Introducing 

Prezi AI.

Your new presentation assistant.

Refine, enhance, and tailor your content, source relevant images, and edit visuals quicker than ever before.

Loading…
Transcript

Presented by PERSON for COMPANY

UngTilUngs Velkomstpakke

Velkommen

Tak fordi du vil være med til hjælpe sårbare unge!

Her i vores velkomstpakke får du, der er interesseret i at være frivillig eller lige er blevet frivillig, en introduktion til UngTilUng

Velkommen

UngTilUng

UngTilUng

I UngTilUng arbejder vi for at øge trivslen hos unge mellem 18-35 år, som oplever sociale og følelsesmæssige udfordringer.

UngTilUng er stiftet i samarbejde med 4 organisationer: Konsulentkompagniet, Den Boligsociale Fond, CUS Hillerød og SIND Hillerød.

Du kan læse mere om UngTilUngs vision og mission på vores hjemmeside: http://ungtilung.com/velkommen-til/vision-og-mission/

Holdet bag

Double click to edit

Holdet bag

Victoria Mannov

Pernille Skov

Jannik Dobusz

Julie Maria Jensen

Rådgivningskoordinator

Direktør

Kommunikations- og UngTilUngkoordinator

Ba. salg og markedsføring

Autoriseret Coach

Cand.psyk

Cand.mag i psykologi og dansk

Cand.mag i dansk og psykologi

Mail: ps@ungtilung.com

Mail: jd@ungtilung.com

Mail: jmj@ungtilung.com

Mail: vm@ungtilung.com

Din rolle som frivillig

I UngTilUng bliver du en del af et online fællesskab, der består af over 100 frivillige. Vi har to forskellige slags frivillige, der alle er mellem 18-35 år.

Der er frivillige peers, som selv har overkommet forskellige udfordringer i deres liv. De peer frivillige bruger deres egne erfaringer til at inspirere og motivere unge, der har det svært, og skaber et håb om, at man kan få det bedre.

Derudover er der frivillige med en faglig baggrund indenfor det psykologiske, pædagogiske, sociale og sundhedsfagelige område. Og frivillige med anden faglig baggrund fx indenfor journalistisk, kommunikation eller noget helt tredje, der har lyst til at bruge deres kompetencer til at være med til at drive UngTilUng

Hvad kan du forvente?

  • Du vil løbende blive klædt på til det frivillige arbejde gennem vores kompetencevideoer, der tager udgangspukt i forskellige temaer.

  • Du kan altid få hjælp og sparring. Enten fra de andre frivillige på FB, din frivilligopgaves frivilligkoordinator eller din kontaktperson i UngTilUng.

  • Vi er hele tiden obs. på dine ønsker og behov som frivillig og arbejder derfor hele tiden på at udvikle og forbedre det frivillige arbejde. Vi vil derfor altid gerne høre dine inputs!

Hvad kan du forvente?

  • Du bliver en del af et online fællesskab med 100 andre frivillige, hvor du er med til at gøre en forskel. Du har muglighed for at få et frivilligbevis, som du kan tage med dig videre.

  • Alt frivilligt arbejde foregår online, så du har mulighed for at sidde derhjemme og lave dit frivillige arbejde.

  • Du blive tilknyttet vores Facebookgrupper for de forskellige frivilligopgaver, hvor al primær kommmunikation foregår. Her kan du holde dig opdateret og sparre med de øvrige frivillige.

Vores forventninger

Vores forventninger

  • Før du påbegynder dit frivillige arbejde, skal du underskrive vores frivillig-aftale. Her forpligter du dig til at varetage et frivilligt arbejde i UngTilUng i minimum 3-6 måneder afhængigt af frivilligopgaven. Du forpligter dig yderligere til at være aktiv frivillig og overholde vores retningslinjer.

  • Al kommunikation foregår i UngTilUngs Facebookgrupper, og vi forventer derfor, at du holder dig orienteret, så du altid er opdateret.

