Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

dagboek van een muts

No description
by

fleur claessens

on 26 November 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of dagboek van een muts

door:fleur claessens dagboek van een muts deel 2 1.Waarom heb ik dit boek gekozen??
2.Uitleg titel/omslag.
3.kenmerken van het boek.
4.de hoofdpersonen.
5.samenvatting van het verhaal.
6.voorlezen.
7.mening over het boek.
8.de auteur.
9.de illustrator.
10.aanbeveling bij klasgenoten.
11. Quiz vragen.
12.foto's. Waarom heb ik dit boek gekozen?? uitleg titel/omslag. de titel is Dagboek van een muts zoek 't lekker uit.
ik vind het er wel bij passen want Nikki (waar het
boek over gaat) haar leven er in schrijft en het is haar
dagboekje herkent de omslag aan de letters zoals:
dagboek staat er met sierlijke letters en muts met
grote blokletters. en de voorkant is versiert met
confetti. de hoofdstukken ik heb dit boek gekozen want ik zag vorig jaar kinderen in het leven van een loser lezen. dus ik ging het ook lezen ik vind het een leuk boek dus heb de andere delen ook gelezen. toen kwam het boek uit Dagboek van een muts het leek me een leuk boek dus ging hem lezen en toen kwam er het tweede deel van uit en daar ga ik mijn boekbespreking over houden kenmerken van het boek. de hoofdpersonen. samenvatting van het verhaal. de samenvatting van het verhaal is dat het bijna Halloween was en het zusje van nikki zat op ballet. het vriendinnetje van haar zusje gaf een kinderfeestje. daar moest nikki de kindertjes schminken.op school gaven ze een Halloween feest en daar wou nikki lol maken met haar bff's chloe en zoey maar ze werdt ook gevraagd om met brandon naar het feest te gaan. nikki werd later gevraagd om naar mackenzies feest te gaan voor het Halloweenfeest en ze kreeg geld voor het schminken van de ballet kinderen dus ging ze met dat geld een jurk voor mackenzies feest kopen. maar op het feest werdt het een puinhoop op het feest van mackenzie. maar toen realiseerden nikki zich dat ze 3 dingen tegelijker tijd moest doen op Halloween ze moest naar de ballet kindertjes ze moest met brandon omgaan en nog met haar bff's chloe en zoey en ze had voor elk ding wat andere kleding. en de rest moet jezelf maar lezen. de kenmerken van het boek zijn dat het een boek dat het een boek is waar het hele schooljaar van nikki (waar het boek over gaat) in staat dus eigenlijk een soort notitieboek de hoofd personen zijn Nikki, Chloe, Zoey, Mackenzie en Brandon.
Nikki: Nikki is de gene waar dit boek over gaat en chloe en zoey zijn haar beste vriendinnen. Mackenzie is de vijand van Nikki en is een MPM(mooie populaire meid.)
Brandon is de gene waar Nikki op verliefd is maar Mackenzie ook. voorlezen. mening over het boek. mijn mening van het boek is dat ik het een leuk boek vindt want het is een echt meisjes boek en dat vindt ik er zo leuk aan de auteur. de auteur van het boek is Rachel Renee Russell.
Rachel Renee Russell is advocate maar ze vindt het leuker om jeugdboeken te schrijven.ze heeft 2 dochters opgevoed. Haar hobby's zijn het kweken van bloemen en het maken van zinloze knutselwerkjes (b.v. een magnetron van ijstokjes, lijm en glitter.) de illustrator. ik heb niks kunnen vinden over de illustrator maar volgen mij heeft rachel renee russell zelf de plaatjes gemaakt. aanbeveling bij klasgenoten. ik raad dit boek aan meisjes aan maar jongens mogen het ook lezen als ze zeggen dat ze dit een leuk boek vinden maar vooral meisjes raad ik aan omdat als je van het leven van een loser houdt dan vindt je dit ook een leuk boek. Quiz vragen 1.wie is de auteur?
2. hoeveel hoofdstukken heeft mijn boekbespreking??
3.hoe heten de bff's van nikki? ik ga bladzijde 110+111+112+113+114+115+116 lezen en dat is samen 791 dat is na het feest van mackenzie EINDE
Full transcript