Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Alice Creisher

No description
by

Neus Álvarez Benedí

on 13 May 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Alice Creisher

Alice Creischer
Biografia
Alice Creischer va néixer a Berlín (Alemanya) el 1960. Va estudiar filosofia i literatura a la Universitat de Düsseldorf i belles arts a la Kunstakademie d’aquesta mateixa ciutat. Des de principis dels noranta ha treballat en nombrosos projectes col·lectius, molts d’ells en col·laboració amb l'artista alemany Andreas Siekmann.Ha estat professora de la Kunstakademie München el 1997 i 1998. Actualment viu i treballa a Berlín.
Entre 2002 i 2006 va participar en el projecte Ex Argentina, del qual va ser comissària, juntament amb Andreas Siekmann. Es tractava d’investigar els factors que van portar a la crisi econòmica d’Argentina analitzada en el context internacional.
La seva obra s’articula al voltant de la recerca d’instruments de visualització de les formes, moments i situacions en els quals la història del capitalisme i els seus principis operatius es converteixen en relats d’explotació, exclusió i distorsió dels principis fonamentals de la democràcia occidental.
Projecte Ex Argentina
Creischer reflecteix a través d’instal·lacions, dibuixos i collages, articles i textos, les relacions entre la política oficial i la cultura, on s’originen figures i nous tipus d’alienació i perversió manipuladora. La seva posició ètica es revolta contra la crisi dels governs liberals contemporanis i la suposada fatalitat de les crisis financeres, polítiques i socials.
...PER A LA COMPENSACIÓ OSMÒTICA DE LA PRESSIÓ DE LA RIQUESA
En mans d'Alice Creischer , la sàtira és un bisturí afilat que l'artista utilitza per disseccionar les incongruències d'un sistema capitalista, excloent i explotador, que camufla les seves perversions darrere de la suposada fatalitat tirànica dels mercats financers.

Les instal·lacions, accions, vídeos, dibuixos, collages i textos que es van mostrar al MACBA proposaven un discurs crític a partir de tres tipologies
narratives: la sàtira, la faula i el mètode científic.
Full transcript