Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Make your likes visible on Facebook?

Connect your Facebook account to Prezi and let your likes appear on your timeline.
You can change this under Settings & Account at any time.

No, thanks

alex pettyfer

No description
by

Daniela Valencia González

on 21 February 2011

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of alex pettyfer

ALEX PETTYFER Alexander Richard Pettyfer Es un actor y modelo inglés que nació el el 10 de abril de 1990. Es conocido por interpretar a Alex Rider en la versión cinematográfica Stormbreaker.

Podemos verle también en la película “Megapetarda“ en la que actúa junto con Emma Roberts e interpreta a Freddie Kingsley.

Próximamente podremos verle en la gran pantalla interpretando el papel principal en la adaptación cinematográfica del libro “La Bestia“.

Otras películas en las que ha participado son: “Tom Brown’s schooldays” y ”Tormented“.
También ha participado como modelo en muchas campañas de Burberry.
Filmografía
2005: Tom Brown's schooldays (como Tom Brown)
2006: Alex Rider: Operation Stormbreaker (como Alex Rider)
2008: Wild Child (como Freddie Kingsley)
2009: Tormented(como Bradley)
2011: Beastly (como Kyle)
2011: I Am Number Four (como Number four)
2011: Rumbo a París (Como Harry Marlen) (Con Abril Casanova)
2012: Ciudad de Hueso (como Jace Wayland) (En negociación)
[editar] Modelo
2008: Burberry - Primavera / Verano
2008: Burberry - The Beat Para Hombres Eau du cologne
2009: Burberry - Primavera / Verano modelo y actor. nacio el 10 de abril de 1990 es un actor y modelo Inglés Pettyfer nació en Gran Bretaña,es hijo de la ex modelo Lee Ireland, tiene un medio hermano más joven Y Tiene una novia Diana Agron y ambos viven juntos en EE.UU

Es ingles(nacio en ingllaterra)
Full transcript