Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Pla d'empresa, bar de tapes

No description
by

Josep Rocamora Martí

on 3 November 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Pla d'empresa, bar de tapes

Pla d'empresa 48Tapes Descripció del producte/ servei La Competència En l'anàlisi de la competència, trobem diversos tipus de competidors:

Qualsevol negoci de cafeteria.
Les grans cadenes de cafeteries que s'expandeixen a través de franquícies.
Restaurants i bars on serveixen te i cafè.
Quiosc - bar.
Cafè - bar de societats recreatives.
Confiteries en què també s'ofereix te, cafè i altres begudes.
Grans superfícies que tenen una zona reservada a cafeteria. Idea de negoci Pla de màrqueting 2 Àrees El bar de tapes Inconvenients Avantatges i inconvenients Avantatges -Preus molt competitius
-Molta atracció a causa dels preus competitius
-Matèria primera de baix cost
-Mà d’ obra poc qualificada
-Molta rotació - Cost del lloguer
- Alta competència
- Baixa durabilitat de les mercaderies (molta rotació dels
aliments).


El nostre producte l’enfoquem per a tot tipus de públic: Al ser un bar de tapes, de molta varietat i a un cost molt reduït provoca que sigui atractiu per a treballadors a l’hora de desconnectar, també per als joves que van a prendre quelcom ja que podran menjar tot tipus de tapes i beure a un preu reduït, etc

El producte que s’ ofereix és la oportunitat de menjar i beure a un cost molt baix. En temps de crisis el que no fa la gent es deixar-se molts diners en oci, per tant volem donar la oportunitat d’oferir un servei de menjar i beure a un preu molt reduït a tothom que ho desitgi.

Els productes que oferim:

- Begudes: Cafès, refrescos, cervesa, vermut, licors, sucs,...

- Menjars: Tot tipus de tapes, entrepà, aperitius, gelats, snack...

- Espectacle: Monòlegs i actuacions en directe. Objectius A curt termini: Primerament volem aconseguir la consolidació en el nostre local inicial i tenir una clientela fidel i un nombre considerable de clients ocasionals, per tenir una certa estabilitat d’ingressos.

A mig termini: Fer-se un lloc en l’àmbit andorrà dels bars i aconseguir millorar mica en mica el nostre bar.

A llarg termini: Aconseguir la consolidació en tot l’àmbit del principat i obrir altres bars de característiques similars a la resta de parròquies. 1 IDENTIFICACIÓ DEL PROJECTE 2 PLA D’OPERACIONS 3 PLA DE RECURSOS HUMANS 4 UBICACIÓ 5 PLA ECONÒMIC FINANCER 6 ESTRUCTURA LEGAL DE LA EMPRESA Els promotors Serveix per comparar el producte amb altres similars. Establiment totalment innovador:
Únic establiment que ofereix tots els productes procedents d’ Andorra, tota la matèria primera la comprem a proveïdors Andorrans amb la finalitat d’ incentivar el producte interior i donar una característica especial al nostre establiment.

Sector amb molta competència; colem diferenciar-nos i volem aconsegir la complicitat del client.
Si realment obtenim força beneficis no descartem la possibilitat d’ obrir nous locals i fins i tot possibles franquisies.

El principal diferenciador amb la resta de competidors i que ens esforçarem a donar a coneixer, és el tracte amb un producte de país i de proximitat. Resumeix tots els aspectes tècnics i organitzatius que van des de l’elaboració dels productes a la prestació dels serveis. PRODUCTES I SERVEIS
- Productes majoritariament del país i de la màxima qualitat
- Servei de càtering en festes i convits.
- Actuacions en directe de música i monòlegs
- Lloguer del local per a tot tipus de celebració
- Tapes i tot tipus de begudes al millor preu. - La empresa 48 Tapes consta de 3 treballadors els quals es reparteixen a parts iguals les hores de treball.

- Cada treballador disposa d’un dia i mig de festa setmanal i realitza un total d’unes 40 hores setmanals regulat per la llei de comerç. Els tres treballadors disposen d’un contracte indefinit el qual els porta una seguretat a canvi dels contractes temporals.

- Els treballadors hauran de quedar-se mitja hora mes del tancament ja que s’ ha de deixar tot enllestit per a l’ endemà. Son tots els elements relacionats amb la política personal Antic Hotel Lleida. Antic hotel Valira Botigues Molines. Antic local de la Caixa. LOCAL DEFINITIU Antic Kentucky Fried Chicken - Pizza Hut Bon nivell de: Català / Castellà i Anglès Graduat en ESO a l'escola Sagrada-Família. Certificat de manipulador d'aliments Carnet de conduir L'entorn General ANÀLISI PEST ANÀLISI PORTER. L'Entorn específic FI DAFO El màrqueting és el conjunt d’ activitats que du a terme una empresa amb la finalitat de satisfer les necessitats y desitjos del consumidor, amb la intenció d’aconseguir un benefici. Distribució:
La nostra empresa 48 Tapes forma part d’un canal propi o directe ja que s’ encarrega de la compra, de la elaboració i del servei dels productes als consumidors.
La empresa 48 Tapes és subministrada, principalment, per la empresa de distribució Disand. S.A. la qual ens fa arribar les materies primeres per a poder transformar-les i oferir-les als futurs consumidors. Producte:
La principal característica diferenciadora que tindrà el nostre local de tapes serà la venda de productes nacionals andorrans, tals com el formatge d’Andorra, el vi d’Andorra i altres productes diferenciadors de la zona. Preu:
Els pinxos en general tindrien un preu 1,5€, son pinxos amb una estètica acurada i abundants, que el client trobes molt be la relació preu-qualitat del producte. Les begudes també tindrien un preu de 1.5€ els refrescos i cerveses (botella). Promoció:
L’ objectiu de la promoció és incrementar les vendes per això hem optat per realitzar una publicitat ( El Periòdic d’ Andorra i Ràdio Flaixbac ) Tambè podran gaudir de partits de futbol, Ofertes especials, zona wifi en tot l’ establiment i un espectacle en directe Cost de creació d’ una empresa

Sol•licitud de reserva de denominació social al Govern : 5,36 €
Autorització de Govern S.L. = 395 € + 562,77 € + 801,70€

Total de Govern:
5,36 + 395 + 562,77 + 801,70= 1764,83 € a pagar el 1er any

Total del Comú:
1170,68 + 70,24 + 178, 50 + 73,8 = 1493,22 €

Total a pagar:
1493,22 €+1764,83= 3258,05 € Forma Jurídica de l’ empresa

La nostra empresa és una Societat Limitada, composta per 3 socis. El capital aportat per els tres socis ha estat dividit en tres participacions iguals, indivisibles i acumulables, que no denominen a accions. Els socis no responen amb el seu patrimoni personal als deutes de l’ empresa. Això sí, les aportacions a l’ empresa s’han de fer en béns valorats econòmicament o en diner. Hem escollit la Societat Limitada i no la Societat Anònima ja que la Societat Anònima requereix un capital inicial d’ uns 60.000 euros i això és molt inviable per a les nostres butxaques. Tenim clar que no ens endeutarem per intentar fer una super empresa sinò que a poc a poc anirem creixent si les nostres previsions és compleixen.
Full transcript