Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Prezi Balonmano

No description
by

andreu gimenez

on 12 March 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Prezi Balonmano

Javier, Marta Nicolas, Nansi i andreu
Mesura 40 metres de llarg i 20 d'ample. En el següent dibuix podeu observar cadascuna de les mesures i noms de les parts del camp.
El buit interior mesura dos metres d'alt i tres d'ample. És de cuir o de material sintètic: El baló te que traspassar completament la linea per a ser gol Terreny de joc: D'on es trauen les faltes (golpe). Durada del partit: Dues parts de 30 minuts 10 minuts de descans entre parts i Després del mig temps els equips canvien el seu costat del camp, de manera que ara ataquen la porteria que abans defensaven Porter Central Laterals Extrems Pivote Pilota Hi han diferents tamanys per a les diferents categories (depenen de l'edat). 3 2 1 0 00 Porteries: Els jugadors no hi poden entrar jugadors: Els jugadors tenen posicions específiques d'atac i defensa
Set jugadors al camp (un d'ells porter) i fins a set suplents més a la banqueta. Fins a catorze jugadors en un partit per equip. Es temps de joc, es a dir, el temps es para quan el àrbit ho mana perque s`ha parat el joc: El baló a anat llunt del camp i es tardarà un poc en arreplegar-lo etc. Handbol Història Reglament Regles bàsiques: No es pot realitzar més de tres passos sense botar el baló (passos). No es pot canviar de mà el baló mentres el botes (dobles). No es pot botar el baló, agafar-lo i tornar-lo a botar (dobles). Les infraccions deportives seran penalitzades amb: Roja Exclusió Tarjeta groga (si el jugador ja en té una es expulsat 2 minuts) Golpe (falta) Expulsió de dos minuts No es pot entrar a l'area del porter (ratlla). No es pot conservar la possesió del baló sense intentar atacar (passiu). No es pot tocar el baló amb cap part del cos per davall dels genolls (peus). El handbol comença a finals del segle XIX en Europa: En l'antiguitat i en l'edat mija es jugava a un joc similar pero molt diferent al handbol actual Dinamarca, Txecoslovaquia i Alemanya Derivat del fútbol per un professor d'educació físsica que volía conseguir un esport més complet Es jugava amb 11 jugadors en un camp de fútbol Però als països Nòrdics no és podia jugar al aire lliure al hivern pel fred Variant de l'handbol: 7 jugadors en una pista interior més xicoteta Ha acabat convertint-se en el handbol actual per, entre altres coses, ser més dinàmic Holger Nielsen Tècnica Bot Passe Desmarcatges Contratac Tir És esencial per a desplaçar-se amb el baló, ja que no pots donar més de 3 passos sense botar-lo. Un bon jugador no mira la pilota quan la bota Passar el baló es imprescindible per a construïr el joc Tindre força suficient: si en te poca el tallaran i si en te molta no l'agarrarà. Anar al lloc correcte: si el company está desplaçant-se has de passar-lo un poc avant per a que el agafe en carrera i no haja de frenar. Hi han molts tipus de passe però el més important és que el baló arribe bé al company per aixó ha de: En general s'ha de fer en dues mans per assegurar-se que no te s'escaparà el baló, però hi ha que adaptar-se al passe: També hi ha que moure's per a agarrar el baló i no esperar-lo quetets. Si és un passe al espai tens que adaptar la teua carrera per a agafar-lo sense problemes. Recepcció Per a marcar gol hi ha que tirar. Però hi ha que buscar el moment en que siga més segur tirar Ha de ser:
RAPID
POTENT
PRECÍS Poden ser: En suspensió: En apoyo: o Clàssics: De cadera: Rectificats: I moltes més combinacions que pots utilitzar per a adaptar-te a la defensa i al porter S'ha de combinar amb la tactica d'equip però en general el contratac fa servir totes les tecniques anteriors en una carrera desde la defensa per a anticipar-se al contrari marcar fàcilment. El porter para un tir o el defensa talla un pase Inmediatament el defensor corre cap a la porteria contraria on no té cap defensor i pot tirar bé El contratac pot ser directe amb el pase directe del porter o Escalonat amb un atac ràpid que agafa a la defensa desprevinguda Es tracta de jugar sense el baló i moure's a una posició on pugues rebre un pase i tirar facilment a gol. Esencials en una defensa oberta Necessita un bon passe i una bona rececpció per a acabar en gol Exemples Hi ha una infinitat de desplaçaments i es la base del joc en equip Les jugades son desplaçaments cordinats La Finta La finta és un moviment utilitzat per a enganyar al defensor i sobrepasar-lo Hi han molts tipus de finta però la més bàsica i perillosa és aquesta Li fas creure al defensor que vas a anar cap a un costat Però acabes anant cap al altre Les altres fintes utilitzen aquesta però a més afegeixen altres enganys com girar sobre un mateix, simular que vas a tirar, etc. Finta de braç Com només pots realizar tres passos a les fintes tens que fer el anomenat punt cero: un pas amb les dues cames a l'hora mentre agafes el baló després de botar-lo que no conta com a pas.
I aixi et queden tres passos per a superar al defensa Tàctica És el que coordina al equip tant en atac com en defensa. Atac Defensa Una bona preparació tàctica permet que els jugadors realitzen jugades sense manar-les. Els elements principals son: pase i va agrupació creuament bloquieg Combinant aquestes tàcniques es formen les jugades La tàctica defensiva son les formacions que utilitzem: Però a més hi ha que adaptarse a cada atacant: si tira de llunt, botar; si finta, esperar-lo; el defensa te que reaccionar diferent per a cada atacant. Alguns exemples: I moltes més combinacions 6-0 5-1 3-2-1 4-2
Full transcript