Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

MICROSOFT

No description
by

mahdi bahran

on 10 March 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of MICROSOFT

Det startede i 1975 det var Bill Gates og hans klassekammerat Paul Allen Ballmer som startede virksomheden op. Bill Gates var den første direktør. I år 2000 gik chefstolen til Steve Ballmer, der havde været ansat i firmaet siden 1980, men Bill Gates var stadig bestyrelsesformand og chefsoftwarearkitekt.
Hvordan startede Microsoft?
Deres første produkt var en mikrocomputer, de kaldte den Altair 8800. Altair 8800 blev lavet i 1975. Altair 8800 er bygget på Intel 8080 CPU(Computer Processer Usage).
Hvad var Microsofts første produkt?
Man kan ikke sige at Sony er bedre end microsoft fordi Sony computere/tablets er mere til hurtigt arbejde, Microsoft er mere til gratis programmer og hvis du skal spille spil så det bedre du spiller på en windows computer, man kan godt spille på en Sony computer/tablet men det ikke ligeså godt som windows styresystemer.
Er Sony computere/tablets bedre end Microsofts?
Mahdi H.B
Jaqub Y.Y.M

MICROSOFT

GLOBALISERING!
Spillekonsolen Xbox.
Microsoft første spillekonsol var xboxen. Xboxen blev lavet i 15 november 2001 i Nordamerika det var Microsofts første forsøg på at komme ind i markedet. Xbox konkurrerede med Sonys PlayStation 2, Segas Dreamcast og Nintendos GameCube.
Hvad er Microsoft kendt for?
Microsoft er kendt for deres udvikling og deres styresystem Windows som er på næsten alle computer verden over. De er også blevet kendt på deres spillekonsol Xbox. Xboxen har også udviklet sig meget. Den originale og første Xbox havde ledning tilsluttet til kontrolleren, men den nyeste Xbox er trådløs og man kan kontrollere den med sin stemme som er den nye Xbox One.
Vi har valgt at arbejde med Microsoft, fordi det lyder spændende og sjovt at arbejde med. Vi vil gerne ind i deres historie og blive lidt klogere på det. Vi bruger også rigtig meget computer og Windows 8 i fritiden, derfor vil vi gerne lære noget om Microsofts historie. Og vi undrede os over hvorfor Microsoft og Sony konkurrere om deres varer, når markedet er så stort?
INDLEDNING
Problemformulering
vi fik svar på vores, vi undrer os over spørgsmål, ved at søge på google ''Hvorfor konkurrere Microsoft og Sony med hinanden når markedet er så stort'' Vi fandt frem til at de gør det for berømthed og pengenes skyld. de konkurrere med hinanden om at hvem der kan få flest penge ud af de lande de forhandler med.
Full transcript