Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

УЧИЛИЩА ЕВРОПА

Велико Търново
by

Milena Stefanova

on 12 October 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of УЧИЛИЩА ЕВРОПА

ЧАСТ ОТ КУЛТУРНИТЕ ТРАДИЦИИ
НА ЕДИН УНИКАЛЕН
СТАРОПРЕСТОЛЕН ГРАД УЧИЛИЩА ЕВРОПА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО Нека оставим те и снимките да говорят вместо нас
„Защо уча в Училище Европа ли?” Свободолюбивият болярски дух, изграден и доказал се през вековната и колоритна история на града не търпи ограничения и трудно се налага в шаблони и рамки.
Той е непокорен и своенравен, поставя под съмнение всичко и всеки и е трудно да спечелиш доверието на търновци току така. А ние, от Училища Европа Велико Търново успяхме и не напразно се гордеем с това!
С неуморен труд и усилията на целия екип спечелихме приятелството на стотици търновци в продължение на деветнадесет години.
През всичките тези години хора идваха и си отиваха, водеха нови – приятели, близки, далечни роднини, цели фамилии се събираха при нас, споделяха и радостите и проблемите си, но останаха завинаги част от голямото семейство на Училища Европа.
Не можем да ви покажем всички, но ето една малка част от тях. Причините да изберат нас измежду многобройната конкуренция в града на болярите са разнообразни – някои тривиални, други – забавни или пък водени от напориста амбиция, но всички рано или късно разбират, че са попаднали на правилното място. „В училища Европа (Велико Търново) намерих в лицето на учителите не само перфектни професионалисти, за които работата е удоволствие, но и добри приятели, които винаги са помагали със съвет и са вземали лично отношение към проблемите на учениците.
Благодарение на тях сега работя за фирма, която е сред първите 20 най-големи работодатели в България и има офиси на 4 континента.” Ивайло, 30 г. „Защото ми се учи английски и разчитам на качествено образование.
(И отбягвам къщната работа....)” Пламена, 13 „За да науча повече неща за по-кратко време и да получа нужния ми сертификат след края на обучението си” Моника, 16 г. „Защото искам да имам добър английски и да разбирам песни, филми и хората, които говорят английски.” Живана, 12 г. „Посещавам Училища Европа изцяло по мое желание, в опит да обогатя познанията си по английски във връзка с предстоящото ми обучение в Англия” Светослав, 15 г. „Записах се в Училища Европа, защото чух от приятел, че английският е на много добро ниво и преподавателите са квалифицирани и обясняват много добре” Илияна, 16 г. Нека оставим те и снимките да говорят вместо нас
„Защо уча в Училище Европа ли?” Нека оставим те и снимките да говорят вместо нас
„Защо уча в Училище Европа ли?” „Дъщеря ми учи в училища Европа, защото съм се убедила в успехите, които се постигат там. Имам по-голямо дете, което в момента се реализира много добре благодарение на знанията придобити там” Снежана, 44 г. „Защото е най-далеч от дома ми и исках да изгърбя баща й да я води и прибира. После нещата сами си потекоха.” Ксения, 44 г. „Защото ми харесва мястото – полагат се добри грижи за детето, има добри специалисти, базата е добра. Аз работя с деца и зная колко са важни тези неща.” Гергана, 31 г. „Преценил съм, че е най-доброто училище, което да ме подготви за изпитите на Кеймбридж.” Николай, 31 г. „Моя позната ми каза, че подготовката за международни изпити е по-добра. Правят се много и обемни тестове и се покрива огромен материал.” Румяна, 42 г. На финала героите са уморени, учебната година е приключила както и изпитната сесия на Кеймбридж.
Всеки е стиснал драгоценния сертификат, за който е работил месеци наред и е време да се почерпим за добре свършената работа, и да осветим новата учебна база. Заповядайте и вие! Адрес: гр. Велико Търново, ул "Ниш” 7, ет 3
Телефон: 062 62 85 61, 0879 352 677 Mtel
E-mail: euscvt@gmail.com „Защото обучението е по-добро и защото е забавно” Вени, 13 г. „Ученето в Училища Европа е приятно и забавно, а има и ефект. Преподавателите са супер.” Радостина, 13 г. А защо им харесва толкова много при нас? Защото кипи бурен живот: обявяваме конкурси, изготвяме проекти, забавляваме се много и не на последно място – учим здраво и се явяваме и на международни изпити! „Методът на преподаване. Фактът, че разговаряме на английски и атмосферата е положителна.” Маринела, 38 г. „Вниманието, което се обръща на учениците :-)” Илияна, 16 г. „Всичко ме кефи! Учим повечко, обаче е щуро и много се смеем. Учителите са готини (т.е. младички), професионалисти, а и забавни....
Тъй че... Europe Schools Rocks!” Пламена, 13 г. „Като изключим факта, че пак учим, учителите са яки и обстановката е приятна.” Симона, 16 г. „1. Има климатик!!!! (което е много добър бонус в летните жеги) :-)
2. Учителката ме научи да говоря английски – просто няма как да не почнеш да говориш, когато чуваш „Хайде, ти можеш, нищо, че може да кажеш някоя глупост, ти можеш! Много съм доволна!!! :D” Михаела, 17 г. „Срещам се с много хора и научавам все повече. Все по-добре се справям с езика и го ползвам реално, например в интернет – приятно е да виждаш резултата.” Ваня, 39 г.
Full transcript