Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Banksy

Treball art
by

Ariadna Aragay

on 20 April 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Banksy

Banksy L'artista invisible El mur de Palestina Qui és? Crítica social Opinió Obres de Banksy a Palestina El mur que va ser construït pel govern d'Israel separa els dos pobles en conflicte, Israel i Palestina.El motiu de la seva construcció era evitar que entressin en el seu territori membres dels grups armats palestins, armes i explosius procedents de Cisjordania. El mur està causant i causarà un dany molt greu a la vida dels palestins, aquest fet genera una violació dels seus drets humans. Banksy és un artista britànic que es refugia en l'anonimat per tal de poder "lluitar" en els carrers.

Va començar a pintar graffitis als catorze anys després de suspendre l'assignatura d'art a l'institut.

A partir d'aquest moment, Banksy pinta centenars de graffitis als carrers de Londres i d'altres indrets del món com el mur de Palestina.

Què pretén? Banksy utilitza el seu art urbà per promoure visions diferents a les dels mitjans de comunicació.

Banksy creu que els mitjans de comunicación no reflexen tota la realitat i ell pretén denunciar-ho i donar-ho a conèixer amb el seu art.
Banksy mostra un interés especial per al mur de Palestina, on hi ha deixat varies obres enginyoses. "La seva acció serveix per denunciar davant del món que l'estat jueu està convertint en la pressó més gran a l'aire lliure del món". "No queremos que sea bonito. Odiamos este muro. Váyase a casa"

"Aquests graffitis són realment bons, no només pel fet de ser visualment genials sinó pel lloc tan delicat on estan fet, en el mur que separa dos pobles en conflicte". Les obres de Banksy realitzades al mur de palestina són crítiques visuals a l’existència del mur. Una característica d’aquestes obres és que moltes d’elles representen infants que simbolitzen els desitjos reprimits dels palestins. Aquestes les podem dividir en dues grans tematiques:

Les que representen el que hi ha fora del mur, com un paisatge ídilic. És a dir, com una finestra a un món millor, lliure, sense barreres, però al qual no hi poden accedir. Representen una realitat virtual que subratlla l’obstacle que tenen ha accedir-hi per culpa del mur.
I les que representen el desig d'escapar, de sortir d’alla.
"El arte contribuye a la esperanza de solucionar un conflicto" Art per a la política "Transformar el arte en una forma de pensamiento".

"El arte político queda reducido a un arte crítico con las injusticias y discriminaciones".
Full transcript