Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Fairy Tail

No description
by

Xènia Serra

on 13 February 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Fairy Tail

Fairy Tail
Personatges amb noms clàssics
Hades
Cosmos
Imitatia
Arcadios
Minerva
Dracs
Món Celestial
Fairy Tail
Lucy Heartfilia, una jove maga de 17 anys especialitzada en la màgia d'esperits estel·lars, viatja al regne de Fiore per complir el seu somni d'unir-se al gremi de mags Fairy Tail. En el camí coneix a Natsu Dragneel, un jove que busca a Igneel (un drac que va fer de pare adoptiu per a ell en la seva infància), i que viatja acompanyat del seu millor amic, un gat parlant anomenat Happy. Al gremi, coneix més mags com Erza Scarlet, una maga especialitzada en l'equipament d'armadures i espases, així com a Gray Fullbuster, un mag creador de gel. A partir de llavors, Natsu, Lucy, Gray, Erza i Happy formen un equip per acudir a les diferents missions que hi ha al gremi, les quals ofereixen una recompensa a canvi i, el valor varia segons el grau de dificultat de la missió. D'acord transcorre la sèrie, es donen a conèixer altres gremis que busquen gairebé sempre superar i destruir Fairy Tail, de manera que els membres del gremi han d'unir forces i evitar que els foscos propòsits d'aquells es compleixin.


Daphne
Esperits celestials:
Claus dorades o signes del zodíac
Mags celestials
Esperits celestials:
claus platejades o constel·lacions menors
Lleó
Aquari
Taure
Verge
Balança
Peixos
Escorpí
Cranc
Àries
Bessons
Sagitari
Capricorn
Caelum
Lyra
Pyxis
Horologium
Crux
Canis Minor
Polaris
Deneb
Altres claus
Ophiuchus
Encanteri:
Urano metria que es refereix a les 88 consel·lacions actuals.
Loke
Pertany a la constel·lació del Lleó, és el lider dels dotze del zodíac i també és el més fort dels dotze Esperits Celestials.
En l'anime el representen com un faldiller però és molt fidel al seu portador. Loke és l'únic dels esperits que és capaç d'arribar al món dels humans i estar-se un llarg període de temps en ell.
La seva màgia és un tipus de màgia blanca anomenada Regulus, una màgia de llum.
La seva portadora és la Lucy.
Aparença d'humà
Aquarius
"La portadora de l'aigua". Pertany a la constel·lació d'Aquari. La seva màgia consisteix en el control de l'aigua, amb l'ajuda d'una gerra d'aigua que caracteritza la seva constel·lació.
En la sèrie aquest personatge té molt mal caràcter i sempre s'està discutint amb la seva portadora, la Lucy.
Món dels esperits
Taurus
"El toro daurat" pertany a la constel·lació de Taure. El personatge és un pervertit però fidel a la seva portadora Lucy i destaca per la seva força destructiva.
La seva habilitat és la força física i en combat utilitza una gran destral.
Verge
"La donzella" pertany a la constel·lació de Verge. Ella té un gran sentit de servitud, per això mateix té la capacitat d'adoptar la forma que indirectament el seu portador desitgi.
La seva habilitat eradica a crear túnels subterranis, també pot crear-los a distància. Té cert toc d'humor i de sadisme, ja que sempre pregunta si la castigaran.
La seva portadora és Lucy.
Balança
"La Balança". Pertany a la constel·lació de Lliura. A les seves mans porta unes peses les quals li permeten utilitzar la seva màgia (la qual consisteix a controlar la gravetat) i també ho podem relacionar amb el símbol de l'horòscop, on surt una balança.

La seva portadora és la Yukino.
Cranc
"El Cranc Gegant". Pertany a la constel·lació de Càncer, aquest esperit és un gran estilista, utilitzant fins i tot tisores com a principal arma de combat. Pel que sembla la màxima prioritat d'aquest personatge és l'estil de les persones, de manera que sempre incentiva a millorar l'estil de la seva portadora.
La seva portadora és Lucy.
"El Carner". Pertany a la constel·lació d'Àries, és una dona tímida que no és capaç d'enfrontar al seu portador. Tot i això té en clara quina és la missió d'un esperit celestial i és capaç d'adoptar la seva missió per completar-la i satisfer al seu portador. La seva màgia és l'ús de la llana, amb la qual pot relaxar als seus oponents.
La seva portadora és Lucy.
Àries
"Els Peixos". Pertanyen a la constel·lació de Peixos. Són un parell de peixos gegants de color negre i blanc, cada un porta el símbol de Peixos a la part frontal del cap i altres taques en la resta del seu cos. En l'anime són representats com mare i fill.
La seva portadora és Yukino Aguria.
Peixos
Forma humana
"L'Escorpí". Pertany a la constel·lació d'Escorpí. Sembla un home que pot establir una bona relació amb la seva propietària. La seva màgia està en la seva cua mecànica, amb la qual pot crear grans i potents ràfegues d'aire sorrenc.
Escorpí
Capricorn
"La Cabra". Pertany a la constel·lació de Capricorn. Una cabra antropomòrfica que usa la màgia de subordinació humana.
Originalment la seva portadora era Layla (mare de Lucy). Actualment la seva portadora és Lucy.
"L'Arquer". Pertany a la constel·lació de Sagitari. Es mostra com un home disfressat de cavall, al·ludint a la unió entre l'home i el cavall (Centaure) de la seva constel·lació. És servicial i intenta sempre ajudar a la seva portadora. La seva habilitat és la certesa en l'ús de l'arc i la fletxa, sent capaç de llançar les a gran velocitat i precisió. La seva portadora és Lucy.
Sagitari
Bessons
"Els Bessones". Gemi i Mini pertanyen a la constel·lació de Bessons. Són bessons amb la capacitat d'imitar la forma, i els pensaments de les últimes 2 persones que han tocat. La seva màgia els fa especials per infiltració i reconeixement. La seva portadora original és Àngel però després que Lucy la derrotés aquests esperits van decidir canviar d'amo.
"El Cisell" Pertanyent a la constel·lació
Caelum
. És una clau platejada que pertanyia a Àngel, és usada per ella en contra de Lucy durant la seva batalla, té dues formes de canó i l'altra com espasa.
Caelum
Lyra
"La Lira ". Pertanyent a la constel·lació Lyra.Lyra porta un barret i vestit. També té ales en la seva esquena, i l'habilitat de cantar belles cançons acompanyada de la seva arpa, sobretot canta sobre les emocions. Lyra no té habilitats de combat.
La seva portadora és la Lucy.
Polaris
'Estrella Polar' Pertanyent a la constel·lació Óssa Menor. Sembla un ós robòtic gegant de color rosa i porta un mocador al coll.

