Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Treball de Recuperació de València; Resum d'Anna Frank.

Mirar a pantalla completa.
by

Jose Vicente

on 3 September 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Treball de Recuperació de València; Resum d'Anna Frank.

Resum d' Anna Frank
1 - Nom y aspecte físic y caràcter del principals protagonister de l'obra.

Anna Frank:
5- El moment que més t'ha agradat de la historia
El moment en què colpegen la porta i és pensen que van a per ells i a l'estona acaba, M'ha agradat perque és un moment de tensions que almenys acaba bé.
8- Pregunta a l'autor
Com aquest llibre o mes bé diari ho ha escrit algú que ha passat males coses per culpa dels nazis y de la época de la segon guerra mundial li preguntaria que com podien resistir tant de temps, com per exemple en el cas d'Otto, el seu pare, és una cosa impressionant que en aquestes circumstàncies algú pugua viure mesos d'eixa manera..
12- Oipnió personal.
A mi el llibre m'ha agradat, tracta sobre la segona guerra mundial com molts llibres o documentals, però aquest és diferent ¿Per què? Perquè aquest ho explica una chiqueta i és el seu diari i ho fa en primera persona. Jo personalment li donaria un deu.
Fi
treball realitzat per Jose Vicente Martí Calafat per a la recuperació de Septembre
És madura, de caràcter fort, lluitador i intel · ligent. És molt sensible i humana davant tot el que li
passa, té l'aspiració de convertir-se en escriptora algun dia.
Edith Frank
La mare d'Ana i Margot, va permaneixr a Auschwitz després que les seues filles i
Auguste Van Pels van sér deportades a Bergen-Belsen.)
Otto Frank
Otto Frank: El pare d'Ana va estar a Auschwitz amb altres presoners malalts i va sobreviure va ser qui al cap d'un temps va tornar a les golfes a per els objectes
que havien deixat allà, i va trobar el diari de la seva filla.
Margot Frank: Va ser la germana major d'Ana, a ser citada per l'Autoritat d'ocupació alemanya a Holanda per ser traslladada cap a Alemanya a prestar servei obligatori de la feina, el que significava la deportació a un camp de la mort, pel que va ser per la família Frank la raó de amagar-se al refugi.
Margot Frank
El treball està fet respecte el punts possats al llibre y
marcats con van fer en nadal.

Consten d'aquests punts (És troben al llibre);

1- Escriu el nom del protagonistes principal de l'obra y com són personalmente (aspecte físic y caràcter) i paper que desempenyen.
2- Quin és el personatge que més t'ha agragat y per què.
4-Resum complet y detallat de l'obra.
5- De totes les escenes o momentes de l'obra, quina ha segut la més interessant per a tu?. Escriu què ocorreix en eixe trosset de l'obra.
8- Si l'autor puguera respondre't a una sola pregunta li plantenjaries...
12- Escriu fer la teua opinió personal de l'obra.

El diari d'Anna Frank és un llibre basat en la vida d' Anheleis Marie Frank .
Anna Frank va náixer el 12 de juny de 1929 a Frankfurt , Alemanya en una família jueva . Però en 1933 els seus pares es van mudar a Amsterdam ( Països Baixos) .

