Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Muriqui-do-Norte

No description
by

Rebeca Luana

on 9 August 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Muriqui-do-Norte

Muriqui-do-Norte
Classificação
Reino: Animalia
Filo: Chordata
Classe: Mammalia
Ordem: Primates
Família: Atelidae
Gênero:
Brachyteles
Espécie:
Brachyteles hypoxanthus
Também conhecido como Mono-Carvoeiro, os muriquis são considerados os maiores macacos das Américas.
Reprodução
A reprodução dos muriquis é interna. Quando uma fêmea está no cio, cheiros e toques suaves indicam sua receptividade. Os machos a seguem pela floresta e se revezam entre as diversas cópulas que ela aceita.
Desenvolvimento
Geram um filhote por gestação, que normalmente dura por volta de 7 meses e ocorre a cada três anos. Ao nascer, o filhote é carregado pela mãe até o desmame.
Habitat
Os muriquis habitam as florestas da Mata Atlântica.
Full transcript