  • Det er et krav, at du skal deltage i supervision, hvis du er en rådgivningsfrivillig. Ligesom at det er et krav, at deltager i og gør brug af vores videoer om kompetenceudvikling, så du er ordentligt klædt på til din frivilligopgave.

  • Vi vil derudover gerne opfordre til, at du som frivillig hjælper med at udbrede budskabet om UngTilUng og vores tilbud. Dette er dog ikke et krav.

UngTilUng's Målgruppe

UngTilUngs målgruppe

Inden du starter som frivillig hos UngTilUng, skal du have en forståelse af, hvilken målgruppe UngTilUng henvender sig til.

Vi har derfor lavet en kort video, som beskriver vores målgruppe.

Etiske retningslinjer

Etiske retningslinjer

Som frivillig i UngTilUng er du underlagt nogle etiske retningslinjer, der skal overholdes for at sikre både din og brugernes beskyttelse.

  • Du er underlagt tavshedspligt. Da du har at gøre med følsomme informationer om brugerne, er det vigtigt, at du behandler disse oplysninger fortroligt. Det betyder, at du ikke må dele følsomme informationer, der kan bryde brugernes anonymitet med andre.

  • Du må ikke opfordre til løsninger, som kan være skadelige for brugerne som fx selvskade, selvmord, spiseforstyrrelser ect.

  • Du er der for brugerens skyld, og det er derfor vigtigt, at du bestræber dig på at påvirke dem positivt ved at motivere og inspirere.
  • Det er vigtigt, at du passer på dig selv og kender dine egne grænser. Det er helt okay at sige fra eller give udtryk for, hvis der er noget, du ikke har lyst til at dele i relationen med brugerne.

  • Oplever du, at en bruger har brug for mere hjælp, så kan du henvise til en af disse hjælpeorganisationer: https://www.dropbox.com/s/5i72fgk6mwwbofw/Oversigt%20over%20hj%C3%A6lpeorganisationer.pdf?dl=0

  • Vi har underretningspligt, hvis vi oplever at en bruger under 18 år udsættes for vold, incest eller på anden måde er i fare. Da de unge er anonyme, kan vi kun underette, hvis de opgiver deres navn, adresse eller cpr nummer. Kontakt os hvis du bliver bekymret for en bruger under 18 år i dit frivillige arbejde.

Frivilligopgaver

Som frivillig hos UngTilUng kan du varetage mange forskellige frivilligopgaver. Her kan du læse om de forskellige opgaver, og hvad de indebærer. Klik på den opgave du vil læse om

Frivilligopgaver

Chatter

For at blive klogere på, hvad det vil sige at være chatter hos UngTilUng, skal du læse med her.

Du kan finde vores chat her:

https://ungtilung.com/anonymchat/

Chatter

Chatter i UngTilUng

Chatter i UngTilUng

UngTilUng chat er et digitalt rum, hvor unge mellem 16-35 år kan chatte med frivillige, der ved hvordan det er at have det svært, og har gjort sig nogle erfaringer om, hvordan man kan komme videre.

Som chatter i UngTilUng møder du de unge i en ligeværdig relation. Du skal huske på, at du ikke er fagperson, og at det ikke er dit ansvar at løse de unges problemer.

Din opgave er derimod at være dig selv, motivere og inspirere de unge positivt ved at fokusere på deres styrker og bruge dine erfaringer til at hjælpe dem med at få et andet perspektiv på deres udfordringer. Din opgave er med andre ord, at lytte, støtte og anerkende!

I rollen som chatter er du lyttende og stiller åbne spørgsmål for at hjælpe de unge til at afklare situationen og blive klogere på sig selv. Derudover er du empatisk og forstående for de problemstillinger de unge kommer med og udviser anerkendelse og respekt for deres udfordringer.

Det er en god idé at lade den unge vide, at du har tavshedspligt, så han/hun føler sig tryg til at dele sine udfordringer med dig. Du må ikke dele brugerfølsomme informationer om de unge fra chatten med andre, men brug gerne de andre chattere eller UngTilUngs rådgivningskoordinator til at dele dine oplevelser med.

