Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Bedankt voor uw aandacht!

No description
by

HOBIJ Pioneers at work

on 30 September 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Bedankt voor uw aandacht!

HOBIJ is een uitzendbureau, waar vanuit verschillende vestigingen in binnen- en buitenland onze gedreven medewerkers hun expertise inzetten op het gebied van uitzending en detachering, werving en selectie van arbeidskrachten. Meer dan 2500 arbeidskrachten en sinds 2016 ook enkele robots zijn dagelijks aan de slag via HOBIJ, voor Nederlandse bedrijven in de sectoren waarop wij ons focussen: (food)industrie, techniek en logistiek.

Hoe het ooit begon

In 1995 is HOBIJ begonnen als reguliere arbeidsbemiddelaar met als filosofie: one-stop-shopping. Na enkele jaren werd in 1998 besloten om naast NL flexkrachten ook EU flexkrachten uit te zenden. De daaropvolgende jaren groeit HOBIJ hard en breidt het aanbod diensten zich verder uit.

Met de komst van de crisis wordt het eveneens tijd voor herbezinning en komt er een heroriëntatie van organisatie en strategie.
'Experts in European Workforce'

wordt de nieuwe focus die ook een nieuwe manier van werken vergt voor HOBIJ. Dit blijkt de juiste keuze te zijn en werpt haar vruchten af. Tegen de marktontwikkeling in groeit HOBIJ explosief.

Op weg naar 2020 wordt het bestaande businessmodel gevitaliseerd. Het is een volatiele wereld en er staan grote uitdagingen voor de deur. Dit vraagt om innovativiteit. In 2016 is HOBIJ gestart met het flexibel inzetten van robots en hiermee wordt een belangrijke stap in de toekomst gezet!Wie we zijn
De voordelen van HOBIJ:
Nuchterheid
Hard werken
Plezier
Inspirerend werkgeverschap
Een familiaal gevoel
Kennis, deskundigheid en betrokkenheid
Duurzaam
Innovatief
Dagelijks gemiddeld
2500 flexkrachten
van HOBIJ
werkzaam
in Nederland:
60% Arbeidsmigranten
40% Nederlanders
HOBIJ
Nederland
HOBIJ
Polen
Litouwen
Letland
Tsjechië
Portugal
Spanje
Griekenland
Wat we willen bereiken
Waar wij onze experts vinden
wie zijn we
wie zijn we
Wat onze robots kunnen
wie zijn we
(Food)industrie
Logistiek
Techniek
Productie
Operators
Kwaliteitsmedewerkers
Productmanagers
Shift-/Teamleaders
Orderpickers
Hef- en reachtruckers
Shift-/Teamleaders
Planners
Managers Supply Chain
Assemblage
Metaalbewerkers
Onderhoudsmonteurs
Productieleiders
Engineers
Behoefte aan flexibiliteit? HOBIJ regelt het voor haar opdrachtgevers. Zowel voor de (food)industrie, logistiek als techniek zenden wij kwalitatieve flexkrachten uit. Flexkrachten van HOBIJ zijn zeer gemotiveerd en tonen grote inzet bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

De perfecte match

De hoog opgeleide en getrainde recruiters van HOBIJ hebben één opdracht: het maken van de juiste match. Dat doen ze op basis van het door de opdrachtgever opgestelde functieprofiel en de bijbehorende bedrijfskenmerken. Communicatie en expertise op de werkvloer is uiteraard van essentieel belang. Opdrachtgevers van HOBIJ kunnen er dan ook van op aan dat de geselecteerde flexkrachten de Engelse en/of Duitse taal beheersen en over de bijbehorende kwalificaties en certificaten voor de functie beschikken.