La seva portadora és la Yukino.
Horologium
"El Rellotge". Pertanyent a la constel·lació Horologium. Horologium és un rellotge de paret gran que té ús de combat i de no combat. Entre els usos que no són de Combat hi ha l'habitatge, el qual s'utilitza per protegir-se del clima o d'atacs exteriors o fins i tot s'utilitza per transportar-se. També posseeix l'habilitat de treure les taques de la roba.
La seva portadora és la Lucy.
"Canis Minor". Pertanyent a la constel·lació Nikora. Nikora (o Plue, ja que Lucy li va donar aquest nom) és una petita i bonica criatura que no té gairebé cap poder màgic de manera que les claus platejades del seu tipus són molt populars com a mascotes Esperits. Teòricament és un gos i el seu poder especial és la immortalitat.
La seva portadora és la Lucy.
Canis Minor
Crux
"La Creu del Sud". Pertanyent a la constel·lació Crux. Crux és un esperit celestial de forma humana amb certes característiques en el seu cos en forma de creu. Crux té un munt d'informació sobre tots els Esperits Celestials i els seus amos, sigui en el present o en el passat. Quan busca informació sembla que estigués dormint, el que confon a la gent, ja que no se sap si està dormint de veritat o si continua buscant informació.
La seva portadora és la Lucy.
Deneb
El Cigne 'És una clau platejada pertanyent a Yukino, és usada en la Saga Eclipsi d'Esperits Celestials per derrotar Peixos Mare. És un home alt de pell blanca. Utilitza Màgia del Llamp.
La seva portadora és la Yukino.
Pyxis
"La Brúixola" Pertanyent a la constel·lació Pyxis. Sembla un pingüí amb una cara rodona i té una brúixola a la part superior del seu cap.
La seva portadora és la Lucy.

Rei dels Esperits Celestials
Lucy Heartfilia
Layla Heartfilia
(mare de Lucy)
Hisui E. Fiore
Àngel
Yukino Aguria
Duc Everlue
Saga dels Esperits Celestials
Acnologia
Weisslogia
Atlas Flame
Igneel
Zirconis
Metalicana
Acnologia
Atlas Flame
És conegut com "El drac negre de l'apocalipsi" i com el rei dels dracs. En l'antiguitat era un humà però es va convertir en un drac a causa de la dragonificació.
En aquest anime apareixen una serie de dracs:
És també conegut com a "Flama eterna" i el seu nom té relació amb el tità "Atlas".
Màgia de Tità
Canó màgic jupiter
Gremis
En l'anime de Fairy Tail hi ha una saga que està dedicada principalment als Esperits Celestials, els quals volen ser lliures i fan una rebel·lió en la qual volen portar a terme el Liberum, un encanteri que els deixés lliures i el qual s'ha de portar a terme en l'Astral Spirytus, un lloc que està entre el món celestial i el món humà amb l'ajuda de l'Astrolabi.
Liberum
Astral Spirytus
Astrolabi
Esperits Celestials transformats
Sagitari
Verge
Cranc
Taure
Aries
Bessons
Lleó
Escorpí
Capricorn
Aquari
Lamia Scale
Blue Pegasus
Colosseu Domus Flau
Quatro Cerberus
Tártaros (Gremi obscur)
Bombarder màgic - Christina
Malediccions
Màgia de
Dragon Slayer
"Via làctia" és un encanteri que s'utilitza per convocar les ànimes d'antics difunts.
Makarov, el mestre de Fairy tail utilitza un tipus de màgia que pot canviar la grandària de totes les parts del seu cos.
Aparença de tità
Aparença real
- Macro: és una maledicció que consisteix en la manipulació corporal.
- Nigromància: és una maledicció que permet reviure els morts.
-
Momento Mori
: és una maledicció que destrueix tota l'existència, sense deixar absolutament res.
Armes:
Llocs:
Full transcript