Retningslinjer

Retningslinjer for chattere

Som chatter i UngTilUng er der nogle retningslinjer, du skal følge.

For at læse retningslinjerne for alle vores chattere skal du følge dette link: https://bit.ly/RetningslinjerChatter

UngTilUngs uddannelse

UngTilUng uddannelse

Som chatter i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom egenomsorg, konflikthåndtering, den styrkebaserede tilgang m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse

Du får adgang til uddannelse når rekrutteringssamtalen er afholdt

Mentor med mentorforløb

For at blive klogere på, hvad det vil sige at være mentor med mentorforløb i UngTilUng, skal du læse med her.

Du kan læse mere om, hvordan vores rådgivning henvender sig til målgruppen her: https://ungtilung.com/temaforloeb/

Mentor med mentor-forløb

Mentor med mentorforløb

Mentor med mentorforløb

UngTilUngs digitale mentorforløb består af 12 samtaler, hvor en ung der kæmper med angst, nervøsitet og/eller tankemylder eller selvværdsproblematikker, kan få hjælp og støtte hos en fast mentor over en længere periode.

UngTilUng har lavet en mentorguide med indhold og øvelser til alle 12 samtaler, som du tager udgangspunkt i til samtalerne. Forløbet kan foregå på skrift og/eller på kamera og tale.

Som mentor med mentorforløb står du for at facilitere forløbet og tale med den unge, om det der fylder. Din opgave er at lytte og stille åbne spørgsmål, der får den unge til at reflektere.

Derudover er din opgave at præsentere og lave øvelser sammen med den unge i trygge rammer, som den unge kan finde inspiration fra og bruge i hverdagen til at tackle sine udfordringer.

Du hjælper altså den unge med at udforske sine udfordringer og handlemuligheder samt at støtte denne i at skabe den forandring, som den unge selv ønsker.

Retningslinjer for mentorer med mentorforløb

Retningslinjer

Som frivillig mentor med mentorforløb i UngTilUng er der nogle retningslinjer, som du skal følge. I frivilligaftalen skriver du under på at have læst retningslinjerne.

Retningslinjer for mentorer med mentorforløb: https://www.dropbox.com/scl/fi/pf2nmc533pqcneibmn46p/Retningslinjer-for-mentorer-med-mentorforl-b.pdf?rlkey=afu95q1yvzawah9e20ommn18q&dl=0

UngTilUng uddannelse

UngTilUng uddannelse

Som mentor med mentorforløb i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale mentorforløbs uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom mentorforløbets tema (angst, nervøsitet og tankemylder samt selvværd), samtaleforløb, det digitale aspekt, egenomsorg, positiv psykologi og den styrkebaserede tilgang, GDPR, m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse

Som mentor med forløb skal du derudover deltage i vores digitale opstartsmde for nye mentorer.

Blogger

For at blive klogere på, hvad det vil sige at være blogger hos UngTilUng, skal du læse med her.

For at blive inspireret kan du finde andre bloggeres indlæg her:

https://ungtilung.com/temaer-paa-bloggen/

Blogger

Blogger i UngTilUng

Når du tager udgangspunkt i dine egne erfaringer og fortæller, hvad du selv gjorde for at overkomme dine udfordringer, giver du læseren mulighed for at kunne spejle sig i dig, og blive klogere på sig selv og sine udfordringer.

Dine læsere har mulighed for at kommentere dine blogindlæg, hvilket er med til at skabe liv på bloggen. Det er derfor vigtigt, at du løbende besvarer eventuelle kommentarer.

Blogger i UngTilUng

Formålet med dine blogindlæg er at inspirere og motivere andre unge, der har forskellige udfordringer, som de har svært ved at håndtere i hverdagen. Dine indlæg skal være med til at give en indsigt i, at de unge ikke er alene og give et håb om, at man kan få det bedre.