Goede krachten, ook als het snel moet

Snel schakelen kan van groot belang zijn bij de inzet van flexkrachten. Bij HOBIJ is dat heel normaal en wordt daarom gebruik gemaakt van een goede planningstool. Bovendien heeft HOBIJ de beschikking over een professionele flexpool. Zo kunnen onze opdrachtgevers altijd op kwalitatief goede krachten rekenen.
Waar u op kunt rekenen
Experts in European Workforce
Groei, dat is waar het om draait bij HOBIJ. Wij dragen graag bij aan de groei van onze flexkrachten, en aan die van onze opdrachtgevers. Niet voor niets is ons motto: 'never stop growing'.
Waar we voor staan
Onze kernwaarden zijn de inspiratie achter onze bedrijfsvoering. Zij vormen de basis waarop onze dienstverlening is gebaseerd. Om groei in de breedte en diepte te kunnen blijven realiseren en continue ontwikkeling mogelijk te maken zijn de kernwaarden de norm voor ons dagelijks functioneren. Zo kunnen wij een positieve bijdrage blijven leveren aan onze opdrachtgevers en flexkrachten.

onze kernwaarden
Waar u ons kunt vinden
Het hoofdkantoor van HOBIJ is gelegen in Veghel. Om een landelijke dekking te verkrijgen heeft HOBIJ bovendien verspreid over het land verschillende vestigingen in de vorm van regiokantoren en inhouselocaties.
Hoofdkantoor
Regiokantoor
Inhouselocaties
Veghel
Uden
Helmond
Venray
Cuijk
Ridderkerk
Heinenoord
Berkel en Rodenrijs
Nieuwegein
Warder
Zwaagdijk
Amsterdam
Enschede
Waalwijk
Tilburg
Wie onze mensen zijn
Waar we uniek in zijn
Zeggen dat je een goede werkgever bent, kan iedereen. Bij HOBIJ laten we liever anderen hierover oordelen. En met succes! In 2014 was HOBIJ het eerste Nederlandse uitzendbureau dat was bekroond tot Great Place to Work voor flexkrachten. Elke 2 jaar zijn wij in de race om benoemd te worden tot Best Workplace.
Bij HOBIJ hebben wij de beschikking over stuk voor stuk talentvolle flexkrachten, die staan voor kwaliteit en expertise. Door een goede werving en selectie vinden wij dé experts die uitstekend passen binnen de organisaties van onze opdrachtgevers. Onze experts zijn werkzaam in de (food)industrie, logistiek en techniek.
Als eerste uitzendbureau in Nederland is HOBIJ gestart met het uitzenden van robots. Hiervoor zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan met Smart Robotics. Zij programmeren de robots en wij leveren getrainde operators, service en onderhoud.

HOBIJ's superkrachten

Het unieke van deze constructie is dat de robots op flexibele basis worden aangeboden. Er zijn dus geen investeringskosten, de inlener betaalt maandelijks een vaste prijs. De robots zijn betaalbaar, eenvoudig te (her)configureren, veilig te bedienen en op allerlei posities inzetbaar. Bijvoorbeeld voor lopende bandwerk, lassen, machinebelading, sorteren van producten, verpakken en palletisering. Het resultaat is een continue levering van kwaliteit.
Wie onze ambassadeurs zijn
Tevreden klanten zijn goed, maar ambassadeurs zijn beter. In de doelmarkten waarin we actief zijn - (food)industrie, logistiek en techniek - hebben we vooraanstaande organisaties die wij onze ambassadeurs mogen noemen.

HOBIJ zorgt voor optimale ontzorging en proactieve advisering zodat onze ambassadeurs zich kunnen richten op hun kerntaken.
Als experts in European workforce weten we waar we geschikt en gemotiveerd personeel kunnen vinden en trekken wij goed opgeleide Europese werknemers uit binnen- en buitenland voor onze opdrachtgevers aan.
Meer weten over HOBIJ?
Ambassadeurs Food & Industry
Abel Slippens

Harry Faassen

Toine Roks
Raad van Advies
Adviseurs
Peter van der Meij
(logistiek)

Ad Stas
(huisvesting)
Best Managed Company
2012, 2013, 2014 & 2015
VCU certificering
NEN 4400-1
Stichting Normering Flexwonen
Lidmaatschap ABU
FD Gazelle 2015
Welke certificeringen wij hebben
Ambassadeurs Logistiek
Ambassadeurs Techniek
Wie ons advies geeft
Benieuwd naar HOBIJ?
Bekijk onze bedrijfsfilm.
De robots van HOBIJ staan garant voor een continue levering van kwaliteit en kwantiteit qua productie. Bekijk onze robots aan het werk!
Full transcript