El dia del seu aniversari número 13 Ana va rebre com a regal un diari el qual la va omplir de molta felicitat i va decidir cridar Kitty . Ana portava una vida normal i agradable amb la seva família; composta per la seva mare Edith Frank - Holländer , el seu pare Otto Frank i la seva germana tres anys més gran , Margot .
El començament del diari d'Ana Frank , parla de la seva vida normal , detalls de com era l'escola , sempre envoltada pels seus amics i amigues , de com el seu professor de matemàtiques el Sr Kepler se la passava renyint perquè no es podia quedar callada ni un moment i la castigava posant-la a escriure monografies , tema : un xerraire , parlava dels seus pretendents doncs Anna era una nena molt bonica , i també del seu primer amor Harry Goldman comentaris típics d'una nena de 13 anys .
Fins a aquest moment Anna de l'únic que havia de preocupar era dels seus estudis i dels seus amics , però de sobte tot va canviar . Va començar la segona guerra mundial i Holanda es va veure envaïda pels alemanys . Un dia mentre caminaven per la plaça el seu pare li va parlar d'un amagatall al qual havia de ser necessari que traslladessin totes les seves coses i sobretot traslladar ells per no caure en mans dels alemanys .
Des d'aquest moment Anna es va sentir molt angoixada esperant que no arribés aquest dia . El seu pare va rebre una carta de la SS perquè es presentés , però no era perquè es presentés el seu papa sinó Margot , pel que van haver de partir .

El dijous 9 de juliol de 1942 els Frank van abandonar la seva llar per traslladar al seu refugi abandonant algunes de les seves pertanyies i portant amb si només les necessàries . L'annex era una de les oficines de l'empresa del seu pare , no era un lloc molt confortable però havien d'adaptar ja que es convertiria en la seva nova llar . Però no habitaven sols doncs dies després van arribar els Van Daan una família conformada per tres membres . El primer a arribar va ser el fill : Peter al qual Ana considerava un enutjós . Després, en el període en que recentment s'havien instal · lat a la casa de darrere , parla de la seva adaptació a fet i amagar als seus companys.
Al principi li costa molt la convivència , ho passa molt malament , ja que tots la prenen com una chiqueta immadura i xerraire especialment la senyora Van Daan que aprofitava cada oportunitat per parlar de com s'havia de comportar , però el seu pare sempre sortia a la seua defensa .
Ella compte com només confiava en el seu pare , li explicava tots els seus problemes ja que se sentia més còmoda amb ell que amb la seva mare . Per a ella el seu pare era un bon exemple d'home , en canvi la seua mare li semblava el pitjor exemple de dona i de mare , perquè creia que ella no aguantaria viure la seva vida com la seua mare, que només s'ocupava de les qüestions de la casa .
El vuitè membre en unir-se va ser el senyor Albert Dussel un dentista amb què Ana compartiria la seva alcova situació que no li agradava del tot . Ella va explicant la seva experiència dia a dia . La majoria de les jornades li resulta excessivament enutjosa , en aquell amagatall no troba res a fer , però alguns altres dies , segons relata , se'ls passava plorant a la seva habitació ja que la tancada cap a decaure el seu estat d'ànim .
El mal humor , també era una cosa bastant normal en l'amagatall , l'estat en què vivien , fastiguejava a la majoria de les persones . Per aquesta raó , els vuit jueus allí ocults , no van entaular una relació d'amistat , simplement coexistien en el mateix espai i procuraven fer una vida el més normal possible ja que no es portaven bé entre ells . Després d'un any a la Casa del darrere , Anna es va fer certament amiga de Peter el fill de la família Van Daan .
Detalla en el seu dia un cert enamorament entre els dos joves , compta com a la majoria de les nits se les passaven a l'habitació d'ell , mirant per la finestra les estrelles i la lluna . Aquests van ser els moments més feliços que Anna va descriure durant la seva estada a l'amagatall . El diari d'Anna Frank acaba l'1 d'agost de 1944, perquè el 4 d'agost de 1944 quan van ser finalment trobats .
Els agents de la Gestapo van detenir tots els ocupants i els van portar a diferents camps de concentració . Després de romandre durant un temps en els camps de concentració de Westerbork i Auschwitz , Ana i la seua germana gran , Margot , van ser deportades a Bergen- Belsen , on ambdues van morir durant una epidèmia de tifus a causa de les males condicions d'higiene en què es trobaven , entre finals de febrer i mitjans de març de 1945 .
De tots els habitants el personatges del diari sols pare d'Ana va tornar .
4-Resum del diari
Full transcript