Temaerne i dine indlæg kan fx være: studie, familie, kærestesorger, seksualitet, arbejde, selvværd, venskab etc.

Det er vigtigt at huske på, at dine blogindlæg skal skabe værdi for dine læsere. Dit sprogbrug skal derfor være positivt ladet, og du kan fx fortælle om, hvad du selv gjorde for at få det bedre.

Retningslinjer

Retningslinjer for bloggere

Som frivillig blogger i UngTilUng er der nogle retningslinjer, som du skal følge.

For at læse retningslinjer for alle vores bloggere skal du følge dette link:

https://www.dropbox.com/s/4hbtl2lrftdigfz/Retningslinjer%20for%20bloggere.pdf?dl=0

UngTilUng uddannelse

UngTilUng uddannelse

Som blogger i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom egenomsorg, peer to peer, den styrkebaserede tilgang m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse

Du får tilsendt et link til uddannelsen på mail

SoMe

UngTilUng har to SoMe kanaler. Før du kommer i gang, er det en god idé at besøge vores Facebook og Instagram.

Facebook

https://www.facebook.com/ungtilungcom/

og Instagram

https://www.instagram.com/ungtilung/

SoMe

Formål

Formål

• Vores SoMe er et marketingsværktøj for UngTilUng. Vores følgere er vores potentielle brugere.

• SoMe skal skabe opmærksomhed omkring UngTilUngs tilbud, hvor unge kan få inspiration og motivation til at håndtere deres udfordringer gennem chat, online rådgivning, blogindlæg og selvhjælpsværktøjer.

• SoMe skal også fungere som et rum, hvor UngTilUngs følgere bliver engageret i debatter om de forskellige ungdomsproblematikker.

Din opgave

Din opgave

  • At skabe værdi for vores følgere

  • At dele indholdet fra UngTilUng og markedsføre vores tilbud

  • At skabe debat om forskellige problematikker

  • At skaffe flere følgere

  • At sende følgerne videre til UngTilUng.com (blog, chat, online rådgivning og selvhjælpsværktøjer)

  • Tjekke og svare på kommentarer fra følgere

  • På Instagram: at lave instatakeover hvor du deler egne erfaringer

Retningslinjer for Facebook

Retningslinjer for Facebook

Som Facbook ansvarlig for UngTilUngs Facebook er der nogle retningslinjer, du skal følge.

Du kan finde retningslinjerne ved at klikke på dette link:

https://www.dropbox.com/s/j4wr7q9sy1vqlgx/Retningslinjer%20for%20Facebook.pdf?dl=0

Retningslinjer for Instagram

Retningslinjer for Instagram

Som ansvarlig for UngTilUngs Instagramprofil er der nogle retningslinjer, du skal følge.

Du kan finde retningslinjerne ved at klikke på dette link:

https://www.dropbox.com/s/cy2dv1kwxtcaiij/Retningslinjer%20for%20Instagram.pdf?dl=0

UngTilUng uddannelse

UngTilUng uddannelse

Som SoMe manager i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom egenomsorg, peer to peer, den styrkebaserede tilgang m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse

Du får tilsendt et link til uddannelsen på mail

Skribent

For at blive klogere på, hvad det vil sige at være skribent hos UngTilUng, skal du læse med her.

For at blive inspireret kan du finde eksempler på andre UngTilUng artikler her:

https://ungtilung.com/artikler/psykisk-selvhjaelp/selvvaerd-selvtillid/?post_type=psykisk_selvhjaelp

Skribent

Skribent i UngTilUng

Derudover er det vigtigt, at du er opmærksom på at artiklerne skal være SEO venlige, så vi kan nå ud til endnu flere unge.

Du finder en videoguide til, hvordan du skriver SEO venlige artikler her i velkomstpakken.

Når du har skrevet dig på et tema, som du gerne vil skrive om, vil du få udleveret et excelark med søgeord, som skal bruges til artiklen.

