Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Make your likes visible on Facebook?

Connect your Facebook account to Prezi and let your likes appear on your timeline.
You can change this under Settings & Account at any time.

No, thanks

Untitled Prezi

No description
by

Sandra Merino Rubio

on 24 April 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Untitled Prezi

L'elefant africà Distribució Característiques Nutrició la migració En diverses zones d'Africà per sota de l'equador
Es tracta d'una espècie amenaçada. Alimentació: són hervíbors. Mengen arrels, herbes, fruits i escorça.
Respiració: Pulmonar Es desplacen en ramat per buscar aliment quan comença l'estació seca anual a la sabana africana.

La direcció de la migració és aquella que segueix les fonts d'aigua i rius. Dirigeixen el ramat les femelles dominants, que es col·loquen al davant i al darrere del grup. Són les que el guien en direcció als aqüífers i ofereixen protecció a la resta.

Tornen al lloc d'origen quan ja ha passat l'estació seca. Loxodonta africana (Vertebrat, mamífer) ( Ak Alçada: de 3 a 3,5 metres
Longitud: de 6 a 7 metres (mascles)
Pes: de 4 a 6 tones (mascle)
Esperança de vida: de 40 a 50 anys (en llibertat)
Parts del cos:
Cap: té grans orelles que li cobreixen les espatlles. També té una trompa llarga i musculosa i ullals ben desenvolupats a la mandíbula inferior. Té un coll molt curt, gairebé inexistent.
Tronc
Extremitats: té quatre potes llargues i gruixudes i una cua no molt llarga.
Esquelet: intern
Altres: cos recobert per una capa de pell gruixuda. Reproducció Tipus: Vivípar. Dos sexes diferents.
Aparellament: En qualsevol época de l'any, quan la femella està preparada. Aquesta emet infrasons que atreuen els mascles, que es barallen entre ells. El més fort (si la femella l'accepta) la fecundarà i després cadascú seguirà el seu camí.
Gestació: 22 mesos (la més llarga dels mamífers)
Cries: una (90 cm d'alçada i uns 100kg de pes) El viatge de l'elefant africà... Relació Amb l'entorn: regulen la temperatura (homeoterms)

Amb els de la seva espècie:
Viuen en ramats formats per femelles emparentades i les seves cries de diferents edats. Totes són dirigides per una femella més gran (matriarca).
Els elefants mascles porten una vida sedentària i només s'apropen als ramats només durant l'època de zel.

Amb els altres animals:
Un elefant adult no té depredadors naturals. l'únic perill real per a ells és l'ésser humà (caceres, tràfic d'ivori...)
No té predadors, és herbívor.
Full transcript