Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Lëvizja e marrëdhënieve humane

No description
by

Driton Sylqa

on 30 January 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Lëvizja e marrëdhënieve humane

Lëvizja e marrëdhënieve humane

Elton Mayo – këshilloi menaxherit që të ndjekin nevojat emocionale të punëtorëve;
Follett-i – pionere e strategjisë së mirënjohur menaxheriale;
“pull – instead of push”;

Lëvizja e menaxhimit të cilësisë totale

Bëje punën mirë herën e parë për të evituar ripunimin e kushtueshëm;
Dëgjo dhe mëso nga klientët dhe kolegët e punës;
Bëj përmirësime të vazhdueshme në çështjet e përditshme;

Ndërto punën në skuadra, besimin dhe respektin e dyanshëm.
Metoda situacionale e menaxhimit

Stili më i mirë menaxhues është ai stil që vepron varësisht nga situata;
Këshillë: “Eksploro me kujdes situatën dhe pastaj bëhu aq fleksibël sa t’i përshtates asaj”;

sdsaf
asfasf
asfasfasfas
Full transcript