Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

tiny house

No description
by

Teun Dekker

on 23 May 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of tiny house

Waarom een jubileumproject
Wat is een tiny house?
Kort maar krachtig: een klein huisje, vaak verrijdbaar staat meestal op wielen. Is duurzaam gebouwd en heeft de faciliteiten van een gewoon huis. Streeft complete woning na met woonkamer, keuken, badkamer en slaapplek. Het is geen caravan of pipowagen. Motto van kleiner wonen , minder materialisme, meer vrijheid: minder is meer!
Wat is een HH: HANDWERK HUISje?
Kort maar krachtig: een trailer op wielen die verrijdbaar is. Zelf ontworpen, getekend en gebouwd door Handwerk. Duurzaam gebouwd met faciliteiten zoals een wc, douche, keuken, woonkamer, terras en slaap mogelijkheid voor 4 volwassenen. Hans en Suus streven naar een zelfredzaam woon huisje. Een inspirerende plek om de mogelijkheid te hebben om te werken, te wonen of een weekend er even uit te zijn.
Doel van een HANDWERK HUISje
Een vernieuwende en inspirerende uitdaging! Ontwikkeling en groei in de bouwwereld en tevens met de samenleving! inspelen op de verandering van woongenot en besteding van de mens. Duurzaam ecologisch en zelfredzaam wonen; Een ideaal waar Hans en Suus graag hun bijdrage aan wil leveren om te kijken of we die kunnen bieden aan de huidige maatschappij waar we in leven!
Interesse? Wie wil kan zich aanmelden op ons inschrijfformulier van crowd funding, deze formulieren liggen bij ons thuis: ff bellen of mailen voor afspraak bij intresse. www.handwerk.nu/ 0725153655/ hansensuus@live.nl
Financieringsplan: creativi&tijd en crowd funding
Ons project willen wij mede doen slagen via cowd funding! Crowd funding met tegenprestatie. Een WIN - WIN situatie is natuurlijk altijd het mooiste: Deze hebben we gecreëerd.

Plan: Wij zoeken 20 crowd funders die ieder 250,- euro willen investeren met als tegenprestatie een weekend vertoeven in ons HH als deze af is in de lente/zomer periode van 2017

De crowd funder kan 1 persoon zijn : 250,- euro

De crowd funder kan ook 4 vrienden of vriendinnen zijn : ieder 62,50- euro

Wij hebben 20 keer 250,- euro nodig voor ons startkapitaal mbt materiaal kopen en vervaardigen.

N.B. de plek waar het HH komt te staan is nog niet bekend, net zoals dit hele project verrassend is, en het word met de tijd pas duidelijk tijdens het proces van ontwikkeling, zoals het leven is!
HH :HANDWERK HUISje
Hoe ver zijn we nu?
Ons bedrijf Handwerk bestaat in 2017 : 10 jaar!
Dat willen we vieren!
We zijn erg blij met ons bedrijf en dat willen we met jullie delen. In 2017 hopen wij met succes ons jubileum project te presenteren die ons tevens weer een nieuwe richting zal geven in ons groei en ontwikkelingsproces van onszelf en ons bedrijf Handwerk

Met trots delen we met onze familie , vrienden, kennissen en klantenkring van het realiseren van het HH: HANDWERK HUISje!

In 2016 zijn we gestart met ons HH, en zal in de lente van 2017 af zijn!

Het HH: HANDWERK HUISje is gebaseerd op de ideeën van de "Tiny house movement"die komt overwaaien uit Amerika en waar de laatste maanden in de media ook veel aandacht aanbesteed is. Interesse ? info: www.tinyhousenederland.nl

Het komende jaar werken we aan dit project en dat zal dan in de lente van 2017 klaar zijn. We geven dan een feestje in ons HANDWERK HUISje op ons 10 jarige jubileum en op de toekomst!


Zelf zijn we al gestart in februari met de voorbereiding van dit avontuur. Veel vergaderingen gehad met elkaar, de tekeningen en schetsen zijn inmiddels al gemaakt voor het HH: HANDWERK HUISje.

4 weken geleden hebben we een trailer gekocht: het gaat nu serieus worden. een plek om te bouwen een financieringsplan maken en ons

idee gaan presenteren aan de hand van een info boekje en een prezie

om 20 enthousiaste mensen te vinden voor ons plan!

We hebben er zin in!

Wa
t zijn de verwacht
ingen

voor 2016
- 2017? We zijn al gestart :
verwachting is dat we in het voorjaar van 2017 het HANDWERK HUISje af hebben.

HOU
SWWARMI
NGPARTY is in de lente: 2017 ( datum volgt natuurlijk nog) Als we ons 10 jarig Handwerk jumbilium vieren en tevens dan een rondleiding geven voor iedereen en voor onze crowd funders die
ge
ïnvesteerd hebben in ons project!

Bij
deelname van
crow
d funding houden we je natuurlijk op de hoogte via de mail van
de vor
deringen !
Hans en Suus helpen via crowd funding?


Wij zijn op zoek naar 20 enthousiaste crowd funders. De eerste inschrijving is al binnen!Jippie!

Bij interesse liggen de inschrijfformulieren op de Anna van Burenstraat klaar!De officiele inschrijving start op 2 April.
Wie stapt met ons in dit avontuur?

Onder het motto: "Het gaat er niet om of je binnen of buiten de lijntjes kleurt, het gaat erom dat je je eigen tekening maakt!

Liefs De Dekkertjes!
Full transcript