Skribent i UngTilUng

Formålet med dine artikler er at inspirere og motivere unge, der har forskellige udfordringer,

som de har svært ved at håndtere i hverdagen.

Deruover er formålet at tiltrække flere brugere til UngTilUng.com, og derfor er det vigtigt at dine artikler er SEO venlige.

Dine artikler skal være med til at give de unge en viden og nogle værktøjer indenfor forskellige temaer.

Temaerne i artiklerne kan fx være: ensom, angst, studie, familie, kærestesorger, seksualitet, arbejdsliv, selvværd, sorg, venskaber etc.

Retningslinjer

Retningslinjer for skribenter

Som frivillig skribent i UngTilUng er der nogle retningslinjer, som du skal følge.

For at læse retningslinjer for alle vores skribenter skal du følge dette link: https://www.dropbox.com/s/tocbddhqq1rxjnl/Retningslinjer%20for%20skribenter.pdf?dl=0

UngTilUng uddannelse

UngTilUng uddannelse

Som skribent i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom SEO, egenomsorg, den styrkebaserede tilgang m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse

Du får tilsendt et link til uddannelsen på mail

Redaktør

For at blive klogere på hvad det vil sige at være redaktør i UngTilUng, skal du læse med her.

Redaktør

Redaktør i UngTilUng

Som frivillig redaktør er det din opgave at hjælpe bloggerne med at få deres budskaber ud til UngTilUngs brugere. Det gør du ved at rette deres indlæg igennem og udgive dem på UngTilUngs hjemmeside.

Du skal rette grammatiske og sproglige fejl, skabe struktur og have øje for det indholdsmæssige, der skal være positivt ladet og konstruktivt, så bloggens læsere bliver inspirerede og motiverede.

Det kræver derfor, at du har en interesse for skriftlig kommunikation og har styr på dine kommaer :)

Redaktør i UngTilUng

Retningslinjer

Som frivillig redaktør i UngTilUng er der nogle retningslinjer, som du skal følge.

For at læse retningslinjer for alle vores redaktører skal du følge dette link: https://www.dropbox.com/s/u1wow1h94tgx5fe/Retningslinjer%20for%20redakt%C3%B8rer.pdf?dl=0

Retningslinjer

UngTilUng uddannelse

UngTilUng uddannelse

Som redaktør i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom egenomsorg, peer to peer, den styrkebaserede tilgang m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse

Du får tilsendt et link til uddannelsen på mail

Rådgiver i gruppechatten

For at blive klogere på, hvad det vil sige at være gruppechatsrådgiver hos UngTilUng, skal du læse med her

Rådgiver i gruppechatten

Rådgiver i UngTilUngs gruppechat

Derudover er din opgave som rådgiver at starte og slutte en samtale, og sørge for at alle, der gerne vil dele noget får muligheden for at det

Det er en god idé at lade de unge vide, at du har tavshedspligt, og at de er anonyme. Det kan bidrage til, at de unge føler sig trygge i rummet og tør at dele deres udfordringer

Det er vigtigt, at du som rådgiver i gruppechatten er anerkendende og forstående over for de problemstillinger de unge kommer med, så de ikke føler sig forkerte og alene

Tonen i gruppechatten skal altid være rar og behagelig for alle, og du må altid gerne smide en bruger af gruppechatten, hvis vedkommende ikke overholder UngTilUngs retningslinjer

UngTilUngs gruppechat er et digitalt rum, hvor unge mellem 16-35 år kan chatte med andre unge, der har forskellige udfordringer

Gruppechatten er åben for alle, og er en anonym chat

Nogle gange vil der være et tema for chatten, mens chatten andre gange vil tage udgangspunkt i det, som de unge gerne vil tale om på dagen

Gruppechatten faciliteres altid af to frivillige rådgivere, sådan at man til hver en tid kan søge råd og sparring med hinanden undervejs i samtalen

Du møder de unge i en ligeværdig relation, hvor du selv kan dele egne erfaringer og råd, hvis du har lyst

Din opgave er at fordre et trygt rum, hvor de unge kan tale sammen, og støtte hinanden

Gruppechatfacilitator i UngTilUng

Retningslinjer

Retningslinjer for gruppechatsrådgivere

Som gruppechatsrådgiver i UngTilUng er der nogle retningslinjer, som det er vigtigt, at du skal følge.

