Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Make your likes visible on Facebook?

Connect your Facebook account to Prezi and let your likes appear on your timeline.
You can change this under Settings & Account at any time.

No, thanks

DOFÍ ROSAT

No description
by

lorenzo88 orozco

on 19 September 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of DOFÍ ROSAT

els dofins roses
Posseïxen 3 metres de llarg i pesen aproximadament 125 Kg, encara que els mascles són els més grans. En general viuen en el riu Orinoco, el riu Madeira i en l'Amazones, a Amèrica del Sud.

REPRODUCCIÓ

El delfi rosat és mamífer.
Els seus cries solen nàixer entre juliol i setembre, el dofí rosat aconseguix la madures sexual entre els 5 i 12 anys en femelles, i entre els 9 i 13 anys en els mascles. La mare posseïx un període de gestació d'11 i 12 mesos; la femella pare una sola cria, que és alletada durant 18 mesos."

MENJAR:

Mengen crustacis, bagres i peixos xicotets d'aigua dolça.
DOFÍ ROSAT
CURIOSITATS:
A més, tenen el morro fi i llarg per a poder caçar de les profunditats del mar.
Perquè els dofins rosats són de coler rosa?
Pocs saben per què el dofí rosat té eixe color tan característic, la presència de capil·lars prop de la superfície de la pell podria explicar el to."
Full transcript