat zij hebben bereikt in hun leven.
•Naast het verkopen van bloemen en planten, heb ik mij bezig gehouden met het verkopen van woonaccessoires. Het zoeken naar en het vinden van artikelen waarvan ik wist, dit past precies bij die of die klant, gaf mij veel voldoening. Voor mij is een interieur de spiegel van diens eigenaar als persoon. 1981 tot 2009
Mede oprichter en eigenaar/directeur
Marion’s bloemen en interieur VOF Als 24 jarige moeder van twee kinderen, vonden mijn toenmalige partner en ik het tijd om naast de gewone werkzaamheden, voor onze gedeelde liefde voor de sport te gaan.

Waar ik blij van werd:
Ik heb veel mensen kunnen enthousiasmeren en stimuleren te sporten.

Keuzes maken:
Het bedrijf was zeer succesvol maar vanwege de te hoge werkdruk die het met zich mee bracht, genoodzaakt deze te verkopen. Dit voor een hoge prijs, conform de marktwaarde. 1986 tot 1991
Mede oprichter en eigenaar
Athletic Fitness Studio Na de verkoop van de sportschool, ben ik les blijven geven bij diverse sportscholen op zowel vaste- als invalsbasis. Het betrof alle voortkomende soorten aerobiclessen.

Mijn voldoening:
Het lesgeven gaf mij veel energie. Mijn kennis en creativiteit heb ik kunnen inzetten bij het bedenken en mede ontwikkelen van nieuwe choreografieën en lesvormen.

Het enthousiasmeren van mensen voor de sport en de lol die je hierin kunt beleven, resulteerde in druk bezochte, door mij gegeven lessen, in kleine (ong. 20 mensen) zalen tot grote (ong. 120 mensen) zalen. 1997 tot 2008
Aerobic en fitness instructrice 17 jaar, nog jong en onervaren.
Helemaal klaar voor het grote levensavontuur.
Hard werken? Geen probleem!
Nieuwe dingen leren, dat wilde ik!

Mijn trots?
Toen ik besloot een nieuwe weg te gaan volgen en de NMB verliet, werden er drie nieuwe werknemers aangenomen om mijn plekje in te vullen. 1979 tot 1981 Administratief medewerker
Nederlandse Middenstand Bank Met liefde voor u gebakken.
Langdurig gekneed, met de beste ingrediënten. Tot ideale hoogte gerezen.
Proef en oordeel zelf! Wij samen! U? Balanslezen (Nibe-SVV)
Pensioenpraktijk 1
WFT Bas is (incl. beleggen)
Communicatie en Media Management (Hbo)
Vakbekwaamheid bloemsierkunst (Mbo)
MAVO 4 Opleidingen

Klantintegriteit (Wwft) NP en Zakelijke Dienstverlening
Zakelijk Online Bankieren
Diverse systeem (oa Siebel) trainingen
Diverse trainingen en cursussen op gebied van klantcontact, persoonlijke(re)presentatie en personal branding
Commerciële vaardigheden trainingen
Expert in onderhandelen, Sales Drive
Email- en telefonietraining
Training expert klantcontact
EHBO/EHBSO, AED.
Diverse sportdocent cursussen en specialisaties
Sportinstructrice A Curcussen en kwalificaties Personalia Ezelsveldlaan 67, 2611 RV Delft
015 7500 937 / 06 152 410 23 Marion.kremer@live.nl
http://nl.linkedin.com/in/marionkremer
http://marionkremer.wordpress.com
Full transcript