Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Kunstautobiografie

No description
by

Inouk Hellings

on 17 March 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Kunstautobiografie

Op 14 september 2000 ben ik geboren in Gemonde. Ik heb een broer van 17: Bryan. Mijn ouders heten Jan en Marina.
Ik zit al sinds 2007 op dansen. Eerst in Gemonde, toen bij Ravenschot en nu bij LiFe Dance.
Thuis zijn we niet echt bezig met kunst. We gaan wel eens op vakantie naar steden maar niet naar een museum etc.

Muziek, theater en dans
Film
Ik vind alle soorten films wel leuk maar ik vind vooral spannende (actie) en comedy films leuk. 'The Hunger Games' en 'The Maze Runner' vind ik leuk omdat het spannende films zijn en er een goede verhaallijn inzit, 'Home' en 'Mean Girls' vind ik ook heel leuk omdat het films zijn die je heel vaak kan kijken maar toch leuk blijven Ik hou ook erg van Disney. 'Prinses en de Kikker', 'High School Musical' en 'Aladdin' vind ik de leukste daarvan. Als ik naar de bioscoop ga, ga ik meestal naar Taketen in Uden of naar JT in Den Bosch.
Boeken
Ik lees niet zo heel vaak boeken maar als ik
ze lees, lees ik vooral spannende boeken (misdaad) zoals de boeken van Helen Vreeswijk. Ik lees niet zo vaak omdat het best veel tijd kost en ik daar niet altijd zin in heb. Vroeg vond ik 'Mzzlmeiden' een leuke boekenreeks maar ik vind 'The Hungergames' reeks nu wel leuker. Ik wil ook nog heel graag de boeken reeksen van 'Divergent' en 'The Maze Runner' lezen. Het laatste boek dat ik gelezen heb was 'The Boy In The Striped Pyjamas' in het engels voor mijn lees dossier. Het was een heel indrukwekkend boek. Het was niet heel
moeilijk te volgen.
Beeldende kunst
Architectuur en steden
Kunstautobiografie
Inouk Hellings - V4B

Over Mij
Op 12 september ben ik naar de Colorrun geweest in Utrecht met 3 vriendinnen. Het was een heel leuk festival maar vooral het moment dat het poeder omhoog werd gegooid was leuk.
Ik ben in de meivakantie met mijn vader naar Londen gegaan voor 2 dagen. Ik vond het een hele mooie stad waar ook veel te doen is. Vooral de Londen Eye en de Big Ben vond ik mooi.
Ik ben in 2013 met mijn vader naar Parijs geweest. We zijn met de trap naar de top
van de Eiffeltoren gegaan. We hebben
de Sacre-Coeur, Arc
de Triompfe en de Notre Dam gezien.
Ik ben een paar keer in Amsterdam geweest. De eerste keer zijn we naar Nemo geweest, dat was wel interessant. De andere keer zijn we naar het Anne Frank huis gegaan, wat heel indrukwekkend was. De laatste keer hebben we rondgelopen en keken we wat we tegenkwamen, bijvoorbeeld de Tulpenmarkt.
Vorig jaar ben ik naar Sister Act geweest in Den Haag met mijn moeder. Wat langer geleden ben ik naar Dr. Dolittle geweest in Rotterdam.
Vorig jaar ben ik naar paaspop geweest. Typhoon vond ik een van de leukste omdat iedereen meedeed. Ik vond Dotan ook heel leuk omdat hun leuke (maar ook aparte) muziek hebben. Ik ben al twee keer naar de Dancetour geweest. De sfeer was allebei de keren heel leuk.
Ik heb aan 6 dans shows meegedaan omdat ik op dansen zit. 2 keer in 'De Huif', in Sint-Michielsgestel, 1 keer in 'Den Durpsherd' in Berlicum en 3 keer in 'Theather aan de Parade' in Den Bosch. Ik ben 2 jaar geleden naar het EK dansen in Duitsland gegaan omdat mijn team meedeed.
Qua beeldende kunst heb ik nog niet
heel veel gedaan. Ik heb 2 keer een binnenvaart over de Dieze in Den Bosch gedaan. Dat was allebei de keren best wel leuk want het was een andere route. Ik kan me niet herinneren wanneer ik naar een museum ben geweest maar ik weet nog wel dat ik naar de 'Groene Poort' ben geweest.
Wat doe ik zelf aan kunst
Ik heb een keer per jaar een dansvoorstelling in 'Theater aan de Parade'. Een show duurt ongeveer 2 uur. Het is altijd heel leuk en gezellig om te doen, vooral achter de schermen.
Ik kan altijd alle muziek wel luisteren maar dat ligt eraan wat ik doe. Als ik bijvoorbeeld aan het leren ben luister ik meestal klassieke muziek. Maar als ik op de fiets zit luister ik altijd pop/dance
muziek. Het enige wat ik niet zo'n leuke muziek vind is rock
(Alter Bridge, Metallica etc.) behalve Queen.
Full transcript