Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Trashegimia natyrore dhe kulturore e trevave shqiptare

No description
by

Klodiana Pupa

on 9 December 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Trashegimia natyrore dhe kulturore e trevave shqiptare

Punoi: Klodiana Pupa
Cfare quajme trashegimi natyrore?
Trashegimi natyrore do te quajme teresine e vlerave te mjedisit fizik dhe jetesor te trasheguara brez pas brezi.
Lidhja dhe bashkeveprimi ne forma te ndryshme ndermjet elementeve te mjedisit fizik, krijojne muzaikun e peisazheve qe karakterizon trevat shqiptare dhe diversitetin biologjik ne to.
Ruajtja dhe permisimi i diversitetit biologjik dhe peisazhor te tyre, eshte detyre e cdo brezi dhe qe mund te realizohet permes hartimit te parimeve te politikave
Trashegimia natyrore dhe kulturore e trevave shqiptare
Full transcript