Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Projekt Matematike

No description
by

Stela Mucaj

on 22 January 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Projekt Matematike

Projekt ne Matematike
Tema:Probleme gjeometrie ne jeten e perditshme Projekt
Zbatime te stereometrise dhe te trigonametrise. Qellimet e projektit:
-Aftesimi i ncenesve ne evidentimin e njohurive
nga trigonometria dhe stereometria te cilet gjejne zbatim ne praktiken e perditshme.
-Te ndertojme baza praktike dhe te shpjegojme bazen teorike te zgjidhjes
Objektivat e projektit:
-Te ndertojme nje problem praktik ne te cilin te zbatohen njohurite e stereometrise dhe trigonometrise ne praktike.
-Te ndertohet skematikisht zgjidhja e problemit.
-Te listohen hapat e zgjidhjes se problemit.
- Te perdoren per zgjidhjen e problemit
te dhena konkrete te maturane
terren. Grupi 6: Anetaret e grupit:
Romino Aliaj
Sindi Kristo
Skerdi Mucollari
Stela Mucaj
Vili Mataj
Xhulja Ponari
Klasa:XI-1 Probleme trigonometrike:
Problema
Gjeometrike: Problema 3: Faleminderit
per
vemendjen! Problema 4: Zgjidhje: Zgjidhje: Zgjidhje: Probleme 2:
Full transcript