Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Soa's

No description
by

Renee Duthmann

on 4 December 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Soa's

Renee Duthmann
Biologie rm3a
Soa's Wat is een soa ? Er zijn enkele ziekten die je alleen kunt krijgen als je intiem lichamelijk contact hebt met een besmet persoon. Deze ziekten worden seksueel overdraagbare aandoeningen (een soa) of ook wel geslachtsziekten genoemd. Je hoeft geen geslachtsgemeenschap te hebben om een soa te krijgen. Je kunt ook een soa krijgen door contact te hebben met de anus of de mond. Soa's * Wat is een soa ?
* De 3 bekendste soa's.
* De verschijnselen van de soa's.
* Hoe is de soa te genezen ? De 3 bekendste soa's Er zijn een heleboel soorten soa's. Maar toch zijn er 3 bekendste, meest voorkomende soorten. De 3 zijn :

* Chlamydia
* Aids
* Gonorroe

Dit zijn de 3 meest bekendste, voorkomende soorten soa's. De verschijnselen van deze soa's. Als je een soa hebt, heb je last van veel soorten verschijnselen. Zo krijg je bij Chlamydia uitscheiding uit de vagina of uit de penis en heb je branderig gevoel bij het plassen. Als je bent getroffen door het aids-virus heb je vaak niets. Het tast alleen je afweersysteem aan. Als je gonorroe hebt dan heb je ook uitscheiding uit de penis of uit de vagina. En verder heb je ook een branderig gevoel bij het plassen. Bij andere soorten soa's kunnen de verschijnselen veel erger zijn. Hoe is de soa te genezen ? Als je een soa hebt, kun je deze meestal wel genezen. Chlamydia kun je gewoon genezen met antibiotica.Aids is niet te genezen, medicijnen remmen een aanval. En gonorroe kun je ook gewoon genezen met antibiotica. Geneesmiddelen ! Intiem lichamelijk contact ! De verschijnselen ! Gonorroe ! Aids !
Full transcript