Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Make your likes visible on Facebook?

Connect your Facebook account to Prezi and let your likes appear on your timeline.
You can change this under Settings & Account at any time.

No, thanks

godsdienst quiz

No description
by

on 15 May 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of godsdienst quiz

les 1 :):):):):):)
1. Hoe heette de eerste mens?
A: Joopie
B: Henk
C: Adam

2. Wat moeten wij doen op zondag volgens god?
A: Tijd hebben voor elkaar en genieten van de schepping
B: Een seriemoord plegen en een oude dame beroven
C: Het is een dag als alle anderen

3. Wat is de opdracht die god aan de mens gaf?
A: Drinken en moorden
B: Bewerken en bewaren
C: Verraden en verdoemen

4. Hoe heette het paradijs?
A: Golgotha
B: CSG Het Streek
C: De hof van eden
Les 2! :):):)
Les 4:)
Les 3 :):):):):)
8. Wat besloot god met de mensen op Aarde te doen?
A: Op visite bij ze gaan
B: Ze weg te vagen van de aarde
C: Hij gaf ze allemaal vliegkracht

9. Hoe heette de zonen van Noach?
A: Bram, Joop en Kees
B: Mes, Mahc en Tefaj
C: Sem, Cham en Jafet

10. Waar op kwam de ark vast te staan?
A: Een rots
B: Een boom
C: Een zandheuvel

11. Wat was het teken dat God de Aarde nooit meer zal laten overstromen
A: Een rechte streep door de hemel
B: Een zwevende banaan
C: Een regenboog

De enige echte, Fantastische, Abnormale Godsdienst Quiz!
5. Wie treedde als vertegenwoordiger op van de duivel?
A: Een hond
B: Bluppie de goudvis
C: Een slang

6. Hoe heette de vrucht die eva at?
A: Granaatappel
B: Vrucht van goed en kwaad
C: Boem Boem Banana

7. Waar kwamen adam en eva achter toen ze de slechte vrucht gegeten hadden?
A: Dat de hele hof roze was
B: Dat ze naakt waren
C: Dat de unicorns uitgestorven waren
12. Hoelang heeft Abraham met zijn gezin in de Ark gezeten
A: 3 maanden en 35 dagen
B: 98 jaar en 11 maanden
C: 199 jaar en 47 dagen

13. Noach bouwde een bouwde een brandoffer voor de Heer wat offerde hij?
A: Reptielen en vogels
B: Vissen en zoogdieren
C: Vee en vogels

14. Wat zou God nooit meer doen?
A: Noach straffen
B: Alles wat leeft doden
A: Terug komen op Aarde

15. Hebben jullie wat geleerd van deze presentatie?
A: Niet veel maar het was wel leuk
B: Veel maar het was niet leuk
C: Veel en het was ook leuk
D: Ik sliep Zzzzzzz........:|







the answers.....;)
1. C 8. B
2. A 9. C
3. B 10. A
4. C 11. C
5. C 12. C
6. B 13. C
7. B 14. B
15. eigen
antwoord
Full transcript