Læs retningslinjerne for vores gruppechattere ved at følge dette link:

https://www.dropbox.com/s/ud80vlrsy0t36pr/Retningslinjer%20for%20gruppechatfacilitator.pdf?dl=0

UngTilUngs uddannelsespakke

UngTilUng uddannelse

Som frivillig i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom egenomsorg, konflikthåndtering, den styrkebaserede tilgang m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse
  • Du vil få adgang til din uddannelse, når du er færdig med at læse denne velkomstpakke

Koordinator

Koordinator

Som frivilligkoordinator i UngTilUng er det din opgave at koordinere de frivillige og det frivillige arbejde indenfor den enkelte frivilligopgave.

Du kan være frivilligkoordinator for UngtilUngs chat, blog, mentortilbud, redaktører og SoMe, hvor du bliver koordinator for din egen gruppe af frivillige.

For at blive klogere på hvad det vil sige at være koordinator hos os, skal du læse med her.

Koordinator for chatten

Koordinator for chatten

Som frivilligkoordinator for UngTilUngs chat er din primære opgave at koordinere chatten og de frivillige chattere.

Dine opgaver er at koordinere vagtplan, byde nye chattere velkommen, være i dialog med chatterne og opfordre til et godt fællesskab

Du får prøvet kræfter af med koordinering og får et større ansvar indenfor nogle trygge rammer.

Retningslinjer

Retningslinjer

Som frivilligkoordinator på UngTilUngs chat er der nogle retningslinjer, du skal følge. Retningslinjerne vil give dig rammerne for dit frivillige arbejde.

Du kan finde retningslinjerne ved at klikke her:

https://www.dropbox.com/s/h58744zs1z2zsgs/Retningslinjer%20for%20frivilligkoordinator%20for%20chatten.pdf?dl=0

UngTilUng uddannelse

UngTilUng uddannelse

Som frivilligkoordinator i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom egenomsorg, peer to peer, den styrkebaserede tilgang m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse

Du får tilsendt et link til uddannelsen på mail

Koordinator for bloggen

Koordinator for bloggen

Som frivilligkoordinator for UngTilUngs blog er din primære opgave at koordinere bloggen og de frivillige bloggere og redaktører.

Dine opgaver er at lave fokustemaer og vagtplan til bloggen, byde nye bloggere velkommen, støtte bloggerne i deres skriveproces og opfordre til at godt frivilligt fællesskab.

Du får prøvet kræfter af med koordinering og får et større ansvar indenfor nogle trygge rammer.

Retningslinjer

Retningslinjer

Som frivilligkoordinator på UngTilUngs blog er der nogle retningslinjer, du skal følge. Retningslinjerne vil give dig rammerne for dit frivillige arbejde.

Du kan finde retningslinjerne ved at klikke her:

https://www.dropbox.com/s/igdzvqvyqt8me4s/Retningslinjer%20for%20frivilligkoordinator%20for%20bloggen.pdf?dl=0

Kompetenceudvikling

UngTilUng uddannelse

Som frivillig i UngTilUng vil du løbende udvikle dine kompetencer gennem videoer og frivilligmøder.

For at du er klædt ordentligt på til din opgave som chatter, er det et krav, at du:

  • Ser UngTilUngs kompetencevideoer
  • Laver de tilhørende hjemmeopgaver
  • Deltager i frivilligmøder 1 gang om måneden

Du finder kompetencevideoerne og andre vigtige dokumenter i Frivillig Værktøjskassen: https://ungtilung.com/frivilligvaerktoejskasse/

Koordinator for

mentorerne

Koordinator for mentorerne

Som frivilligkoordinator for UngTilUngs mentorer er din primære opgave at koordinere den åbne mentorsamtale og de frivillige mentorer.

