Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

https://www.google.es/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images

No description
by

Clàudia kasia

on 31 March 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of https://www.google.es/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images

EDIFICIS I MONUMENTS MÉS VISITATS DEL MÓN
ÍNDEX
- Els tres edificis més visitats del món
- La seva història
- Altres monuments i edificis dels cinc continents
* Europa
* Amèrica
* Àfrica
* Àsia
* Oceania
- Opinió personal

Els tres edificis més visitats del món
GRAN mURALLA xINESA
Està a Xina, Àsia. És la més visitada del món. Va ser construïda per protegir Xina dels atacs de les tribus. Es va començar a construir al segle III abans de Crist tot i que la majoria de les fortificacions visibles actualment són les construïdes entre el segle XIV i el començament del segle XVI.
Opera House
Està a Sydney, Austràlia, Oceania. És el segon edifici més visitat del món. Va ser dissenyat pel danès Jorn Utzon i va ser inaugurat
el 20 de octubre de l’any 1973 . L'edifici està col•locat damunt d'una plataforma envoltada d’aigua.
Notre Dame
Està a París, França, Europa . És una de les catedrals franceses més antigues d’estil gòtic . Notre Dame consta de dos torres de 69 metres. Es va construir fa 8 segles, però s’ha reformat varies vegades.
Europa
AMèRICA

ÀFRICA
ÀSIA
OCEANIA
PORTA DE BRANDENBURG
:(en alemany Brandenburger Tor) és una de les antigues portes d'accés a Berlín i un dels principals símbols de la ciutat.Es va construir com a sÍmbol de pau entre el 1788 i el 1791.
TORRE EIFFEL
Està a París (en francès, Tour Eiffel). Quan va ser construïda era el monument més alt del món, amb 300 metres d'altura, i pesava al voltant de 7.300 tones, tot i que avui dia es calcula que en pesa més de 10.000, a causa dels elements que s'hi han anat afegint: el museu, restaurants, magatzems, botigues, etc...
està a Londres. També conegut com a Millennium Wheel, és una de les sínies més altes del món que va ser construïda l’any 1999. va ser la sínia més alta del món fins l’any 2006. La seva inaguració va fer molt més popular les sínies.
LONDON EYE
BIG BEN
Està a Londres. És la campana que està dins de la torre. Tot i que la gent fa servir el nom de Big Ben per referir-se a la torre en general. És la icona més coneguda de Londres.
COLISEU
Està a Itàlia .
Va ser un teatre de l’imperi roma .
En el coliseu tenia lloc la lluita de gladiadors i espectacles públics.
TORRE DE PISA
Es va construir perquè quedés vertical, però es va començar a inclinar alhora que començaven les obres l'agost del 1173. L'altura de la torre és de 55 metres des de la base, es creu que el seu pes és de 14.700 tones, la inclinació és d'un 10% i té 294 graons.
ESTÀTUA DE LA LLIBERTAT
Està a New York a sobre la petita illa de Liberty Island. és un dels llocs més visitats de New York . Es convertí en un símbol dels Estats Units que representa la llibertat.
EL GOLDEN GATE
EL CAPITOLI
Es troba a Washington DC, la capital del país. Es va acabar de construir el 1800. És l'edifici que allotja les dues cambres del Congrés dels Estats Units. El Capitoli té una gran cúpula central i dos edificis annexos a cada costat. L'ala nord correspon al Senat i l'ala sud a la Cambra de Representants.


El famós pont de Golden Gate amb una amplada de 28 metres i 2,7 quilòmetres de longitud, creua l'estret ENTRE la ciutat de San Francisco, al sud, I LA Marin County, al nord. A causa del clima normalment està cobert de boira, és per això que van decidir pintar-lo de vermell, per fer-lo més visible pels vaixells.
És la més gran de l'Antic Egipte. La Necròpolis de Gizeh es troba a l'altiplà de Gizeh, a prop del Caire, a Egipte. Hi formEN part: la piràmide de Kheops –també coneguda com la Gran Piràmide. la piràmide de Kefren, la piràmide de Micerí –relativament més petita– i la famosa Gran Esfinx.NECRÒPOLIS DE GIZEH
VALL DELS REIS
A prop de Luxor, Egipte, a la riba oest del riu Nil, es troben 63 tombes, que contenen antiguitats egípcies de valor incalculable, conegudes com la Vall dels Reis. La vall es remunta a 500 anys entre els segles XI i XVI AC. És conegut com el lloc de descans final de Tutankamon, que va ser descobert allà el 1922.
TAJ MAHAL
BURJ KHALIFA (TORRE DE KHALIFA)
És un gratacels construït el 2009 a Dubai, Emirats Àrabs Units. És l'estructura més alta mai feta pels humans, amb 829,8 metres.
PONT DE PORT DE SYDNEY
Es troba a la ciutat d'Agra, a l'Índia, a la vora del riu Yamuna. És un mausoleu construït per l'emperador mogol Xa Jahan en honor a la seva esposa, l'emperadriu Mumtaz Mahal, la qual va morir en donar a llum el seu catorzè fill.
AUCKLAND SKY TOWER
És una torre de telecomunicacions construïda el 1997 a Auckland, Nova Zelanda. Els seus 328 metres d’alçada la converteixen en l’edifici més alt de l’hemisferi sud.
És un pont de ferro inaugurat el 1932 que uneix el sud i el nord de la ciutat. És fet servir per ferrocarrils, vehicles, bicicletes i vianants.
OPINIÓ PERSONAL
He escollit aquest tema perquè m’ ha semblat interessant
GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ
I que us podria agradar ja que jo he visitat alguns d’aquests llocs i m’han semblat molt macos .

Espero que us hagi agradat.
Full transcript