Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Medewerker Personeelszaken Sport Fryslân

No description
by

Martijn Roosenburg

on 16 October 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Medewerker Personeelszaken Sport Fryslân

Sport Fryslân
Waarom Sport Fryslân?
Competenties
Zowel vanuit mijn sport achtergrond als vanuit mijn huidige baan, ben ik gewend om in teamverband te werken. In mijn huidige functie zijn we als team vaak afhankelijk van veranderende wet- en regelgeving en moeten we vaak inspringen op berichten in de media. Ook klantcontact, voornamelijk digitaal (maar ook telefonisch), is een onderdeel van mijn huidige functie. Meedenken met de klant is, zeker in de zorg, dan ook van groot belang.

Als lid van de spelersraad van ONS Sneek, was ik mede verantwoordelijk om de wensen en belangen van de spelers zo goed mogelijk over te brengen en te verdedigen. Adviseren aan spelersgroep en club, maar ook onderhandelen met het bestuur behoren tot mijn taken.
Slotpleidooi
Uw vacature voor de medewerker personeelszaken is mij op het lijf geschreven. Als oud-profsporter met een HBO diploma Personeel en Arbeid, die ook nog eens voldoet aan uw functieprofiel, heb ik erg veel zin om aan de slag te gaan bij Sport Fryslân. Uw systeem/software maak ik mij snel eigen. Bij FBTO werken we ook met verschillende klantsystemen, hier voorzie ik geen problemen. Waar uw organisatie voor staat en mee bezig is, maakt dat Sport Fryslân en Martijn Roosenburg de perfecte match is!
Even voorstellen...
Mijn naam is Martijn Roosenburg, een 32 jarige Leeuwarder en sinds kort vader van een prachtige dochter. Met zijn drieën wonen we aan de westkant van Leeuwarden. In juni 2013 heb ik na 4 jaar hard studeren mijn HBO diploma Personeel en Arbeid behaald. Tijdens deze studie heb ik stage mogen lopen bij mooie bedrijven als het UWV WERKbedrijf, Randstad en Wetterskip Fryslân. Vóór mijn studie heb ik een iets andere carrière gehad; Vanaf mijn 16e tot mijn 24e was ik profvoetballer bij Cambuur Leeuwarden en daarna op het mooie Cyprus. Sinds juni ben ik werkzaam bij FBTO Zorg als claimbehandelaar en zorgsoortspecialist zorgverzekering op de backoffice. Ik nodig u graag uit voor een rondleiding door mijn leven, eigenschappen, opleiding en werkervaring.
Sport Fryslân wil zoveel mogelijk Friezen in beweging krijgen en is hierbij een verbindende factor tussen enorm veel partijen. Als oud-sporter én HRM afgestudeerde kunt u zich geen betere ambassadeur wensen dan ik! Ik kan mij volledig vinden in de visie van Sport Fryslân en dat maakt mij een nét iets geschiktere kandidaat dan anderen.
Na mijn loopbaan als professioneel sporter ben ik gaan studeren. De keuze viel op HRM, omdat de functies die mogelijk zijn met deze studie mij aanspraken. Een gesprek met een werkcoach van het UWV heeft mij getriggerd om de studie op te pakken. Na 6 jaar niet gestudeerd te hebben, heb ik mijn HBO diploma zonder problemen binnen 4 jaar behaald.
Werkzaamheden stage WERKbedrijf
In de 5 maanden dat ik bij het WERKbedrijf stage heb mogen lopen, had ik een eigen caseload van werkzoekende jongeren in het kader van de wet WIJ. Intake- en voortgangsgesprekken, samen met de klant op zoek naar werk en een coördinerende sturende rol hierbij.
Eigenschappen
Door mijn sport ben ik gewend om binnen een team te functioneren. Daarnaast voel ik mij ook prettig bij zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ik ben een rustig persoon die te allen tijde de rust en het overzicht kan bewaren en hierdoor de juiste prioriteiten stelt.

In mijn huidige functie laat ik al vanaf het begin zien, dat ik een snelle leerling ben die naast een hoge productiviteit ook de kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Gedurende de jaren heb ik steeds meer verantwoordelijkheden gekregen én genomen. Mijn sportmentaliteit om overal en altijd de beste te willen zijn maakt dat ik mij nieuwe dingen snel eigen maak.
Ik hoopte de nieuwe Johan
Cruijff te worden, zoals ieder
jongetje profvoetballer wil worden. Dat is helaas nét niet gelukt...
Na een aantal jaar bij Cambuur
Leeuwarden en op Cyprus
gespeeld te hebben, ben ik
afgelopen zomer na 7 jaar
ONS Sneek gestopt met
voetbal 'op niveau'.
Voor het Wetterskip Fryslân heb ik een onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om social media in te zetten op de arbeidsmarkt. Hierbij ging het voornamelijk om werving van personeel, strategische personeelsplanning en het imago als werkgever op de arbeidsmarkt, met het oog op de trends en te verwachte ontwikkelingen.
Scriptie Wetterskip Fryslân
Hello!
Intercedent Randstad Student
Tijdens mijn stage bij Randstad Uitzendbureau ben ik met veel P&O werkzaamheden in aanraking gekomen. Onder andere; Urenregistratie, uitbetalingen, ziekteverzuim en rapportages.

Ook het voeren van intake- en sollicitatiegesprekken maakten deel uit van mijn werkzaamheden.
Full transcript