Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

INTERNET!

No description
by

aida puchol

on 9 May 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of INTERNET!

INTERNET ENS FA DESCRIPCIÓ DE LA HIPÒTESI Internet ens fa més intel·ligents o més "tontos"? El treball està enfocat cap a una persona de 4t d'ESO, però hem fet una visió global de diverses edats.
Quan vàrem començar el treball, creiem que ens feia més "tontos", però un cop acabat ens vam adonar que estavem equivocades. QUÈ ÉS INTERNET I ORÍGENS Internet és un conjunt de xarxes de comunicació interconnectades, que la fan una xarxa única d’abast mundial. Tenia l'objectiu de fer possible la comunicació entre ordinadors. El 1973, ARPANET va iniciar la connexió entre diverses xarxes que va acabar donant lloc a la configuració actual d'Internet. La vida sense Internet A l'hora de fer un treball: Havien d'anar a una biblioteca i buscar llibres relacionats amb els temes del treball.
Havien d'escriure tot el treball a màquina.
Havien de fer fotocòpies dels llibres per poder posar les fotos al treball. La vida amb Internet MÉS INTEL·LIGENTS O MÉS "TONTOS"? A l'hora de fer un treball: Pots buscar la informació per Internet.
El pots fer amb l'ordinador i fer diversos canvis quan vols.
Quan busques una imatge, amb una paraula et poden sortir molts resultats. S'HO HA PLANTEJAT MÉS GENT? Com què no som les primeres persones en plantejar-nos aquesta hipòtesi, hem buscat articles on persones importants i no importants es feien la mateixa pregunta.
Segons una investigació de la Universitat de Califòrnia, utilitzar Internet activa centres neurològics del cervell.
El 55% d'entre 1.021 experts tecnològics, considera que Internet ha tingut un efecte positiu en les ments dels menors de 35 anys.
Alex Halavias comenta que: “Retenir en el cervell la informació que és fàcil de trobar a Google ja no serà un senyal de intel•ligència”.
Un estudi del Pew Research Center, va relevar que de 895 experts, el 78% coincideix en que en deu anys la població connectada en el món per mitjà d’Internet podrà prendre majors decisions i augmentar la seva intel•ligència.
En un estudi recent, entre persones de 17 a 23 anys, s’afirma que quan alguns joves jugaven a un joc violent es reduïa l’habilitat per reconèixer el context emocional en algunes situacions. Gary Small Gary Small és neurobiòleg i és un dels majors experts en el funcionament del cervell i el seu comportament. Dirigeix el Centre d’Investigacions de Memòria i envelliment de l’institut Semel de Neurociència i comportament humà de la Universitat UCLA. Nicholas Carr És un escriptor nord-americà que ha publicat llibres i articles sobre tecnologia, negocis i cultura. El seu llibre"The Shallows: El que Internet està fent als nostres cervells" va ser un dels finalistes per al Premi Pulitzer el 2011 no-ficció. Conclusions Hem vist, que en molts articles s’esmenta que Internet està fent que molts dels nostres hàbits canviïn.
Hem aconseguit una nova habilitat: el multitasking.
Internet ens està fent més superficials i desmemoriats.
La informació certa i fiable pot arribar a convertir-se en un coneixement de l'home.
Si s'utilitza en excès tindrà un efecte negatiu, però si s'utilitza adequadament, pot ser una gran eina per adquirir més informació.
Per a la gent gran les recerques on line són una forma senzilla per exercitar el cervell. LA INFORMACIÓ A INTERNET En el món d’internet hi ha moltes webs on totes les persones del planeta acostumen a buscar informacio habitualment. Algunes d’elles són més fiables i d’altres menys Wikipedia És una enciclopèdia lliure on qualsevol persona pot penjar articles. Només cal escollir un tema i escriure’n un article.
També és pot modificar qualsevol dels articles que ja estan escrits. Enciclopèdia La podem trobar tant en paper com on line. Està escrita per els propietaris de la web i cap usuari o persona pot modificar-ho. Yahoo S’acostumen a fer preguntes de qualsevol tipus i les persones de qualsevol lloc del món que tingui un ordinador a l’abast i ho vegin, poden contestar el que els hi sembli. Tot i no saber amb certesa que el que ens diuen és cert, molts cops acostumem a entrar-hi i ens serveixen per coses pràctiques. BÚSQUEDA RÀPIDA Hem vist que buscant una paraula a un cercador i apretant qualsevol de les entrades que ens surten, la informació no sempre és certa. Hem buscat la paraula “INTERNET” : Hem entrat a la segona entrada, i ens ha sortit el que semblava una descripció fiable i certa: És posible que sigui veritat, però ho hem comparat amb l’enciclopèdia catalana de paper i l'enciclopèdia catalana on line: Si ho comparem, ens adonem de que hi ha alguna cosa que no quadra: En les enquestes que varem passar a persones de diferents edats, vàrem veure com: FINAL DE LA HIPÒTESI TU DECIDEIXES! ENQUESTES I LES SEVES CONCLUSIONS
Full transcript