Dine opgaver er at lave vagtplan, byde nye mentorer velkommen, være i dialog med mentorerne og opfordre til et godt fællesskab.

Du får prøvet kræfter af med koordinering og får et større ansvar indenfor nogle trygge rammer.

Retningslinjer

Retningslinjer

Som frivilligkoordinator for UngTilUngs online rådgivning er der nogle retningslinjer, du skal følge. Retningslinjerne vil give dig rammerne for dit frivillige arbejde.

Du kan finde retningslinjerne ved at klikke her:

https://www.dropbox.com/s/2jkp38b9u2sxfou/Retningslinjer%20for%20frivilligkoordinator%20for%20mentorer.pdf?dl=0

Videoguide

Her kan du finde en videoguide til, hvordan du laver en doodle, når du skal lave vagtplan til mentorerne.

Videoguide

UngTilUng uddannelse

UngTilUng uddannelse

Som frivilligkoordinator i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom egenomsorg, peer to peer, den styrkebaserede tilgang m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse

Du får tilsendt et link til uddannelsen på mail

Koordinator for SoMe

Koordinator for SoMe

Som frivilligkoordinator for UngTilUngs SoMe er din primære opgave at koordinere det frivillige arbejde på UngTilUngs Instagram og Facebook.

Dine opgaver er at lave vagtplan, give feedback og sparring til SoMe frivillige, byde nye SoMe frivillige velkommen og opfordre til et godt fællesskab

Du får prøvet kræfter af med koordinering og får et større ansvar indenfor nogle trygge rammer.

Retningslinjer

Som frivilligkoordinator på UngTilUngs Instagram er der nogle retningslinjer, du skal følge. Retningslinjerne vil give dig rammerne for dit frivillige arbejde.

Du kan finde retningslinjerne ved at klikke her:

https://www.dropbox.com/s/rgn6rcbkmnoaf9p/Retningslinjer%20for%20frivilligkoordinator%20for%20SoMe.pdf?dl=0

Retningslinjer

UngTilUng uddannelse

UngTilUng uddannelse

Som frivilligkoordinator i UngTilUng vil du inden start blive klædt på til din frivilligrolle gennem vores digitale uddannelse.

UngTilUngs digitale uddannelse består af:

  • Kompetencevideoer omhandlende forskellige temaer såsom egenomsorg, peer to peer, den styrkebaserede tilgang m.m.
  • Dertilhørende øvelser/eksempler, quiz og meningsmåling
  • Du får et uddannelsesbevis, når du har gennemført UngTilUngs uddannelse

Du får tilsendt et link til uddannelsen på mail

Supervisor

Som frivillig supervisor i UngTilUng er det din primære opgave at afholde supervision med dine supervisander, som er frivillige rådgivere i et af vores rådgivningstilbud.

Andre opgaver er indkaldelse og påmindelse for supervisionerne, deltagelsesregistrering, refleksion med din medsupervisand og supervisorsupervision.

Supervisor

Retningslinjer

Retningslinjer

Som frivillige supervisor er det vigtigt at du læser retningslinjerne for din frivilligrolle.

Du finder retningslinjerne her:

https://www.dropbox.com/s/lpiayd84615q7vv/Retningslinjer%20supervisorer.pdf?dl=0

UngTilUng uddannelse

Uddannelse

Uddannelsen som frivillig supervisor består af en digital uddannelse, oplæring v. supervision eller rådgivningskoordinator på et supervisionshold samt oplæring i dine supervisanders frivillige arbejde gennem at prøve dine supervisanders frivillige arbejde.

Den digitale uddannelse består af videoer og dokumenter med tilhørende refleksionsspørgsmål samt en guide du downloader, som guider dig i dit frivillige arbejde.

Du vil få tilsendt login på mail.

Learn more about creating dynamic, engaging presentations with Prezi